O ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο 30-34%
-Τα ποτάμια τα περνάς με γεφύρια. Αλλιώς χαζεύεις ακίνητος την ομορφιά της ορμής των ποταμών...
Ο Χρυσοχοίδης που είναι γάτα αντιλήφθηκε ότι ο Θεοδωράκης έρχεται για να βάλει ταφόπλακα στο ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ και την ΔΗΜΑΡ!
Κι γι΄ αυτό μίλησε για γεφύρια. Εκεί έξω η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών σιχαίνεται τους δημοσιογράφους. Κι όταν τους ακούει όλους μαζί να την πέφτουν στον Θεοδωράκη με διάφορα υπονοούμενα, τόσο πολύ κάνουν κέφι το χουνέρι του Θεοδωράκη στην ξιπασμένη πιάτσα των δημοσιογράφων και των μηντιαρχών. Ειδικά κάποιοι βαρύγδουποι φελλοί που νομίζουν ότι τα άρθρα τους έχουν πέραση πρωταγωνιστούν στο πόλεμο λάσπης κατά του Ποταμιού. Και ξέρετε γιατί;
Γιατί όλα αυτά τα λαμόγια των ΜΜΕ φτιάχτηκαν από το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ και τα κόμματα της Αριστεράς. Υπηρετώντας το πολιτικό προσωπικό της μεταπολίτευσης είδαν τα περιουσιακά τους στοιχεία να αυξάνονται με γεωμετρική ταχύτητα.
Έρχεται λοιπόν τώρα ένας που γνωρίζει από μέσα τι λαμόγια είναι οι δημοσιογράφοι και τους αφήνει παυλόπουλους. Αίφνης οι γελοίοι δημοσιογράφοι ζητάνε από τον Θεοδωράκη πιστοποιητικό πολιτικού οράματος την στιγμή που πρώην δημοσιογράφοι είναι  νυν και πρώην βουλευτές ενώ κάποιοι υπηρετούν ακόμη και σε υπουργικούς θώκους: Πάνος Παναγιωτόπουλος, Παντελής Καψής, Τέρενς Κουίκ, Γιάννης Μιχελάκης, Γιάννης Δημαράς, Λιάνα Κανέλη, Πέτρος Ευθυμίου, Αργύρης Ντινόπουλος, Σοφία Βούλτεψη, Νατάσια Ράγιου, Φωτεινή Πιπιλή και ένα σκασμό ακόμη.
Τι παραπάνω είχαν όλοι αυτοί από τον Θεοδωράκη;
Πάμε παρακάτω. Οι Συριζαίοι κάνουν μεγάλη μαλακία που την πέφτουν στο Ποτάμι.
Ο Θεοδωράκης θα λεηλατήσει στην κυριολεξία το ΠΑΣΟΚ, τη ΔΗΜΑΡ αλλά και την ΝΔ! Ειδικά στις πιο νέες ηλικίες όπου σαρώνει. Οι Συριζαίοι όσο πλησιάζουμε στις εκλογές και ενόψει της εξουσίας θα γίνονται μπετόν αρμέ. Ειδικά με την φτώχια που υπάρχει σε κάθε ελληνικό σπίτι, σε κάθε γειτονιά, στον αέρα που αναπνέουμε. Η φτώχια δεν γιατρεύεται με τις σοφιστείες του Σαμαρά τύπου 150 δις από τα πετρέλαια. Ειδικά όταν ο άλλος  δεν έχει χρήματα να αγοράσει μια σοκολάτα στο παιδί του. Και σαν να μην έφτανε η φτώχια οι σεσημασμένες παράγκες παραμένουν αλώβητες και οι νταβατζήδες γαμούν και δέρνουν.
Ε, λοιπόν οι πολίτες θα εκδικηθούν ως εκεί που δεν παίρνει τα δύο συν ένα κόμματα της συγκυβέρνησης. Θα εκδικηθούν ψηφίζοντας ΣΥΡΙΖΑ και όσοι δεν έχουν ψηφίσει ποτέ στην ζωή τους τρέχουν στα δημοτολόγια ώστε να είναι έτοιμοι να ψηφίσουν για πρώτη φορά στην ζωή τους.
Και θα ψηφίσουν το Ποτάμι.
Και κάτι ακόμη: Eάν βρεθούν ακόμη δυο-τρεις σαν τον Θεοδωράκη και κάνουν κόμματα θα ξεβρωμίσουμε μια κι΄ έξω από τα πολιτικά λαμόγια της μεταπολίτευσης...
kourdistoportocali