22 Ιανουαρίου 2019

Θεοδωράκης: Αν η ΝΔ καταθέσει πρόταση μομφής κατά του Τσίπρα, θα τη στηρίξω!!!

Θεοδωράκης: Αν η ΝΔ καταθέσει πρόταση μομφής κατά του Τσίπρα, θα τη στηρίξωΥπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά κατά της κυβέρνησης ο επικεφαλής του Ποταμιού...

Τη στήριξή του σε μία ενδεχόμενη πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης από τη Νέα Δημοκρατία εξέφρασε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1, ξεκαθαρίζοντας ότι «είμαι αντίπαλος του Τσίπρα».


Ο ίδιος τάχθηκε υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, επισημαίνοντας πως αυτήν τη στιγμή όλος ο κόσμος αποκαλεί την ΠΓΔΜ «Δημοκρατία της Μακεδονίας» και σχολιάζοντας πως με τη Συμφωνία των Πρεσπών γίνεται ξεκάθαρο πως πρόκειται για μια άλλη Μακεδονία. Τόνισε επιπλέον πως με τη συμφωνία «θα τελειώσουμε με τον σφετερισμό της ιστορίας μας».

Παραδέχθηκε ότι δεν είναι όλα ρόδινα στη συμφωνία, όμως παρατήρησε πως σε μια διαπραγμάτευση δεν μπορείς να τα κερδίσεις όλα, όπως συμβαίνει σε έναν πόλεμο.

Ξεκαθάρισε εξάλλου πως το Ποτάμι θα κατέβει αυτόνομα στις Ευρωεκλογές του Μαΐου, διαμηνύοντας πως το κόμμα θα συνεχίσει να υπάρχει, γιατί συνεχίζει να εκπροσωπεί ανθρώπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: