20 Ιουνίου 2021

Αυτά θα ισχυριστεί την Τρίτη ενώπιον του ανακριτή ο συζυγοκτόνος

 Μετά την προθεσμία που έλαβε, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή την ερχόμενη Τρίτη (22.06.2021) για να απολογηθεί για τη δολοφονία της συζύγου του, Κάρολαϊν.


Σύμφωνα με νέες πληροφορίες η υπερασπιστική του γραμμή δεν θα απέχει ιδιαίτερα από όσα είπε στην προανάκριση. Θα δηλώσει μεταμέλεια και θα εστιάσει στην απουσία προμελέτης.


Από την πλευρά των συνηγόρων του, μπορεί να αμφισβητήσει την ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης. Θα προσπαθήσει να αποδυναμώσει τα υπάρχοντα στοιχεία, καθώς από την πρώτη στιγμή υποστήριξε ότι όλα έγιναν πάνω σε κάποιον καβγά και ότι έστησε την δολοφονία για το παιδί του, σύμφωνα με το Mega. 


Τι θα γίνει με την επιμέλεια της μικρής 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες κρίσιμες θα είναι οι επόμενες ημέρες για την επιμέλεια της -ενός έτους-Λυδίας. Υπάρχει επαφή μεταξύ των οικογενειών του Μπάμπη και της Κάρολαϊν για το παιδί και μόνο. Υπάρχει περίπτωση από την οικογένεια του δράστη να υποβάλλουν αίτημα να πάρουν την επιμέλεια. Σε κάθε περίπτωση, τον τελευταίο λόγο έχουν οι κοινωνικές υπηρεσίες.


Υπενθυμίζεται ότι μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, ο 32χρονος ανέφερε σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 «Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω και να τα αλλάξω όλα. Μακάρι να μην κατάστρεφα τις ζωές μας, της Κάρολαϊν, της μικρής και τη δική μου», σημείωσε. Ωστόσο, στο ερώτημα για το τι θα πει στο παιδί του όταν αυτό θα ρωτήσει για το τι συνέβη απέφυγε να απαντήσει. «Δεν έχω να απαντήσω τίποτα σημείωσε».


Για το γεγονός πως αγκάλιασε την μητέρα της νεκρής Καρολάιν στο μνημόσυνο, λίγο πριν οι αστυνομικοί τον φέρουν από την Αλόννησο στην Αθήνα, απάντησε: «Το έκανα γιατί είχα μετανιώσει. Ένιωθα τον πόνο της. Πάντα την αγαπούσα την πεθερά μου και πάντα θα αγαπάω τη Κάρολαϊν».


«Είμαι μετανιωμένος»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, ο πιλότος μετά την ομολογία της δολοφονίας είπε στους άντρες της ΕΛ.ΑΣ: «Είχα εφιάλτες και τύψεις όλο αυτό το διάστημα. Εβλεπα στον ύπνο μου την Κάρολαϊν, αλλά δεν θα ερχόμουν μόνος μου να ομολογήσω».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γλυκά Νερά: «Έχω μετανιώσει, πάντα θα την αγαπάω» λέει ο συζυγοκτόνος μέσα από τη φυλακή

Γλυκά Νερά: Πολύ μικρότερη ποινή μπορεί να εκτίσει ο συζυγοκτόνος

Μητέρα Τοπαλούδη για Καρολάιν: Δεν σκοτώνει μόνο ο κορονοϊός αλλά και η έμφυλη βία (βίντεο)

Μάλιστα σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ ρωτά τους αστυνομικούς για την υγεία της κόρης του αλλά τον ενδιαφέρει και η εικόνα που έχει σχηματιστεί στην κοινή γνώμη για τον ίδιο. «Τι λένε έξω για μένα;» ρώτησε τους αστυνομικούς ο 32χρονος.


 


 


Ακολούθησε τις ειδήσεις του Dnews στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: