2 Ιουνίου 2017

Στις Βρυξέλλες άλλαξαν τα φανάρια (!) για να γιορτάσουν την “ομοφυλοφιλική υπερηφάνεια”

Στις Βρυξέλλες άλλαξαν τα φανάρια (!) για να γιορτάσουν την “ομοφυλοφιλική υπερηφάνεια”
Στις Βρυξέλλες άλλαξαν τα φανάρια (!) για να γιορτάσουν την “ομοφυλοφιλική υπερηφάνεια”
Στην φωτογραφία από τις Βρυξέλλες σε διάβαση πεζών, τα φανάρια άλλαξαν. Σαν μέρος της εκδηλώσεως «Gay Pride Festival» τα φανάρια σε επτά κεντρικά σημεία της πόλης άλλαξαν και στο κόκκινο δείχνει δύο «άντρες» να κρατιούνται χέρι-χέρι με μια καρδούλα ανάμεσα τους και στο πράσινο δύο «γυναίκες» να κρατιούνται χέρι-χέρι επίσης.
Αυτά τα νέα ήθη και έθιμα της Ευρώπης που ονομάζουν την ανωμαλία διαφορετικότητα, που όποιον δεν...
ασπάζεται τις επιλογές τους και τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις τον ονομάζουν ρατσιστή και ομοφοβικό, προσπαθούν να περάσουν στο υποσυνείδητο των πολιτών και ειδικά των νέων. Θέλουν να απαξιώσουν ακόμα και την βιολογία και να μας κάνουν να ξεχάσουμε τα δύο φύλα, άρρεν και θήλυ και να προσθέσουν και τρίτο. Το μόνο που μένει να δούμε είναι και τους δημάρχους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης να αλλάζουν και αυτοί τους φωτεινούς σηματοδότες στις διαβάσεις. Τότε, μετά την οικονομική εξαθλίωση από την Ευρώπη, θα προωθήσουν και την ηθική εξαθλίωση των Ελλήνων.
Δεν θα πρέπει όμως να μας προκαλεί έκπληξη η στάση αυτή των Ευρωπαίων. Αντίθετα με όσα πιστεύουν πολλοί στην Ελλάδα, η μεγαλύτερη επιδίωξη των γραφειοκρατών των Βρυξελλών, ακόμα μεγαλύτερη ίσως και από την οικονομική υποταγή των εθνικών κρατών, είναι η επιβολή και η πλήρης επικράτηση της ιδεολογίας τους.
Ο φανατισμός και η προσήλωση με την οποία προσπαθούν να επιβάλλουν τις απόψεις τους προσομοιάζει εκείνη των Ισλαμιστών. Η μόνη διαφορά είναι πως αντί για βόμβες χρησιμοποιούν το βελούδινο γάντι της προπαγάνδας, έναν πολύ πιο αποτελεσματικό και επικίνδυνο τρόπο επίθεσης στις αξίες των Εθνών μας. Όλο το ευρωπαϊκό οικοδόμημα, από τους προδρόμους της Ένωσης, όπως ο διαβόητος Coudenhove-Kalergi, έχει βασιστεί πάνω σε αυτό το αντεθνικό ιδεολόγημα.
Ακόμα λοιπόν και αν δεν υπήρχε η οικονομική κρίση, ακόμα και αν ήταν συμφέρουσα οικονομικά η συμμετοχή μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και πάλι θα έπρεπε να αποχωρήσουμε εάν θέλουμε να διαφυλάξουμε τις αρχές και τις αξίες του Έθνους μας. Είμαστε υπέρ της Ευρώπης, αλλά μιας Ευρώπης των Εθνών που θα βασίζεται στην κοινή μας καταγωγή και κληρονομιά. Είμαστε ξεκάθαρα εναντίον της Ευρωπαϊκής Ένωσης που μόνο δεινά, μεγαλύτερα από αυτά που βιώνουμε σήμερα επιφυλάσσει για τους Έλληνες.

Λάμπρος Φουντούλης
Ευρωβουλευτής Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: