26 Ιουνίου 2017

Θεατρική παράσταση μαθητών Γυμνασίου Μελιγαλά και έναρξη Λειτουργίας Τράπεζας Αλληλεγγύης στο Δήμο Οιχαλίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για Γυμνασίου Μελιγαλά
Χθες Κυριακή 25-6-2017 και ώρα 20:00, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή η επιτυχημένη θεατρική παράσταση των μαθητών Γυμνασίου Μελιγαλά «Θανασάκης ο Πολιτευόμενος». Στην εκδήλωση αυτή του Γυμνασίου Μελιγαλά συνδυάστηκε και η έναρξη της Τράπεζας Αλληλεγγύης Δήμου Οιχαλίας με τη χορήγηση τροφίμων – ρούχων κλπ από το κοινό αντί αντίτιμου εισιτηρίου.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος κόσμου, εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων και Εκπαιδευτικού Συλλόγου Διδασκόντων Γυμνασίου Μελιγαλά, εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής και πολλών άλλων φορέων της περιοχής μας.
 
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Πάτερ Βασίλειος Διακουμάκος, Ο Διευθυντής του Γυμνασίου κ. Αλέξης Δημήτριος, ο Αντιδήμαρχος Οιχαλίας κ. Ηλιόπουλος Ιωάννης και ο...
Πρόεδρος Δ.Σ. Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Οιχαλίας κ. Γυπατίδης Σοφιανός χαιρέτησαν την εκδήλωση, ευχήθηκαν τα καλύτερα στους μαθητές του Γυμνασίου Μελιγαλά και ευχαρίστησαν ιδιαίτερα τη θεατρική ομάδα και τον κόσμο που προσήλθε να παρακολουθήσει τη παράσταση των μαθητών και προσέφεραν από το υστέρημά τους τρόφιμα – ρούχα κλπ για την τροφοδοσία της Τράπεζας Αλληλεγγύης Δήμου Οιχαλίας με σκοπό τη διανομή τους στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες πληθυσμού. 
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τις επιχειρήσεις της περιοχής για τα προϊόντα που χορήγησαν για τη διοργάνωση της εκδήλωσης και προσφέρθηκαν δωρεάν στους μαθητές και το κοινό όπως : Καφέ «Διπλό» αναψυκτικά και νερά, Καφέ “DTales” αναψυκτικά, επιχείρηση «ΑΝΔΑΝΙΑ» νερά, ζαχαροπλαστεία «ΓΛΥΚΙΣΜΑ» και «ΓΙΑ … ΣΑΣ» γλυκίσματα. 
Από την χθεσινή εκδήλωση συγκεντρώθηκε ικανοποιητικός αριθμός τροφίμων και ρουχισμού που θα βοηθήσει σημαντικά το έργο της Τράπεζας Αλληλεγγύης του Δήμου Οιχαλίας.
Αυτές οι εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα θα συνεχιστούν και στο μέλλον με στόχο την συνεχής τροφοδοσία της Τράπεζας Αλληλεγγύης. Ταυτόχρονα όποιος θέλει να προσφέρει τρόφιμα θα μπορεί να απευθύνεται στο τηλέφωνο 2724360331 καθημερινές και ώρες λειτουργίας του Δήμου. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
ΓΥΠΑΤΙΔΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: