28 Ιανουαρίου 2017

80χρονη γλείφει τα μάτια των «ασθενών» της και λέει ότι τους θεραπεύει!!! (βίντεο)

Έναν… ιδιαίτερο τρόπο βρήκε να περνά τον χρόνο της αλλά και να βγάζει χρήματα η 80χρονη Hava Celebic, γνωστή και ως Nana Hava. 
Η ηλικιωμένη γυναίκα που ζει στη Βοσνία ισχυρίζεται πως είναι ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που μπορεί να θεραπεύει… γλείφοντας τα μάτια των «ασθενών» της. 
Η ίδια μάλιστα υποστηρίζει ότι έχει θεραπεύσει πάνω από 5.000 ανθρώπους, από Αμερικανούς μέχρι Ρώσους.

Η 80χρονη γιαγιά χρησιμοποιεί τη γλώσσα της για να αφαιρέσει κομμάτια από μόλυβδο, σίδηρο, άνθρακα, πριονίδι και γυαλί που έχουν κολλήσει στα μάτια των ανθρώπων που την επισκέπτονται αφού πρώτα ξεπλένει το στόμα της με αλκοόλ.
Όπως λέει η Hava έμαθε την τέχνη αυτή από μία γυναίκα η οποία λεγόταν και εκείνη Hava. «Δυστυχώς δεν μπορώ να περάσω αυτή την τέχνη στους απογόνους μου γιατί τα παιδιά μου σιχαίνονται να βάζουν την γλώσσα τους στα μάτια ενός άλλου. Μου είπαν ότι πρέπει να κόψουν τη γλώσσα μου όταν πεθάνω για να συνεχίσουν οι άνθρωποι στο χωριό να θεραπεύουν τον κόσμο», είπε.
Όσο για το κόστος; Η 80χρονη χρεώνει δέκα ευρώ για κάθε… επίσκεψη αλλά σε όσους είναι άνεργοι ή δεν έχουν χρήματα προσφέρει τις υπηρεσίες της δωρεάν.
Εν ώρα… εργασίας 
ΔΕΊΤΕ ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: