7 Ιουνίου 2020

Επίθεση με βιτριόλι: To τηλεφώνημα από την Ακαδημίας και τα δύο νέα πρόσωπα που μπαίνουν στο "κάδρο"

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την εξιχνίαση της υπόθεσης της φρικτής επίθεσης κατά της 34χρονης, στην Καλλιθέα.
Όπως αποκαλύπτεται, από καρτοτηλέφωνο στην Ακαδημίας φέρεται να τηλεφώνησε η δράστιδα της επίθεσης, προκειμένου να καλέσει το ταξί που θα την μετέφερε στο σημείο όπου έριξε βιτριόλι στην Ιωάννα.


Νέα στοιχεία σχετικά με την εξέλιξη των ερευνών έφερε στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΪ, μεταδίδοντας μεταξύ άλλων ότι στις 26 Μαϊου αστυνομικοί μετέβησαν στο κέντρο της Αθήνας και αναζητούσαν βίντεο από κλειστό κύκλωμα κάμερας που ίσως έχει καταγράψει τη γυναίκα με το βιτριόλι. Πληροφορίες αναφέρουν πως το βράδυ της 19ης Μαϊου, από τις 21.40 έως τις 23.20, η δράστιδα φέρεται να έφτασε στην περιοχή και από τηλεφωνικό θάλαμο να πήρε με τηλεκάρτα στην εταιρεία ραδιοταξί ώστε να κλείσει το ραντεβού με προορισμό την οδό Θησέως, στην Καλλιθέα. Στην περιοχή υπάρχουν κάμερες και δεν αποκλείεται οι αστυνομικές Αρχές να έχουν ήδη στην κατοχή τους βίντεο με τη γυναίκα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, η γυναίκα φέρεται να μην φορούσε μάσκα το βράδυ που έκανε το επίμαχο τηλεφώνημα.
Οι έρευνες, πάντως, δεν επικεντρώνονται μόνο στο συγκεκριμένο σημείο της οδού Ακαδημίας. Φέρονται να υπάρχουν στοιχεία για πολύ συγκεκριμένη περιοχή στο κέντρο της Αθήνας, αφού τα τελευταία 24ωρα, τόσο από τις συνομιλίες που είχαν οι Αρχές με την 34χρονη όσο και από τους λογαριασμούς της στα social media, υπάρχουν ενδείξεις οι οποίες βάζουν στο κάδρο των ερευνών δύο νέα πρόσωπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: