18 Ιανουαρίου 2017

ΡΑΓΔΑΙΕΣ EΞΕΛΙΞΕΙΣ στην υπόθεση Γιακουμάκη – ΔΕΙΤΕ τι συμβαίνει

Screen Shot 2017-01-17 at 7.30.19 PM
Δυο χρόνια έχουν περάσει από τον τραγικό θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη που συγκλόνισε το Πανελλήνιο, με την υπόθεση να έχει «κολλήσει».
Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, μετά την ενοχή του διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Εφετών για παράβαση καθήκοντος κατ΄εξακολούθηση, όλα δείχνουν πως θα μπει και δεύτερος ανακριτής στην πολύκροτη υπόθεση.
Οι γονείς του Βαγγέλη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, λαμβάνει καταθέσεις και προσπαθεί να εντοπίσει αν υπάρχουν άτομα που ευθύνονται για σωματικές βλάβες σε βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Ωστόσο η έρευνα έχει πέσει σε τέλμα, εξαιτίας του όγκου των ατόμων που πρέπει να δώσουν κατάθεση.
Αυτός είναι και ο λόγος που θα χρειαστεί ένας δεύτερος ανακριτής, ώστε η υπόθεση να «τρέξει».
Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο Δ. Μπούκας, δικηγόρος της οικογένειας του αδικοχαμένου Βαγγέλη, δήλωσε πως «αυτό είναι κάτι που το έχουμε αιτηθεί εδώ και καιρό. Ο εκάστοτε ανακριτής είναι επιφορτισμένος με μια τεράστια ύλη». 
Μάλιστα τόνισε πως «για την υπόθεση θεωρώ ότι δεν έχει γίνει κάτι ιδιαίτερο. Περιμένουμε να οριστεί νέος ανακριτής για να τρέξει η υπόθεση παράλληλα με τον πρώτο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: