2 Απριλίου 2017

Τρέχουμε για τη Μυρτώ στο "Messinia Street Relays" !!!

Τρέχουμε για τη Μυρτώ στο "Messinia Street Relays"
Αφιερωμένοι στη Μυρτώ είναι οι αγώνες σκυταλοδρομίας στην Καλαμάτα με την ονομασία "Messinia Street Relays", που διοργανώνει αύριο Κυριακή το τμήμα στίβου του Ακρίτα Καλαμάτας, με την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Το ραντεβού έχει δοθεί για τις 10.30 το πρωί στο χώρο του ξενοδοχείου "Elite City Resort", ενώ σήμερα επίσης στο ξενοδοχείο "Elite" θα γίνει 6-8 μ.μ. pasta party από το Μουσικό Σχολείο, αλλά και τον ΦΟΚ. Μια εκδήλωση με την παρουσία 60 παιδιών, που έχουν ετοιμάσει ζωγραφιές και τραγούδια για τη Μυρτώ, η οποία θα είναι παρούσα!
Το Κέντρο "Διάπλαση" θα αναλάβει τη μεταφορά της Μυρτώς από και προς τη Λάρισα. εκεί όπου δίνει καθημερινά μαζί με την οικογένειά της μεγάλο αγώνα για μια καλύτερη ποιότητα ζωής, μέσω ειδικών θεραπειών στο κέντρο "Animus". Η ζωή της Μυρτώς ως γνωστόν άλλαξε για πάντα το καλοκαίρι του 2012. Η απίστευτη περιπέτειά της στο νησί της Πάρου συγκλόνισε την κοινή γνώμη και παρότι τα φώτα έχουν σβήσει, ο αγώνας ζωής συνεχίζεται. 

Τα έσοδα λοιπόν από το διήμερο εκδηλώσεων θα θα δοθούν για την αγορά φορητού μηχανήματος οξυγόνου, που τόσο έχει ανάγκη η Μυρτώ. 

Το κόστος για το pasta party είναι 5 ευρώ το άτομο και για τους αγώνες 3 ευρώ.

Θα γίνουν αγώνες 4Χ50μ, 4Χ100μ, 4Χ500μ, 4Χ1.000μ. και 2 Χ2.000μ., ενώ στους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά μπλουζάκια και μετάλλια. Να σημειωθεί ακόμα ότι στους αγώνες θα βρεθούν και η Ολυμπιονίκης του ύψους Νίκη Μπακογιάννη, που θα έρθει για πολλοστή φορά σε εκδήλωση του Ακρίτα, καθώς επίσης και η Ολυμπιονίκης του ακοντισμού Μιρέλα Μανιάνι.
Γράφτηκε από τον  

Δεν υπάρχουν σχόλια: