13 Νοεμβρίου 2018

Βαρύς ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης για τον επικεφαλής αντιπολίτευσης στον Άλιμο

Καταδικάστηκε σε 4 χρόνια  φυλακή για πλαστογραφία μεταχρήσεως και απάτη επί δικαστηρίου
Στο πινάκιο του Ι τριμελούς πλημμελειοδικείου Αθηνών στο αριθμό 11Α φιγουράριζε την Δευτέρα 12 Νοέμβριου ως κατηγορουμένου το όνομα του δημοτικού σύμβουλου Αλίμου Νίκου Τσαμπαρλή. Η υπόθεση, την δικογραφία της οποίας έχει στη διάθεση του το Fimotro (ΕΓ102-2016/113), αφορά μεγάλο χρηματικό ποσό που συμφώνα με το κατηγορητήριο έχει οικειοποιηθεί από  διαθήκη συγγενικού του προσώπου. 
Ο Νίκος Τσαμπαρλής καταδικάστηκε ερήμην αφού δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο, ούτε με εκπροσώπηση δικηγόρου και καταδικάστηκε σε 4 χρόνια φυλακή, με συγχώνευση της ποινής που έγιναν 3.
Να σημειώσουμε ότι για την ίδια υπόθεση της διαθήκης έχει σχηματιστεί και άλλη επιμέρους  δικογραφία σε βάρος του για απάτη και υπεξαίρεση  σε βαθμό κακουργήματος. Κατά τη κοινή λογική όταν του κοινοποιηθεί η απόφαση του Ι Τριμελούς πλημμελειοδικείου θα ασκήσει έφεση. Ο Νίκος Τσαμπαρλής ήταν υποψήφιος δήμαρχος με την ΝΔ επί σειρά τετραετιών στο δήμο Αλίμου, χωρίς επιτυχία. Τη περίοδο αυτή είναι επικεφαλής  της μείζονος αντιπολίτευσης. Μετά όμως την δικαστική του περιπέτεια που είναι σε εξέλιξη, με άγνωστη κατάληξη είναι βέβαιο ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος τουλάχιστον ως επικεφαλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: