22 Ιουνίου 2017

Η απόλυτη ξεφτίλα:Μεγαλοδημοσιογράφος και ο καναλάρχης εραστής του σακάτεψαν την σύζυγο που τους έπιασε στα πράσα!!!

«Σοβαρό τραύμα σε ζωτικό όργανο» διέγνωσαν οι γιατροί του ΚΑΤ.
Το παράνομο ζευγάρι ήταν γνωστός γλοιώδης μεγαλοδημοσιογράφος και ο καναλάρχης του. Η περίπτυξη γινόταν στο σπίτι του δημοσιογράφου. 
Πίστευε, ότι η σύζυγός του θα έλειπε για αρκετές ώρες.
Έλα όμως που όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις η σύζυγος εμφανίστηκε από το πουθενά, και έπιασε το παράνομο ζεύγος σε περιπτύξεις μέσα στο σπίτι της! Η γυναίκα έπαθε πραγματικό σοκ και άρχισε να ουρλιάζει!

Το γιατί έπαθα το σοκ, θεωρείται άγνωστο. Πίστευε δηλαδή ότι ο ατάλαντος σύζυγος της έγινε φίρμα για το δημοσιογραφικό του ταλέντο;
Τέλος πάντων, κάπου εδώ τελειώνει η πλάκα και αρχίζουν τα πολύ σοβαρά. Οι δύο εραστές ακούγοντας την γυναίκα να ουρλιάζει, της επιτέθηκαν με μανία και την ξυλοκόπησαν άγρια. Με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να μεταφερθεί στο ΚΑΤ!  Όπου οι γιατροί σοκαρίστηκαν πραγματικά από την αγριότητα με την οποία η γυναίκα είχε χτυπηθεί.
Παρά το ότι συγγενικό πρόσωπο – που σήμερα δεν ζει – του καναλάρχη επέμεινε και απαίτησε από την σύζυγο να υποβάλλει μηνύσεις και κατά του ίδιου του του συγγενή, κάτι τέτοιο δεν έγινε.  Οι δύστυχη γυναίκα φοβήθηκε γιατί ήξερε ότι οι απειλές των εραστών δεν ήταν κούφιες. Το είχε ζήσει στο πετσί της.
Το μόνο που έχει μείνει είναι η αναφορά των γιατρών του ΚΑΤ που σοκάρει, αλλά έχει πάνω και το όνομα της συζύγου που αυτόματα αποκαλύπτει την ταυτότητα των δύο δραστών.
Posted by olympiada 

Δεν υπάρχουν σχόλια: