2 Δεκεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΕΟΠΠΕΠ:ΙΔΟΥ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΗΣ κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ: ΦΑΡΔΙΑ-ΠΛΑΤΙΑ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ!

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ηκ. Γιαννακοπούλου για το θέμα του ντροπιαστικού προστίμου που επεβλήθη στον ΕΟΠΠΕΠ από την Επιθεώρηση Εργασίας προκαλεί οργή, αλλά και θλίψη για το κατάντημα του Οργανισμού.
Πρώτον, διότι οι νομικισμοί που επικαλείται καταρρίπτονται από την ίδια την απόφαση της Επιθεώρησης Εργασίας, η οποία καταδικάζει τη μη έγκριση των αδειών.
Δεύτερον, διότι υπάρχει φαρδιά-πλατιά η υπογραφή-άρνησή της να εγκρίνει καλοκαιρινή άδεια στον ίδιο εργαζόμενο και μάλιστα δύο φορές, γεγονός που αποδεικνύει την εκδικητικότητά της. Πρόκειται για εργαζόμενο που καθύβρισε μερικές ημέρες μετά με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς.
Το χειρότερο απ’ όλα είναι πως στη χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΟΠΠΕΠ, η κ. Γιαννακοπούλου αφενός μεν επέρριψε την ευθύνη για το θέμα των αδειών στον Πρόεδρο του Οργανισμού κ. Δαγδιδέλη (για τη μεταφορά των ημερών των αδειών από το 2016 στο 2017), αφετέρου δε σε υπαλλήλους του ΕΟΠΠΕΠ, τους οποίους προανήγγειλε ότι θα τιμωρήσει (!) για τις δικές της ενέργειες!Δεν διαθέτει καν το στοιχειώδες θάρρος να αναλάβει τις ευθύνες της και μάλιστα συνεχίζει να απειλεί τους εργαζόμενους με νέες διώξεις!
Οι Έλληνες πολίτες θα μάθουν σύντομα, μέσω των αποφάσεων της δικαιοσύνης, ολόκληρη την αλήθεια.

ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΕΟΠΠΕΠ

Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ                             Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΓΣΕΕ                                      Ο ΑΝΑΠΛ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ              ΤΗΣ ΓΣΕΕ
 ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΤΡΙΒΑΛΑΣ                                           ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΡΟΥΤΟΣ                                       ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: