9 Αυγούστου 2017

Αποκαλύψεις σοκ για το τέλος της ανθρωπότητας - Αυτό που όλοι φοβόμασταν θα γίνει πραγματικότητα;;;

Αυτό που όλοι φοβόμασταν -αλλά πάντα αποφεύγαμε- φαίνεται πως, δυστυχώς, θα γίνει πραγματικότητα...
Οσοι κάνετε διακοπές από εδώ και πέρα φροντίστε να τις απολαύσετε, γιατί θα είναι οι... τελευταίες σας, καθώς η ανθρωπότητα έχει μπροστά της μόλις ενάμιση μήνα ζωής! Αυτό, τουλάχιστον, ισχυρίζονται Αμερικανοί συνωμοσιολόγοι, οι οποίοι προβλέπουν ότι ο Αρμαγεδδών που θα καταστρέψει τον κόσμο μας έρχεται στις 23 Σεπτεμβρίου! Και αυτή τη φορά δηλώνουν απόλυτα σίγουροι!

Αιτία για το τέλος του κόσμου, σύμφωνα με τον κύριο εκπρόσωπό τους, θα είναι η έκλειψη του Ηλίου στις 21 Αυγούστου, που θα είναι ορατή μόνο στο βόρειο ημισφαίριο και κυρίως σε περιοχές της Γαλλίας και των ΗΠΑ, σε συνδυασμό με την επικείμενη «άφιξη» του πλανήτη Νιμπίρου ή Πλανήτη Χ. Ο Ντέιβιντ Μιντ προειδοποίησε ότι η έκλειψη θα σηματοδοτήσει την έναρξη μιας σειράς γεγονότων, που θα καταλήξουν στην καταστροφή της Γης από τον υποτιθέμενο πλανήτη.

Ο Μιντ (που έχει γράψει το βιβλίο «Πλανήτης Χ - Η έλευση το 2017») είχε ισχυριστεί και στις αρχές του έτους ότι τον ερχόμενο Οκτώβριο ο Νιμπίρου θα συγκρουστεί με τη Γη. Τώρα, μιλώντας στην «Daily Star», υποστήριξε ότι βρήκε νέα στοιχεία για τη θεωρία του.

Ο συνωμοσιολόγος πιστεύει ότι η έκλειψη του Ηλίου συνδέεται με τον βιβλικό αριθμό 33 (τόσες φορές εμφανίζεται στη Γένεση το όνομα «Ελοχίμ») και την προφητεία του Ησαΐα για το τέλος του κόσμου.

«Οταν αρχίσει η έκλειψη, στις 21 Αυγούστου, η ανατολή του Ηλίου θα είναι σκοτεινή και το φεγγάρι θα γίνει μαύρο, όπως αναφέρει ο Ησαΐας!» υποστήριξε.

Ο Αμερικανός συνωμοσιολόγος πρόσθεσε ότι στις ΗΠΑ η έκλειψη θα αρχίσει από το Ορεγκον, που είναι η 33η πολιτεία των ΗΠΑ, και θα τερματιστεί στην 33η μοίρα του Τσάρλεστον, στη Νότια Καρολίνα. «Μια τέτοια έκλειψη Ηλίου έχει να συμβεί από το 1918, δηλαδή πριν από 99 χρόνια, δηλαδή 33 επί 3» ανέφερε. Στη συνέχεια ο Μιντ υποστήριξε ότι το «μεγάλο σημάδι» για το τέλος του κόσμου, που περιγράφεται στην «Αποκάλυψη του Ιωάννη», είναι ο πλανήτης Νιμπίρου, ο οποίος θα φτάσει στη Γη 33 ημέρες μετά την έκλειψη του Αυγούστου, δηλαδή στις 23 Σεπτεμβρίου.

Η θεωρία συνωμοσίας του Μιντ δεν είναι καινούργια, καθώς δημιουργήθηκε στα μέσα της δεκαετίας του '70 και από τότε οι υποστηρικτές της «προέβλεψαν» το τέλος της Γης από τον Νιμπίρου πάνω από δέκα φορές.

Η θέση της NASA

Ωστόσο, η NASA είχε πάρει ξεκάθαρη θέση για το θέμα στο παρελθόν, τονίζοντας ότι ο πλανήτης Νιμπίρου ή Πλανήτης Χ απλώς δεν... υπάρχει!

Έτσι κι αλλιώς, ακόμη και οι... χωρίς Νιμπίρου θεωρίες για το επερχόμενο «τέλος του κόσμου» έχουν διαψευστεί. Μεταξύ αυτών, για το 1999 (με τα τρία τελευταία ψηφία ανάποδα του 666), το 2000 με τον «ιό της χιλιετίας» και το 2012 με τη θεωρία για το τέλος του ημερολογίου των Μάγια. Αρα, λοιπόν, δεν έχουμε παρά να περιμένουμε την 23η Σεπτεμβρίου, με την ελπίδα ότι και αυτή η ημερομηνία θα μπει στο «χρονοντούλαπο» των θεωριών συνωμοσίας!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: