1 Νοεμβρίου 2016

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του μικρού Μπεν, ο οποίος χάθηκε στην Κω πριν από 25 χρόνια!

img_7499
Σύμφωνα με τη Mirror, η ελληνική αστυνομία αναγκάστηκε να κλείσει γρήγορα την έρευνα, ενώ ένας μάρτυρας που υποστηρίζει ότι κοιμήθηκε με την μητέρα του Μπεν το βράδυ που αυτός εξαφανίστηκε, είπε ψέματα με σκοπό να αμαυρώσει το όνομά της.
Επίσης, ένας άλλος μάρτυρας-κλειδί λείπει, κι ένας Έλληνας αξιωματούχος έχει απορρίψει τη θεωρία της αγγλικής αστυνομίας ότι ο μικρός Μπεν καταπλακώθηκε από έναν εκσκαφέα.
Σε έρευνα που έκανε η Mirror, διαπίστωσε πως:
Ένας μάρτυρας παραδέχτηκε πως είπε ψέματα στην αστυνομία το 1991 πως έκανε σεξ με τη μητέρα του μικρού Μπεν τη νύχτα που εξαφανίστηκε, ενώ στην πραγματικότητα αυτή ήταν έξω και έψαχνε τον γιο της.


Συνταξιούχος Έλληνας αξιωματούχος λέει ότι έγινε ένα «τεράστιο» λάθος από την αστυνομία που περίμενε 24 ώρες πριν ξεκινήσει μια πλήρη έρευνα

Πρώην αξιωματικός της αστυνομίας παραδέχεται ότι δέχονταν πιέσεις για να κλείσει η υπόθεση

Οι φήμες στο νησί θέλουν τσιγγάνους ή τη μαφία να απήγαγαν τον μικρό Μπεν

Μυστήριο καλύπτει τι συνέβη σε μάρτυρα – κλειδί του οποίου το σπίτι βρισκόταν απέναντι από το σπίτι όπου εξαφανίστηκε ο μικρός Μπεν

Η Kerry πιστεύει ότι υπήρξε συγκάλυψη και πως ο κόσμος ήθελε να φύγει και να ξεχάσει τον Μπεν

Προς το παρόν η έρευνα παραμένει ανοιχτή και βρίσκεται στα χέρια των τοπικών εισαγγελέων. Την ίδια στιγμή, η μητέρα του μικρού Μπεν δηλώνει εξοργισμένη ότι «Είναι μόνο μια μεγάλη συγκάλυψη. Ήθελαν να φύγουμε από το νησί, να εξαφανιστούμε και να ξεχάσουμε τον Μπεν. Είχαν μια στάση ότι δεν αξίζουμε να μας βοηθήσουν».
enikos

Δεν υπάρχουν σχόλια: