31 Μαΐου 2017

Τα φαγητά που μας παχαίνουν χωρίς να το καταλαβαίνουμε!!!

H ώρα για να βγούμε στην παραλία πλησιάζει, και το μυαλό μας ήδη αναζητά τρόπους για γρήγορα αποτελέσματα. 
Ο διατροφολόγος και συγγραφέας David Zinczenko σε προειδοποιεί για εκείνες τις τροφές που νομίζεις πως βοηθούν αλλά στην ουσία κάνουν το ακριβώς αντίθετο.
Wraps

Προφανώς πιστεύεις πως μια πολύ λεπτή φέτα ψωμιού είναι ένας εύκολος τρόπος για να κόψεις τις θερμίδες και τους υδατάνθρακες. Ωστόσο, η ποικιλία υλικών είναι ουσιαστικά χειρότερη όσον αφορά τις θερμίδες και από κανονικές φέτες ψωμιού. Ιδανικά, προτίμησε τα wraps ολικής άλεσης και απέφυγε τις veggie επιλογές.
Smoothies
Παρότι ακούγεται μια υγιεινή επιλογή, αν το παρακάνεις με αυτά, θα την πατήσεις. Ειδικά αν πίνεις πάνω από 2 smoothies την ημέρα, τα φυσικά σάκχαρα των φρούτων θα έχουν αρνητικά αποτελέσματα στη σιλουέτα σου.
Τυρί χαμηλών λιπαρών
τυρί 10/11/016
Το τυρί είναι μια καλή πηγή πρωτεΐνης και ασβεστίου, αλλά όπως όλοι γνωρίζουν, είναι γεμάτο λίπος και θερμίδες. Αυτό οδηγεί αρκετούς στο να επιλέγουν τυρί με χαμηλά λιπαρά. Κάτι τέτοιο όμως είναι λάθος, καθώς σύμφωνα με τον Zinczenko, το πρόβλημα είναι απλά η ποσότητα. Όσο την ελέγχεις δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
Ξηροί καρποί
ξηροί καρποί 4-09Είναι πραγματικά καλοί για το σκοπό που θέλεις να πετύχεις, αλλά κι εδώ το πρόβλημα έγκειται στην ποσότητα που θα φας. Δεν είναι λίγοι άλλωστε αυτοί που ξεχνιούνται τρώγοντάς τους και φυσικά οι θερμίδες κάνουν πάρτι. Μια πολύ καλή επιλογή είναι τα καρύδια που περιέχουν Ω3, πρωτεΐνες, βιταμίνη Ε και φυτικές ίνες, ενώ τα αμύγδαλα είναι γεμάτα θερμίδες.
Διαβάστε τη συνέχεια στο Askmen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: