24 Ιουνίου 2021

Η φυσιογνωμία του Ιωάννη Καποδίστρια, του πρώτου κυβερνήτη των Ελλήνων

 Μόσχα, 24 Ιουνίου 2021

Αγαπητοί φίλοι,   

 Είναι δύσκολο να περιγράψουμε τα συναισθήματα που μάς κατακλύζουν τη συγκίνηση και τον ενθουσιασμό μας !!! Βιώσαμε  άλλον έναν 3ως Μαραθώνιο διαφωτισμού, παιδείας, φιλίας, ανθρώπινης επικοινωνίας !!!

Συνεχίζοντας με τους ίδιους ρυθμούς και ατενίζοντας το μέλλον πάντα με αισιοδοξία, με ιδιαίτερη επιτυχία, με μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετοχή Ελλήνων και Φιλελλήνων από διάφορες γωνιές του πλανήτη μας, πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την Τετάρτη 23 Iουνίου 2021 η 76η συνεδρίαση της Λέσχης Διαλόγου & Επικοινωνίας «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ – ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ».

 

Το θέμα της εβδομηκοστής έкτης – 76ης συνάντησης της Λέσχης μας, κατόπιν πρότασης των μελών μας, διατυπώνεται ως εξής:

Η φυσιογνωμία του Ιωάννη Καποδίστρια, του πρώτου κυβερνήτη των Ελλήνων

Συντονιστές της συζήτησης, η διευθύντρια του ΚΕΠ, διδάκτωρ ιστορίας, ηθοποιός Δώρα Γιαννίτση.

Παρατίθεται σύνδεσμος με απευθείας αναμετάδοση της συνεδρίας μας στο κανάλι μας στο youtube, στην οποία παράλληλα προβήκαμε:

https://youtu.be/p3WHBJ_guXM

http://www.hecucenter.ru/ru/videoarc/09062021__razgovornyjklub75.html

 

Παρατίθεται επίσης σύνδεσμος με απευθείας αναμετάδοση της συνεδρίας μας μέσω facebook:

https://www.facebook.com/100002328849295/videos/4219115751509345/

EΛΛΗΝΕΣ και ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ όλων των ΧΩΡΩΝ –

ΕΝΩΘΕΙΤΕ !!!

Πρόκειται, ουσιαστικά, για άλλη μία ιστορική στιγμή στις δράσεις μας, αγαπητοί φίλοι !!! Η διεύρυνση της γεωγραφικής ακτίνας της Λέσχης μας εντυπωσιάζει και μάς χαροποιεί ιδιαίτερα. Τη συνεδρία μας παρακολούθησαν Έλληνες και Φιλέλληνες όχι μόνο από Μόσχα και Αγία Πετρούπολη, αλλά και από άλλες πόλεις της Ρωσίας, αλλά και της Ελλάδας.

Ουσιαστική, φιλική, αβίαστη, ειλικρινής ανθρώπινη επικοινωνία. Ουσιαστικός, εποικοδομητικός διάλογος και συζήτηση. Μετά από 3 ώρες συνεδρίασης αποχωρήσαμε σε κατάσταση ψυχικής ευφορίας, πνευματικής ανάτασης, με άπλετη θετική ενέργεια, έμπνευση και σχέδια για το μέλλον !!! Εν κατακλείδι επιθυμούμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας σε  όλους του συμμετέχοντες καθηγητές, σπουδαστές για την τόσο εμπεριστατωμένη, σοβαρή, σφαιρική, πολύπλευρη, φιλότιμη, βαθειά και ουσιαστική προσπάθεια και εργασία, να  ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες για τη συμμετοχή !!!

Συνεννοηθήκαμε να συνεδριάσουμε σε τρεις (3) εβδομάδες με θέμα «Η Ελληνική Εκκλησία στα χρόνια της Τουρκοκρατίας», που σχετίζεται άμεσα τη νεότερη ιστορία της Ελλάδας και το Επετειακό Έτος των 200 ετών της Ελληνικής Επανάστασης !!! Αναλυτικότερη ενημέρωση και σύνδεσμο στο Διαδίκτυο  για την προσεχή συνεδρία μας θα λάβετε έγκαιρα !!

Αγαπητοί φίλοι,

Καλούμε τα μέλη της Λέσχης μας και τους εθελοντές μας να αντλούν επικαιροποιημένη ενημέρωση στη διαδικτυακή ομάδα μας  https://www.facebook.com/Греческий-Разговорный-Клуб-μόνο-Ελληνικά-991010794322440/

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσετε συμμετοχή δύνασθε να απευθύνεστε και στη διαδικτυακή πλατφόρμα facebook: https://www.facebook.com/Греческий-Разговорный-Клуб-μόνο-Ελληνικά-991010794322440/

Σάς καλούμε να στηρίξετε τον κοινωνικό μας φορέα Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού – Κ.Ε.Π. (www.hecucenter.ru ). To K.Ε.Π. αναπτύσσει μία σφαιρική, πολυεπίπεδη εκπαιδευτική-διαφωτιστική-πολιτιστική δράση. Ο οβολός σας, οιαδήποτε βοήθεια δύνασθε να παράσχετε, είναι εξαιρετικά πολύτιμη και χρήσιμη για όλους μας! 

 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ !!! ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ !!!

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ – ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ – Κ.Ε.Π.

http://www.hecucenter.ru/gr/news/january_2021__ekstrateia__stirikse_to_kentro_ellinikoi_politismoi__kep.html

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΙΣΦΟΡΑ

КВИТАНЦИЯ_2021_ПОДДЕРЖИ_ГКЦ.xls 

http://www.hecucenter.ru/gr/news/analitiki_enimerosi_gia_tin_katavoli_eisforas_diadiktiakaon_line_.html

 

Παρατίθεται βίντεο - μήνυμα της διευθύντριας του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού – Κ.Ε.Π, Δώρας Γιαννίτση.

http://www.hecucenter.ru/gr/videoarc/vinteominima_tis_dieithintrias_toi_kentroi_ellinikoi_politismoi__kep_doras_giannitsi_diatiroime_tin_epagripnisi_mas_dieirinoime_tois_orizontes_mas__mazi_me_to_kentro_ellinikoi_politismoi__kep.html

 

Σάς περιμένουμε !!!

 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΕΝΙΑΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ !!! 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ !!! ΜΑΖΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΙ, ΣΘΕΝΑΡΟΤΕΡΟΙ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: