1 Αυγούστου 2017

Έκτακτο:Εργατικό δυστύχημα στη Σκάλα Λακωνίας – 2 νεκροί, 2 σοβαρά τραυματίες!!!

Νεκροί ένας 51χρονος οδηγός υπήκοος βουλγαρίας κι ένας 37χρονος Έλληνας σε εργατικό δυστύχημα στη Λακωνία.Οι εργάτες εκτελούσαν εργασίες σε φρεάτιο αντλιοστασίου στη Σκάλα. 
Ο ένας έχασε τις αισθήσεις του και τρεις συνάδελφοι του κατέβηκαν να τον βοηθήσουν.
Η πυροσβεστική ανέσυρε νεκρό τον πρώτο εργάτη, και τραυματισμένους τους υπόλοιπους.Κατέληξε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο και ο δεύτερος, ενώ σε σοβαρή κατάσταση είναι οι άλλοι δύο.
Οι δύο τραυματίες είναι ένας 66χρονος και ένας 22χρονος, οι οποίοι τραυματίστηκαν στην προσπάθειά τους να βοηθήσουν τους δύο πρώτους.Πολίτες ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία και στο σημείο έφθασαν εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα.Σχετικά με τα ακριβή αίτια του θανάτου του 51χρονου και του 37χρονου, απαντήσεις αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική εξέταση, ενώ τις έρευνες των αρχών για το δυστύχημα εκτιμάται ότι θα βοηθήσουν οι καταθέσεις που θα δώσουν οι δύο τραυματίες.
Πρώτη ανάρτηση
Σύμφωνα με πληροφορίες του FLY  τέσσερις εργάτες που έκαναν συντήρηση σε αντλία λυμάτων που βρίσκεται κοντά στην Πλατεία Πηγών, για άγνωση αιτία, εισέπνευσαν τοξικό αέριο, με συνέπεια να χάσουν τις αισθήσεις τους και στη συνέχεια να διακομισθούν επειγόντως με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Σπάρτης.Ο ένας εξ αυτών, βουλγαρικής υπηκοότητας, δυστυχώς έχασε τη ζωή του, ενώ οι υπόλοιποι τρεις άντρες είναι σοβαρά.
Σε επικοινωνία του FLY με το Νοσοκομείο μας είπαν ότι η κατάσταση των τριών εργατών είναι πολύ σοβαρή, χωρίς ωστόσο να μας δώσουν περαιτέρω λεπτομέρειες. Θα ακολουθήσει δελτίο τύπου από τη διοίκηση του νοσοκομείου.
Συνεχής Ενημέρωση στον FLY 89.7 και Flynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: