3 Απριλίου 2017

Έρχεται η ώρα του Σημίτη, όσο και αν εκβιάζουν οι γερμανοί!!!

ΣΗΜΙΤΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣΤου Βασίλη Σκουρή
Στο κάδρο των ευθυνών για τα σκάνδαλα της διακυβέρνησής του μπαίνει πλέον και ο Κώστας Σημίτης, ενώ οι αρμόδιες Αρχές ερευνούν και εμβάσματα του Γιάννου Παπαντωνίου την περίοδο που ήταν «τσάρος» της οικονομίας και βρισκόταν εν εξελίξει η υπόθεση του Χρηματιστηρίου, πιθανόν και η υποτίμηση της δραχμής!
Τον πρώην Πρωθυπουργό, πέραν του Αλέξη Τσίπρα, που στη Βουλή άφησε αιχμές ότι λογαριασμοί από τα σκάνδαλα των εξοπλισμών συνδέονται με το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, βάζει στο κάδρο και ο ίδιος ο Γιάννος Παπαντωνίου.

Ο πρώην «τσάρος» της οικονομίας «δείχνει» το ΚΥΣΕΑ για τα σκάνδαλα των εξοπλισμών. Είναι δε χαρακτηριστικό πως στο υπόμνημά του προς το Κοινοβούλιο με αφορμή τη συζήτηση για τη σύσταση της προανακριτικής -όπου δεν παρέστη να μιλήσει, παρά το σχετικό δικαίωμα που είχε- αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι οι αποφάσεις για «όλες τις προαναφερόμενες συμβάσεις ελήφθησαν μέσα στο πλαίσιο, και με ακριβή τήρηση των όρων, των Εθνικών Μεσοπρόθεσμων Προγραμμάτων Αμυντικών Εξοπλισμών (ΕΜΠΑΕ) που είχαν εγκριθεί από την κυβέρνηση για την αναβάθμιση της αμυντικής ικανότητας της χώρας μετά την κρίση των Ιμίων».
Realnews

Δεν υπάρχουν σχόλια: