26 Μαΐου 2017

Ο Σούπερμαν Τσίπρας που θα μας ''σώσει'' - Μιλάμε για παλιμπαιδισμό ή για σχιζοφρένεια ή για εμπαιγμό του χειρότερου βαθμού!!!

Είναι λογικό να πιστεύει ένα μικρό παιδί ότι είναι ο σούπερμαν και ότι όλα μπορεί να τα καταφέρει. Είναι συνηθισμένο να πιστεύει ένα παιδάκι ότι έχει μαγικές δυνάμεις. 
Υπάρχει πίσω συνήθως ένας κηδεμόνας να τον κρατάει γερά στη γη. Όταν όμως τον κάνει ένας αρχηγός κράτους τότε τα πράγματα είναι σοβαρά για όλους. Πολύ σοβαρά!!! ή μιλάμε για παλιμπαιδισμό ή για σχιζοφρένεια ή για εμπαιγμό του χειρότερου βαθμού. 
Και είναι ΚΑΘΗΚΟΝ του λαού να τον συγκρατήσει και κυρίως αυτών που τον αγαπάνε και τον υποστηρίζουν.
Αυτοί έχουν το ρόλο του κηδεμόνα, διότι αυτοί ξέρουν την πραγματικότητα και μπορούν να τον συγκρατήσουν. Τον πιάνεις από την μπέρτα και του λες: Όπα μικρέ προσγειώσου θα σκοτωθείς και θα σκοτώσεις και μας μαζί! 
Αν τώρα αυτός ο κηδεμόνας νομίζει ότι πράγματι το παιδάκι του έχει μαγικές ικανότητες σημαίνει ότι το παιδάκι του έχει όντως ικανότητες αλλά όχι μαγικές αλλά να δημιουργεί μαλάκυνση εγκεφάλου στους άλλους, εκτός και αν είναι μεταδοτικό, δεν το ξέρω αυτό. Κάτι σαν μολυσματική ασθένεια. 

Λίλα Μήτσουρα: Σχετικά με τον συντάκτη

Δεν υπάρχουν σχόλια: