17 Ιανουαρίου 2017

Σεξοσκάνδαλο σε Σχολείο:Πληθωρική δασκάλα κρατούσε φωτογραφίες από το καθημερινό σεξ με 13χρονο μαθητή της!!! (Φωτό & Βίντεο)

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης για μια ανήθικη δασκάλα από το Τέξας η οποία διατηρούσε σεξουαλική σχέση με 13χρονο μαθητή της.
Η πληθωρική Alexandria Vera καταδικάστηκε σε δέκα χρόνια φυλακή αφού το δικαστήριο αναγνώρισε ως ελαφρυντικό μόνο την… ομολογία της, παρά τους ισχυρισμούς της ότι η παράνομη σχέση είχε την έγκριση των γονιών του αγοριού.
Η 24χρονη δασκάλα, η οποία μύησε στα μυστικά του σεξ τον ανήλικο μαθητή της, τον ερωτεύτηκε όταν αυτός ήταν ακόμα 8 ετών και της έκανε σχόλια σε φωτογραφίες που ανέβαζε στο Instagram.


vera3Στη συνέχεια είχαν σεξουαλικές επαφές σε σχεδόν καθημερινή βάση, ενώ το θέμα είδε το φως της δημοσιότητας μετά το σάλο που προκλήθηκε από τις αποκαλύψεις ενός άλλου μαθητή. Και αυτό γιατί ο 13χρονος δεν δίσταζε να χουφτώνει την καθηγήτριά του ακόμα και μέσα στην τάξη!
Το γεγονός μάλιστα ότι η Vera έμεινε έγκυος και αναγκάστηκε να κάνει έκτρωση, όπως επίσης και ότι είχε στην κατοχή της ακατάλληλες φωτογραφίες από την ώρα που έκαναν σεξ, κάθε άλλο παρά βοήθησαν στην υπεράσπισή της.
«Θέλουμε οι δάσκαλοί μας να εκπαιδεύουν τους μαθητές αλλά να κρατάνε τα χέρια τους μακριά από αυτούς», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικαστής που επέβαλε την ποινή στη νεαρή δασκάλα η οποία αντιμετώπιζε πάντως μέχρι και 30 χρόνια φυλάκιση, αφού κατηγορούνταν για συνεχή σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου.
Την «έσωσε» ότι παραδόθηκε στις αρχές, αλλά και ότι παραδέχθηκε την ενοχή της. Όπως επίσης και η κατάθεση μιας ψυχολόγου που υποστήριξε στο δικαστήριο ότι «όσα έκανε, τα έκανε γιατί ήταν ερωτευμένη με τον 13χρονο»…

ΔΕΊΤΕ ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: