28 Μαΐου 2017

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟ: Τι έσωσε τον πρώην πρωθυπουργό!!! (Βίντεο)

Τον Λουκά Παπαδήμο στην πτέρυγα του Ευαγγελισμού που νοσηλεύεται τραυματισμένος μετά την τρομοκρατική επίθεση επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. «Όταν δεν λειτουργεί η ασφάλεια για τον ίδιο τον πολίτη κινδυνεύει άμεσα η ίδια η δημοκρατία», δήλωσε εξερχόμενος ο κ. Σαμαράς. Όπως αποκάλυψε ο κ. Σαμαράς μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο Λουκάς Παπαδήμος σώθηκε και δεν τραυματίσθηκε πιο σοβαρά γιατί άνοιξε το φάκελο μακριά από τον κορμό του.

Όπως είπε επίσης, ο κ. Παπαδήμος αισθάνεται τυχερός γιατί δεν υπήρξε βαρύτερος τραυματισμός, για παράδειγμα στην καρδιά. Όπως εκτιμάται, ο κ. Παπαδήμος άνοιξε τον παγιδευμένο φάκελο κοντά στα πόδια του και γι” αυτό έχει βαθιές πληγές στα χέρια και στο δεξί του πόδι. Ο κ. Σαμαράς είπε ακόμα και ότι το φάκελο τον πήρε από το σπίτι του ο πρώην πρωθυπουργός. 
«Από εκεί τον πήρε και τον άνοιξε στο αυτοκίνητό του», είπε χαρακτηριστικά. Πρόσθεσε ότι ο φάκελος είχε περάσει όλους τους ελέγχους ασφαλείας. «Εγώ ήρθα να του ευχηθώ», είπε επίσης ο κ. Σαμαράς και επανέλαβε πως «όταν δεν λειτουργεί η ασφάλεια για τον πολίτη, κινδυνεύει άμεσα η ίδια η Δημοκρατία». Νωρίτερα τον κ. Παπαδήμο είχε επισκεφθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος και είχε δεκαπεντάλεπτη συνομιλία μαζί του.

ΔΕΊΤΕ ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: