21 Ιουνίου 2023

Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο "Έλληνες της Ρωσίας: γλώσσα, ιστορία, πολιτισμός" 14-16 Ιουνίου 2023

  Μόσχα, 21 Ιουνίου 2023

Αγαπητοί φίλοι!

Στην πραγματοποιθέν την περίοδο 14-16 Ιουνίου 2023 Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο "Έλληνες της Ρωσίας: γλώσσα, ιστορία, πολιτισμός", που διοργανώθηκε από το Τμήμα Βυζαντινής και Νεοελληνικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Λομονόσοβ της Μόσχας (https://byzant.philol.msu.ru/hellinica/) και την Ένωση/Εταιρεία Νεοελληνιστών Ρωσίας, συμμετείχε, στις 15.06.2023, η δ/ντρια του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού – Κ.Ε.Π., διδάκτωρ ιστορίας, ηθοποιός Δώρα Γιαννίτση, με ανακοίνωση με τίτλο «1000 χρόνια μαζί. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ. Έλληνες θεολόγοι, επιστήμονες, αγιογράφοι, Έλληνες στη στρατιωτική, διπλωματική, διοικητική υπηρεσία της Ρωσίας, Έλληνες επιχειρηματίες.»

Το κείμενο της ανακοίνωσης της Δώρας Γιαννίτση σε ρωσική και ελληνική γλώσσα, καθώς και σχετική παρουσίαση, δύνασθε να αντλήσετε στους εξής συνδέσμους στο διαδίκτυο:

http://www.hecucenter.ru/up/GREEK__κοινές σελίδες ιστορίας__Οι Έλληνες στην ιστορία της Ρωσίας__GREEK___.pdf

http://www.hecucenter.ru/up/ в России__Теодора Янници.pdf

https://disk.yandex.ru/i/SMTQli_c1aDbFw

Στο συνέδριο θα εξετάστηκαν ζητήματα που σχετίζονται με τις μακραίωνες ελληνορωσικές σχέσεις στον τομέα της γλώσσας, της ιστορίας και του πολιτισμού.

 

Από πλευράς μας επιθυμούμε να συγχαρούμε τους διοργανωτές για την εξαιρετική τους πρωτοβουλία, ιδιαίτερα επίκαιρη και επιβεβλημένη την εποχή μας, η οποία αναδεικνύει τις κοινές σελίδες στην ιστορία των λαών μας, την ενιαία ιστορική-πνευματική-πολιτισμική μας κοινότητα, και να τους εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για την ευγενική τους πρόσκληση, για τη δυνατότητα συμμετοχής και επικοινωνίας με το κοινό.

 

Εις το επανιδείν, φίλοι μας !!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ !!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΕΝΙΑΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ !!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ !!! ΜΑΖΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΙ, ΣΘΕΝΑΡΟΤΕΡΟΙ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟΙ και ειλικρινά ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ !!!

 

Ειλικρινώς υμετέρα,

Δρ. Δώρα Γιαννίτση,

δ/ντρια Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού – Κ.Ε.Π.

2023_06_20_12

MyCollages_49_35b8ba61

2023_01_16_10

2023_02_20_8

1_logo

Στην πραγματοποιθείσα την 16η Ιουνίου 2023 στον Οίκο Εθνοτήτων της Μόσχας Στρογγυλή Τράπεζα «Προοπτικές για τη μελέτη, διατήρηση και διάδοση του πολιτισμού και της γλώσσας/γλωσσικών ιδιωμάτων των Ελλήνων της Ρωσίας», με παρουσίαση για την πολύπλευρη, πολυεπίπεδη, σφαιρική πολιτιστική-εκπαιδευτική-διαφωτιστική δράση του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού – Κ.Ε.Π. συμμετείχε όλη η συσπειρωμένη και δεμένη ομάδα του Κ.Ε.Π.

Η Στρογγυλή Τράπεζα έλαβε χώρα στο πλαίσιο του πραγματοποιθέντος την περίοδο 14-16 Ιουνίου 2023 Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου "Έλληνες της Ρωσίας: γλώσσα, ιστορία, πολιτισμός", που διοργανώθηκε από το Τμήμα Βυζαντινής και Νεοελληνικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Λομονόσοβ της Μόσχας (https://byzant.philol.msu.ru/hellinica/)  και την Ένωση/Εταιρεία Νεοελληνιστών Ρωσίας. Συνδιοργανωτής της Στρογγυλής Τράπεζας και ο Σύλλογος Ελλήνων Μόσχας.

Στην αρχή της Στρογγυλής Τραπέζης, η καλλιτεχνική διευθύντρια της Χορωδίας του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού – Κ.Ε.Π. «ΑΣΤΕΡΙΑ», η αποσπασμένη από την Ελλάδα καθηγήτρια μουσικής Ινέσσα Εφραιμίδου, έκανε ειδική παρουσίαση για τις σφαιρικές, πολυεπίπεδες πολιτιστικές, εκπαιδευτικές, διαφωτιστικές δραστηριότητες του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού – Κ.Ε.Π., το οποίο επιτελεί άοκνα, με συνέπεια, ουσιαστικά και, κατά γενική ομολογία, εξαιρετικά, ένα εθνικό, απόλυτα σημαντικό έργο.

Είναι δύσκολο να υπερεκτιμηθεί το μέγεθος, η δυναμική, το μεγαλείο και η   μεγαλοπρέπεια στην κοινή ιστορία των δύο κόσμων μας, η απαρχή της οποίας, ιστορικά, πολιτισμικά αλλά και γεωγραφικά μάς παραπέμπει στην μυθολογία [9ος άθλος του Ηρακλή, Θησέας, Τελαμώνας, ζώνη Ιππολύτης, Προμηθέας Δεσμώτης, Ιάσων και Αργοναυτική Εκστρατεία], και συνεχίζεται με την ιστορική πραγματικότητα, από την αρχαιότητα ακόμη, με το αποικισμό, τη δημιουργία ελληνικών πόλεων-κρατών στα παράλια της Παρευξείνιας Ζώνης, ενώ από το Μεσαίωνα και έπειτα, από την εποχή των εμπορικών ταξιδιών των σκανδιναβικών λαών προς το Βυζάντιο μέσω των ρωσικών πόλεων, γνωστών ως «πορείες από τους Βαράγγους στους Έλληνες» και με τον ασπασμό του Χριστιανισμού από τους Ρως από το Βυζάντιο, ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ στην ιστορία και στην πορεία των δύο αυτών κόσμων, η ιστορική, πολιτισμική, πνευματική κοινότητά μας ενισχύεται με αδιάλειπτους δεσμούς,

Υπό αυτό το πρίσμα, πάντα με συνέπεια στην ιστορική ΑΛΛΗΘΕΙΑ, και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, η δράση μας στο σύνολό της είναι ταγμένη στην ανάδειξη των κοινών σελίδων ιστορίας , που συνδέουν τους δύο ομόδοξους λαούς, Έλληνες και Ρώσους, με μακραίωνους δεσμούς ιστορικής, πολιτισμικής, πνευματικής εγγύτητας-κοινότητας-συγγένειας και παραπέμπουν στις ιδέες της Ορθόδοξης Ανατολής, με κοινή νοοτροπία και αντίληψη για τον άνθρωπο και τον κόσμο, που βασίζονται στις πανανθρώπινες, διαχρονικές και καθολικές αξίες και ιδανικά της συνέπειας, της πίστης στο χρέος, της αγάπης, της πραγματικής αρετής και ανάγονται από τα κείμενα των αρχαίων κλασσικών μας, από το μήνυμα καθολικής αγάπης της Αντιγόνης, αποκρινόμενης στις απειλές του Κρέοντα  «...ούτοι συνέχθην, αλλά συμφιλείν έφυν...». 

 

Το κείμενο της ανακοίνωσης για τις δράσεις του Κ.Ε.Π. σε ρωσική και ελληνική γλώσσα, καθώς και σχετική παρουσίαση, δύνασθε να αντλήσετε στους εξής συνδέσμους στο διαδίκτυο

http://www.hecucenter.ru/up/ Теодоры Янници__РУС__Презентация ГКЦ__Преподавание языка.pdf

http://www.hecucenter.ru/up/ δράσεων Κ.Ε.Π.__Δώρα Γιαννίτση__ GREEK.pdf

https://disk.yandex.ru/i/MfBST1VlYjQ95w

https://disk.yandex.ru/i/_tcxUH49GxKSEw

 

Η Στρογγυλή Τράπεζα εμπλουτίσθηκε από καλλιτεχνικό πρόγραμμα, στο οποίο λαμπερή νότα και χρώμα έδωσαν το Χορευτικό Συγκρότημα και η Χορωδία του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού – Κ.Ε.Π., καλλιτεχνικές διευθύντριες, αντίστοιχα, οι κυρίες Οξάνα Ρακτσέγιεβα και Ινέσσα Εφραιμίδου.

Στη συναυλία συμμετείχαν επίσης: το Μουσικό Σύνολο του Τμήματος Βυζαντινής και Νεοελληνικής Φιλολογίας του Κρατικού Πανεπιστημίου της Μόσχας M.V. Lomonosov «Μεράκι», το Ελληνικό χορευτικό σύνολο "Λύρα" του Συλλόγου Ελλήνων Μόσχας (επικεφαλής/καλλιτεχνικού διευθυντές – Κυριάκος και Μαρία Ασλανίδη), η Ελληνίδα τραγουδίστρια Αριάδνη Προκοπίδου, το χορευτικό σύνολο "Φιλοξενία", υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας - FNKA Ελληνικών Σωματείων Ρωσίας.

Στο ως ανωτέρω Συνέδριο εξετάστηκαν ζητήματα που σχετίζονται με τις μακραίωνες ελληνορωσικές σχέσεις στον τομέα της γλώσσας, της ιστορίας και του πολιτισμού.

 

Θεματικές ενότητες του Συνεδρίου:

- γλώσσα, λογοτεχνία και πολιτισμός των Ελλήνων της Ρωσίας,

- Ρωσο-ελληνικές σχέσεις στον τομέα της γλώσσας, της λογοτεχνίας, της τέχνης, του πολιτισμού,

- ιστορία των διπλωματικών σχέσεων Ελλάδας-Ρωσίας,

- νεοελληνική και ρωσική λογοτεχνία (συγκριτική μελέτη),

- ζητήματα ελληνικής λαογραφίας και εθνογλωσσολογίας,

- θέματα λογοτεχνικής μετάφρασης της ελληνικής λογοτεχνίας στα ρωσικά.

 

Περισσότερες πληροφορίες δύνασθε να αντλήσετε από την ιστοσελίδα του Τμήματος Βυζαντινής και Νεοελληνικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Λομονόσοβ της Μόσχας στον δικτυότοπο http://byzant.philol.msu.ru , καθώς και στον εξής κάτωθι σύνδεσμο http://www.hecucenter.ru/up/Greeks_Russia_2023_gr (1).pdf .

Το συνέδριο ήσαν αφιερωμένο στην 270η επέτειο του Κρατικού Πανεπιστημίου της Μόσχας που πήρε το όνομά του από τον Mιχαήλ Βασίλιεβιτς Λομονόσοβ. Το Πανεπιστήμιο ιδρύθηκε το 1755 με διάταγμα της αυτοκράτειρας Elizaveta Petrovna (κόρης του Μεγάλου Πέτρου) και μετά από πρόταση του Mιχαήλ Βασίλιεβιτς Λομονόσοβ, απόφοιτου του πρώτου ανώτατου εκπαιδευτικού ιδρύματος στη Ρωσία - της Σλαβο-Ελληνο-Λατινικής Ακαδημίας, οι πρώτοι δάσκαλοι της οποίας ήταν εξέχοντες Έλληνες λόγιοι-ιερομόναχοι. , αδελφοί Ιωαννίκιος και Σωφρόνιος Λιχούδη.

 

Από πλευράς μας επιθυμούμε να συγχαρούμε τους διοργανωτές για την εξαιρετική τους πρωτοβουλία, ιδιαίτερα επίκαιρη και επιβεβλημένη την εποχή μας, η οποία αναδεικνύει τις κοινές σελίδες στην ιστορία των λαών μας, την ενιαία ιστορική-πνευματική-πολιτισμική μας κοινότητα, και να τους εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για την ευγενική τους πρόσκληση, για τη δυνατότητα συμμετοχής και επικοινωνίας με το κοινό.

Παρατίθεται σύνδεσμος σε φωτογραφίες και βίντεο από την εκδήλωση: https://disk.yandex.ru/d/_5rPOApDrU1hgA

 

Εις το επανιδείν, φίλοι μας !!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ !!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΕΝΙΑΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ !!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ !!! ΜΑΖΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΙ, ΣΘΕΝΑΡΟΤΕΡΟΙ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟΙ και ειλικρινά ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ !!!

 

Ειλικρινώς υμετέρα,

Δρ. Δώρα Γιαννίτση,

δ/ντρια Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού – Κ.Ε.Π.

GridArt_20230619_024805299

GridArt_20230619_034858301

2023_01_16_10

2023_02_20_8

 

2022_12_26_2

Вся наша деятельность и работа нацелены на то, чтобы выявить ту историко-духовно-культурно-цивилизационную общность, навсегда связывающую единой нитью наших народов, наших миров, базирующуюся на принципах восточно-христианского мира, на идеях добра, мира, любви, альтруизма, солидарности, истоки которых зиждутся на бессмертных и всегда актуальных произведениях античных классиков великой Эллады и несут посылы всеобъемлющей любви, посылы Антигоны Софокла, отвечающей на угрозы Креонта «Делить любовь – удел мой, не вражду…».

МЫ ВМЕСТЕ !!! МЫ – ЕДИНЫЙ МИР !!!

ВМЕСТЕ МЫ СИЛЬНЕЕ, МОЩНЕЕ, ВМЕСТЕ мы ДУХОВНО БОГАЧЕ и, на самом деле, СЧАСТЛИВЫ !!!

2022_12_26_3

smotret

МЫ ВМЕСТЕ !!! МЫ – ЕДИНЫЙ МИР !!!

ВМЕСТЕ МЫ СИЛЬНЕЕ, МОЩНЕЕ, ВМЕСТЕ мы ДУХОВНО БОГАЧЕ и, на самом деле, СЧАСТЛИВЫ !!!

До скорых новых встреч, друзья !

Искренне Ваша

Теодора Янници, к.и.н.,

директор Греческого Культурного Центра – ГКЦ

2023_01_16_10

Узнайте больше о деятельности Греческого Культурного Центра - ГКЦ ( www.hecucenter.ru )

2022_01_10_45

https://youtu.be/xiGmO3pzaJQ 

2023_01_16_10

С развернутым отчетом нашей работы за 2022г. можете ознакомиться по ссылке

http://www.hecucenter.ru/up/Last_Отчет-о-деятельности-ГКЦ-за-2022_upd-17.01.2023_fnl.pdf

С кратким отчетом нашей работы за 2022г. можете ознакомиться по ссылке

http://www.hecucenter.ru/ru/reports/otchet_raboty_grecheskogo_kulturnogo_centra__gkc_za_12_mesyacev_2022g_.html

 

С развернутым отчетом нашей работы за период января-октября 2022г. можете ознакомиться по ссылке

http://www.hecucenter.ru/up/Last_Отчет-о-деятельности-ГКЦ-за-2022_upd--17.11.pdf

С кратким отчетом нашей работы за период января-октября 2022г. можете ознакомиться по ссылке

http://www.hecucenter.ru/ru/reports/otchetdeyatelnostigkcza10mesyacev2022goda.html

 

С развернутым отчетом нашей работы за первое полугодие 2022г. можете ознакомиться по ссылке

http://www.hecucenter.ru/up/Last_Отчет-о-деятельности-ГКЦ-за-первое-полугодие-2022.pdf

С кратким отчетом нашей работы за первое полугодие 2022г. можете ознакомиться по ссылке

http://www.hecucenter.ru/ru/reports/otchetdeyatelnostigkczapervoe_polugodie2022goda.html

 

С развернутым отчетом нашей работы за 2021г. можете ознакомиться по ссылке

http://www.hecucenter.ru/up/Last_Отчет-о-деятельности-ГКЦ-за-2021_fnl.pdf

С кратким отчетом нашей работы за 2021г. можете ознакомиться по ссылке

http://www.hecucenter.ru/ru/reports/otchet_deyatelnosti_gkc_za__2021_god.html

 

С развернутым отчетом нашей работы за период января-октября 2021г. можете ознакомиться по ссылке

http://www.hecucenter.ru/up/Last_Отчет-о-деятельности-ГКЦ-за-2021____.pdf

С кратким отчетом нашей работы за период января-октября 2021г. можете ознакомиться по ссылке

http://www.hecucenter.ru/ru/reports/otchet_deyatelnosti_gkc_za_period_yanvaryaoktyabrya_2021_goda.html

 

С развернутым отчетом нашей работы за первое полугодие 2021г. можете ознакомиться по ссылке

http://www.hecucenter.ru/up/Last_Отчет-о-деятельности-ГКЦ-за-2021_.pdf

С кратким отчетом нашей работы за первое полугодие 2021г. можете ознакомиться по ссылке

http://www.hecucenter.ru/ru/news/otchet_deyatelnosti_gkc_za_pervoe_polugodie_2021_goda.html

 

С развернутым отчетом нашей работы за 2020г. можете ознакомиться по ссылке

http://www.hecucenter.ru/up/Last_Отчет-о-деятельности-ГКЦ-за-2020год.pdf

С кратким отчетом нашей работы за 2020г. можете ознакомиться по ссылке

http://www.hecucenter.ru/ru/reports/otchet_deyatelnosti_gkc_za_2020_god.html

 

С развернутым отчетом нашей работы за 2019 год можете ознакомиться по ссылке

http://www.hecucenter.ru/up/Last_Отчет о деятельности ГКЦ за 2019 (5).pdf

С кратким отчетом нашей работы за 2019 год можете ознакомиться по ссылке 

http://www.hecucenter.ru/ru/reports/otchet_deyatelnosti_gkc_za_2019_god.html

2023_01_16_10

Βίντεο-Μήνυμα της διευθύντριας του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού – Κ.Ε.Π. με έδρα τη Μόσχα Δώρας Γιαννίτση για τα αποτελέσματα της δουλειάς και των δραστηριοτήτων μας το 2022 !!!

2022-12-08_02-42-41

Η δράση μας στο σύνολό της είναι ταγμένη στην ανάδειξη των κοινών σελίδων ιστορίας , που συνδέουν τους δύο ομόδοξους λαούς, Έλληνες και Ρώσους, με μακραίωνους δεσμούς ιστορικής, πολιτισμικής, πνευματικής εγγύτητας και παραπέμπουν στις ιδέες της Ορθόδοξης Ανατολής, με κοινή νοοτροπία και αντίληψη για τον άνθρωπο και τον κόσμο, που βασίζονται στις πανανθρώπινες, διαχρονικές και καθολικές αξίες και ιδανικά της συνέπειας, της πίστης στο χρέος, της αγάπης, της πραγματικής αρετής και ανάγονται από τα κείμενα των αρχαίων κλασσικών μας, από το μήνυμα καθολικής αγάπης της Αντιγόνης, αποκρινόμενης στις απειλές του Κρέοντα  «...ούτοι συνέχθην, αλλά συμφιλείν έφυν...».   

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ !!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΕΝΙΑΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ !!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ !!! ΜΑΖΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΙ, ΣΘΕΝΑΡΟΤΕΡΟΙ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟΙ και ειλικρινά ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ !!!

2022_12_26_3

podrobnee_gr

2023_01_16_10 

 

Μάθετε περισσότερα για το έργο του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού - Κ.Ε.Π. ( www.hecucenter.ru )

2022_01_10_45

https://youtu.be/xiGmO3pzaJQ 

2023_01_16_10

Σύντομο απολογισμό δράσεων του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού (Κ.Ε.Π.) έτους 2022 (περίοδος 12μήνου) δύνασθε να αντλήσετε στον εξής σύνδεσμο στο Διαδίκτυο:

http://www.hecucenter.ru/gr/reports/apologismos_drasis_kentroi_ellinikoi_politismoi__kep_gia_tin_periodo_12minoi_2022.html

Αναλυτικό απολογισμό δράσεων του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού (Κ.Ε.Π.) έτους 2022 (περίοδος 12μήνου) δύνασθε να αντλήσετε στον εξής σύνδεσμο στο Διαδίκτυο:

http://www.hecucenter.ru/up/Last_Απολογισμός-δράσεων-Κ.Ε.Π.-έτους-2022_upd-17.01.2023_fnl.pdf

 

Σύντομο απολογισμό δράσεων του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού (Κ.Ε.Π.) για την περίοδο 10μήνου 2022 (Ιανουάριος-Οκτώβριος 2022) δύνασθε να αντλήσετε στον εξής σύνδεσμο στο Διαδίκτυο:

http://www.hecucenter.ru/gr/reports/apologismos_drasis__kep_gia_tin_periodo_10minoi_2022.html

Αναλυτικό απολογισμό δράσεων του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού (Κ.Ε.Π.) για την περίοδο 10μήνου 2022 (Ιανουάριος-Οκτώβριος 2022) δύνασθε να αντλήσετε στον εξής σύνδεσμο στο Διαδίκτυο:

http://www.hecucenter.ru/up/Last_Απολογισμός-δράσεων-Κ.Ε.Π.-έτους-2022_upd--17.11.pdf

 

Σύντομο απολογισμό δράσεων του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού (Κ.Ε.Π.) για το Α΄εξάμηνο 2022 (περίοδος Ιανουαρίου-Ιουνίου 2022) δύνασθε να αντλήσετε στον εξής σύνδεσμο στο Διαδίκτυο:

http://www.hecucenter.ru/gr/reports/last_apologismosdrasiskep2022_periodos_ianoiarioiioinioi_2022.html

Αναλυτικό απολογισμό δράσεων του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού (Κ.Ε.Π.) για το Α΄εξάμηνο 2022 (περίοδος Ιανουαρίου-Ιουνίου 2022) δύνασθε να αντλήσετε στον εξής σύνδεσμο στο Διαδίκτυο:

http://www.hecucenter.ru/up/Last_Απολογισμός-δράσεων-Κ.Ε.Π.-έτους-2022.pdf

 

Σύντομο απολογισμό δράσεων του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού (Κ.Ε.Π.) έτους 2021 (περίοδος 12μήνου) δύνασθε να αντλήσετε στον εξής σύνδεσμο στο Διαδίκτυο:

http://www.hecucenter.ru/gr/reports/apologismos_draseon_kep_etois_2021.html

Αναλυτικό απολογισμό δράσεων του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού (Κ.Ε.Π.) έτους 2021 (περίοδος 12μήνου) δύνασθε να αντλήσετε στον εξής σύνδεσμο στο Διαδίκτυο:

http://www.hecucenter.ru/up/Last_Απολογισμός-δράσεων-Κ.Ε.Π.-έτους-2021_fnl.pdf

 

Σύντομο απολογισμό δράσεων του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού (Κ.Ε.Π.) για την περίοδο 10μήνου 2021 (Ιανουάριος-Οκτώβριος 2021) δύνασθε να αντλήσετε στον εξής σύνδεσμο στο Διαδίκτυο:

http://www.hecucenter.ru/gr/reports/apologismosdrasiskep2021_periodos_10minoi_ianoiarioioktovrioi_2021.html

Αναλυτικό απολογισμό δράσεων του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού (Κ.Ε.Π.) για την περίοδο 10μήνου 2021 (Ιανουάριος-Οκτώβριος 2021) δύνασθε να αντλήσετε στον εξής σύνδεσμο στο Διαδίκτυο:

http://www.hecucenter.ru/up/Last_Απολογισμός-δράσεων-Κ.Ε.Π.-έτους-2021_.pdf

 

Αναλυτικό απολογισμό δράσεων του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού (Κ.Ε.Π.) για το α΄ εξάμηνο του  2021 δύνασθε να αντλήσετε στον εξής σύνδεσμο στο Διαδίκτυο:

http://www.hecucenter.ru/up/Last_Απολογισμός-δράσεων-Κ.Ε.Π.-έτους-2021..pdf

Σύντομο απολογισμό δράσεων του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού (Κ.Ε.Π.) για το α΄ εξάμηνο ντου 2021 δύνασθε να αντλήσετε στον εξής σύνδεσμο στο Διαδίκτυο:

http://www.hecucenter.ru/gr/news/apologismos_drasis_kep_gia_to_a_eksamino_2021_.html

 

Αναλυτικό απολογισμό δράσεων του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού (Κ.Ε.Π.) για το έτος 2020 δύνασθε να αντλήσετε στον εξής σύνδεσμο στο Διαδίκτυο:

http://www.hecucenter.ru/up/Last_Απολογισμός-δράσεων-Κ.Ε.Π.-έτους-2020_fnl.pdf

Σύντομο απολογισμό δράσεων του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού (Κ.Ε.Π.) για το έτος 2020 δύνασθε να αντλήσετε στον εξής σύνδεσμο στο Διαδίκτυο:

http://www.hecucenter.ru/gr/reports/apologismos_drasis_kentroi_ellinikoi_politismoi_gia_to_etos_toi_2020.html

 

Αναλυτικό απολογισμό δράσεων του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού (Κ.Ε.Π.) έτους 2019 δύνασθε να αντλήσετε στον εξής σύνδεσμο στο Διαδίκτυο:

http://www.hecucenter.ru/up/Last_Απολογισμός δράσεων Κ.Ε.Π. έτους 2019___.pdf

Σύντομο απολογισμό δράσεων του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού (Κ.Ε.Π.) έτους 2019 δύνασθε να αντλήσετε στον εξής σύνδεσμο στο Διαδίκτυο:

http://www.hecucenter.ru/gr/reports/apologismos_drasis_kep_2019.html

2022_11_03_2

ГРЕЧЕСКИЙ КУЛЬТУРНЫЙ ЦЕНТР                     ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Москва, Алтуфьевское шоссе,  44                     Altufyevskoe shosse, 44, office No 9, 2nd floor

офис № 9, 2 этаж                                                           127566 Moscow, Russia

Тел.: 7084809 – Тел./Факс: 7084810                      Tel.: +7 495 7084809; Tel./Fax:  +7 495 7084810

 

e-mail: hcc@mail.ru   info@hecucenter.ru

www.hecucenter.ru

skype: hellenic.cultural.center

facebook: http://www.facebook.com/Hecucenter

vkontakte: http://vk.com/hecucenter

Youtubehttps://www.youtube.com/channel/UCViNQH3EVWwAU6STJiFi8tQ

Яндекс.Дзен: https://zen.yandex.ru/id/6220a58d1dbee16e19cfb637

Телеграм-канал ГКЦ: https://t.me/GreekCulturalCenter

 

Отказаться от рассылки

 

-

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: