3 Απριλίου 2017

ΝΕΑ ΣΧΕΔΙΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ…

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
Το γράφαμε αρκετούς μήνες πριν τις Προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, ο υπογράφων το παρόν κείμενο και η εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα, ότι η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ θα άλλαζε τον Κόσμο και θα ήταν ευλογία του Θεού η εκλογή του. Θα άλλαζε την πολιτική των ΗΠΑ, που επί δεκαετίες ακολουθούσαν όλοι οι Πρόεδροί της. Μια πολιτική που σκοπό είχε την Παγκοσμιοποίηση του Πλανήτη με κυρίαρχα πρόσωπα τους τραπεζίτες – χρηματιστές που καθημερινώς κέρδιζαν αμύθητα ποσά και μεγάλο μέρος αυτών τα επένδυαν προς αυτόν τον σκοπό. Έτσι, όλο το Σύστημα της Νέας Τάξης Πραγμάτων πριμοδοτούσε την υποψηφιότητα της Χίλαρι Κλίντον!

Γι΄ αυτό, ο πόλεμος που δέχτηκε η υποψηφιότητα του Ντόναλντ Τραμπ, ήταν πρόστυχη, απάνθρωπη, λυσσαλέα! Ανερυθρίαστα και απροκάλυπτα ο Μπάρακ Ομπάμα και οι περισσότεροι ηγέτες κρατών – μελών της Ευρωπαικής Ενώσεως είχαν ταχθεί στο πλευρό της συζύγου του Μπιλ Κλίντον, που ως Πρόεδρος των ΗΠΑ αιματοκύλησε τα Βαλκάνια! 
Και ω του θαύματος, ο Αμερικανικός λαός, απέναντι σε όλη αυτή την ξετσίπωτη προπαγάνδα υπέρ της Χίλαρι Κλίντον, στις 8 Νοεμβρίου 2016 δεν “μάσησε” και δείχνοντας ιδιαίτερη ωριμότητα, ψήφισε τον “γραφικό”, τον “φασίστα”, τον “γελωτοποιό”, τον “επικίνδυνο”, Ντόναλντ Τραμπ!!  

Μπους, Κλίντον, Ομπάμα, τρομοκράτες του Πλανήτη! 

Ο Μπάρακ Ομπάμα, ήταν υπεύθυνος για την καταστροφή της Συρίας με την ίδρυση και ενδυνάμωση του ISIS, μαζί με την επί χρόνια προστατευόμενή του Χίλαρι Κλίντον. Αυτός ο ίδιος πολιτικός, ο Μπάρακ Ομπάμα, ευθύνεται για τη διάλυση της Λιβύης και τις σφαγές του Λιβυκού λαού. Αυτός ευθύνεται αποκλειστικά για την ανατροπή του Χόσνι Μουμπάρακ της Αιγύπτου και την προώθηση στην Εξουσία του Ισλαμιστή της αδελφότητας των Μουσουλμάνων Μοχάμεντ Μόρσι με σκοπό να δημιουργήσει μια ισχυρή ισλαμική συμμαχία μεταξύ Αιγύπτου και Τουρκίας!  
Αυτός ο ίδιος πολιτικός, ο Μπάρακ Ομπάμα, έστρεψε την Ευρωπαϊκή Ένωση με τη βοήθεια της φίλης του, Καγκελαρίου της Γερμανίας Άγκελας Μέρκελ, σε σύγκρουση με τη Μόσχα!
Αυτός ο ίδιος πολιτικός, ο Μπάρακ Ομπάμα, πρώην πλέον Πρόεδρος των ΗΠΑ (ευτυχώς), ως τελευταία πράξη της προεδρικής θητείας του, είχε να δυναμιτίσει τη Μέση Ανατολή προωθώντας την καταδικαστική απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ σε βάρος του Ισραήλ για τους εποικισμούς στην Παλαιστίνη, προκειμένου να εκδικηθεί τον άσπονδο εχθρό του, Πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου!!

Νέα δεδομένα στη Συρία!

Έχουν περάσει 70 ημέρες από την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ στην Προεδρεία των ΗΠΑ και μέσα σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα μας έχει δείξει με όλες τις θεσμικές και πολιτικές κινήσεις του, ότι βάζει τέλος στην Παγκοσμιοποίηση! Γι΄ αυτό ακόμη, ο Ντόναλντ Τραμπ και η πολιτική που θέλει να εφαρμόσει δεν μπορεί να νιώθει και να είναι ασφαλής. Επειδή τα πλοκάμια της Παγκοσμιοποίησης είναι τεράστια, είναι τόσο δολοπλόκα όπως της Λερναίας Ύδρας, που γεννούσε καινούργια! 
Ωστόσο, η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ έχει δείξει τα δείγματα γραφής της. Ένα δείγμα εξ αυτών ήταν η δήλωση του Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Rex Tillerson – την οποία θα την χαρακτήριζα ιστορική – σε συνέντευξη Τύπου στην τουρκική πρωτεύουσα, όπου είπε ότι το τέλος της Προεδρίας του Μπασάρ αλ Άσαντ θα το αποφασίσει ο συριακός λαός. Μια δήλωση εκ διαμέτρου αντίθετη με τη θέση της κυβερνήσεως του Μπάρακ Ομπάμα. Μια θέση που ταυτίζεται με τη ρωσική θέση στην περιοχή! Μια θέση που είχε εκφράσει λίγο πριν και η Νίκι Χέιλι, εκπρόσωπος των ΗΠΑ στον ΟΗΕ, όταν αποκάλυψε σε δημοσιογράφους, ότι δεν είναι στις προτεραιότητες των ΗΠΑ για το πώς θα διώξουμε τον Μπασάρ αλ Άσαντ από τη χώρα του!  
Αυτή η στροφή της Αμερικανικής κυβερνήσεως είναι ένα δυνατό χαστούκι προς τον Σουλτάνο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν!!

Πολλαπλές οι καρπαζιές του Τραμπ προς την Τουρκία!

Όπως, δυνατό χαστούκι προς τον Τούρκο Πρόεδρο ήταν η ανακοίνωση του τέλους της επιχείρησης “Ασπίδα του Ευφράτη” στα βόρεια της Συρίας. Αυτός ο τερματισμός αυτής της κομβικής τουρκικής επιχείρησης, έχει προκαλέσει νευρικό κλονισμό στον Ερντογάν, αφού καταδεικνύει μια μεγάλη ήττα της Τουρκίας!  
Η οποία Τουρκία, σε αντιπερισπασμό προσπάθησε να δεσμεύσει περιοχή στα νότια του Καστελόριζου, προκειμένου να διεξάγει στρατιωτική άσκηση με πραγματικά πυρά! Την οποία – σύμφωνα με την αξιόπιστη πηγή μας – ακύρωσε η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ, στέλνοντάς του το μήνυμα, πως πρέπει “να κάτσει στ΄ αυγά του”!   
Έτσι, βλέπουμε μετά από πολλές δεκαετίες μια κυβέρνηση των ΗΠΑ να βάζει στη γωνία την Τουρκία! Να δηλώνει ο Πρόεδρος αυτής της κυβέρνησης, πως αγαπάει την Ελλάδα και τους Έλληνες!
Και θεωρώ, ότι αυτές οι αναφορές δεν είναι μόνο λόγια. Γιατί, το επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν και πράξεις που θα έχουν να κάνουν με την περιοχή του “Μπάμπουρα” της Θάσου! Νεώτερα ευελπιστώ να σας δώσω το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα!!  

Αλλού γι΄ αλλού η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!

Από την άλλη μεριά, αυτή η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, η οποία αποτελεί ένα γρανάζι της μηχανής της ΝΤΠ και η οποία μετείχε του παιχνιδιού εξαπλώσεως και εγκαθίδρυσης της Παγκοσμιοποίησης, δεν έχει καταλάβει ότι τα πράγματα άλλαξαν!
Έτσι, όχι μόνο δεν εκμεταλλεύεται την γεωπολιτική στροφή των ΗΠΑ, αλλά δημιουργεί προβλήματα συνεργασίας με τις ΗΠΑ από το πουθενά! 
Πιο συγκεκριμένα:   
Οι αμερικανικές εισαγγελικές αρχές - ειδικότερα η αμερικανική κυβέρνηση - είναι πολύ ανήσυχες και προβληματισμένες με την αιφνίδια παραίτηση της Εισαγγελέως Διαφθοράς κ. Ελένης Ράικου. Η οποία διερευνούσε το μέγα οικονομικό σκάνδαλο της φαρμακοβιομηχανίας Novartis, που ο Υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής από του βήματος της Βουλής το χαρακτήρισε: “πιο μεγάλο από το πολιτικοοικονομικό σκάνδαλο της Siemens”! 
Να σημειωθεί ότι η κ. Ράικου είχε ανακαλύψει πολλά αξιόλογα στοιχεία από την διερεύνηση της υποθέσεως Novartis και γι΄ αυτό – πιθανώς - η ίδια είχε χαρακτηρίσει το σκάνδαλο, ως την “κορωνίδα της διαφθοράς”! 
Έχει βεβαίως ιδιαίτερη αξία, οι καταγγελίες της στην επιστολή παραιτήσεώς της όπου ομιλεί για σχέδιο της ηθικής εξόντωσής της από μεγάλα οικονομικά συμφέροντα, αλλά και από το ίδιο το Δικαστικό Σώμα, όταν συνάδελφός της Ανακρίτρια, μιλάει για παραλήψεις της σε υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων! 
Είναι λοιπόν φανερό, ότι η Εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Ράικου είχε μπει στο στόχαστρο, όλων εκείνων που δεν ήθελαν να αποκαλυφθεί η αλήθεια για το πολιτικοοικονομικό σκάνδαλο της Novartis! Όπως ακριβώς και για το ίδιου μεγέθους σκάνδαλο της Siemens, στο οποίο μπορεί να εμπλέκονται ακόμη και πρώην Πρωθυπουργοί! 
Διότι πίσω από την αποκάλυψη του σκανδάλου της Novartis είναι οι ΗΠΑ και κατά μια πληροφορία μας, ο φαρμακευτικός αμερικανικός κολοσσός Merck. Η κορυφαία εταιρεία στον κλάδο της Φαρμακευτικής Βιομηχανίας, της οποίας η Novartis είναι αθέμιτη ανταγωνίστρια.  

Ως εκ τούτου τίθενται πολλά ερωτήματα…

…Τι ακριβώς κρύβει η παραίτηση Ράικου;;
Ποιες πιέσεις δέχτηκε και ως που ακριβώς έφθασαν αυτές, προκειμένου να σταματήσει η εξονυχιστική έρευνα και διαλεύκανση του νέου μεγάλου σκανδάλου;;  
Γιατί, φράζεται η άμεση διενέργεια του σκανδάλου Novartis και εμμέσως πλην σαφώς και η επιθυμία των ΗΠΑ για την εις βάθος εξιχνίαση της υπόθεσης;;
Όταν έχουμε την πληροφόρηση, εξ Αμερικής, ότι οι περισσότεροι εμπλεκόμενοι είναι πρώην Υπουργοί Υγείας των κυβερνήσεων της ΝΔ;; 
Τι ρόλο άραγε μπορεί να παίζει ο “αριστερός” δημοσιογράφος Βαξεβάνης που καταγγέλλεται από την κ. Ράικου, πως αποσκοπούσε με το δημοσίευμά του στην εφημερίδα “Docoumento” στην ηθική της εξόντωση;; Όταν είναι ηλίου φαεινότερο, πως με το “φάγωμα” της κ. Ράικου “εξυπηρετούνται” οι ενδεχομένως εμπλεκόμενοι Υπουργοί της ΝΔ;; Με ποιον είναι λοιπόν ο κ. Βαξεβάνης;; Ποιων το παιχνίδι έπαιξε;;
Πάντως πέραν του γεγονότος, ότι οι διπλοί πράκτορες στις κινηματογραφικές αμερικάνικες ταινίες είχαν συνήθως κακό τέλος, η αμερικανική κυβέρνηση είναι ιδιαίτερα χολωμένη με την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις!!
Μετά ταύτα επανέρχομαι…   

Δεν υπάρχουν σχόλια: