28 Νοεμβρίου 2020

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ TV ΓΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ. VIDEO

 

Αγαπητοί φίλες και φίλοι,

Απολαύστε τις «πόρνες της διανόησης», τον πρώτον ψάλτη και οσφυοκάμπτη της ΝΤΠ.

Πόσο πονηρά αναφέρουν τα ονόματα των εταιρειών Pfizer (German-American) και Moderna (Bill Gates) που θα καταστρέψουν το ανθρώπινο είδος.

Τόσο τα εμβόλια Pfizer όσο και Moderna κατασκευάζονται από την τεχνολογία messenger RNA (mRNA), η οποία περιλαμβάνει τον επαναπρογραμματισμό του ανθρώπινου DNA για υποτιθέμενη παραγωγή μιας συνθετικής ανοσοαπόκρισης στον νέο ιό.

Οι καρκίνοι αίματος και εγκεφάλου αυξάνουν με γεωμετρική πρόδο.

Κάθε χρόνο θα στο κάνουν το εμβόλιο, θα σου δώσουν το 5G και θα σε μετατρέψουν, όσο ζήσεις, σε κουρδιστό πορτοκάλι.

Θα έλθει καπάκι και η κλιματική αλλαγή, θα ξαναρχίσουν τα ραντίσματα, που από 18 Αυγούστου ο Πρόεδρος των ΗΠΑ είχε σταματήσει, ενώ το HAARP  και τα CEW θα σε καταστρέφουν.

Θυμηθείτε ότι δεν έχουμε κλιματική αλλαγή, έχουμε καταστροφή του κλίματος, γι αυτό τα χελιδόνια δεν έφτασαν στη χώρα μας.

Κλιματική αλλαγή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί με το χρήσιμο για τη βλάστηση CO2, που καταλαμβάνει ένα πολύ μικρό ποσοστό στη σύνθεση του ατμοσφαιρικού αέρος. Κλιματική αλλαγή συμβαίνει περιοδικά και ανάλογα τη θέση του ήλιου. Καταστροφή όμως του κλίματος γίνεται με τα πολλαπλά ραντίσματα των Ουρανών και την έκλυση ρυπογόνων ουσιών στην ατμόσφαιρα.

Και τι να κάνω αγαπητέ συμπατριώτη που δεν μπορώ να σε ενημερώσω, να σε απεγκλωβίσω, από τα μαντριά της Παγκοσμιοποίησης.

Ακούς; καταλαβαίνεις τα πληρωμένα από το αίμα σου βοθροκάναλα που σε οδηγούν; Βλέπεις ο Bill boy, βρήκε τους διεφθαρμένους που κόβουν αφειδώς χρήμα, το οποίο το χρεώνουν στις πλάτες σου και στις πλάτες των παιδιών σου και του το δίνουν για να παίζει…. σκοτώνοντας και μεταλλάσσοντας τους ανθρώπους σε ζόμπι.

 

Που είναι αυτοί που μιλούν για ανθρώπινα δικαιώματα, οι πράσινοι, οι κόκκινοι με τις θαλασσιές τις χάντρες;

Ωραίες οι καταγγελίες και ποιος θα τις εκδικάσει; Εκτός αν δημιουργήσουμε Λαϊκά-Στρατοδικεία.

 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ TV ΓΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ. VIDEO

https://www.votegreece.gr/archives/4363/kataggelia-kata-toy-skai-tv-gia-ritoriki-misoys-video/

 

 

Με τους θερμότερους Πατριωτικούς Χαιρετισμούς

Στέργιος Σμυρλής

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: