18 Φεβρουαρίου 2018

Ανατρεπτική έρευνα: Ποια στάση μισούν οι γυναίκες στο κρεβάτι; - Ποιες προτιμούν;;;

Το ότι οι άνδρες πιθανόν να απολαμβάνουν σχεδόν όλες τις στάσεις στο σεξ, αυτό δεν σημαίνει ότι αρέσουν όλες το ίδιο και στην εκάστοτε παρτενέρ. Υπάρχουν στάσεις που εκείνη απολαμβάνει περισσότερο, στάσεις αγχολυτικές και για τους δυο και κάποιες που η πλειοψηφία των γυναικών δεν θέλει ούτε να ακούει.
Αν αναρωτιέστε ποια είναι η χειρότερη στάση για τις περισσότερες γυναίκες, δεν είναι το "doggy style" (που έρχεται δεύτερη) αλλά η ανάποδη καουμπόισσα (reverse cowgirl).

Σύμφωνα με μια έρευνα που έκανε το περιοδικό Women's Health, σε δείγμα 1.100 ατόμων, το 39% των γυναικών απάντησε ότι χειρότερη στάση είναι η γυναίκα να κάθεται πάνω στον άντρα με την πλάτη της γυρισμένη προς αυτόν. Ο λόγος είναι ότι χάνεται η οπτική επαφή και έτσι δεν μπορεί να δει τις αντιδράσεις σου. Το αγαπημένο για πολλούς άντρες "στα τέσσερα"  έρχεται δεύτερο με 28%.
Προηγούμενη έρευνα της βρετανικής έκδοσης του περιοδικού είχε δείξει πως πέντε από τις πλέον δημοφιλείς στάσεις στο σεξ, στην πραγματικότητα δεν προσφέρουν παρά ελάχιστη σεξουαλική απόλαυση στις εκπροσώπους του γυναικείου φύλου.
Για παράδειγμα, κατά τη στάση "στα τέσσερα" μπορεί να ακουμπάτε στον τραχήλο της μήτρας, γεγονός που καθιστά τη διείσδυση για εκείνη περισσότερο επίπονη παρά ερεθιστική. Ακόμη και κατά τη στάση της αμαζόνας, που θεωρείται μια από τις πιο απολαυστικές στάσεις για τις γυναίκες, φαίνεται πως τελικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. "Λόγω της φυσικής κυρτότητας του πέους, με τη συγκεκριμένη στάση είναι πολύ πιθανό να μην ερεθίζεται επαρκώς η κλειτορίδα της" εξηγεί η γιατρός και συγγραφέας του "The Sex Drive Solution for Women" Dr. Jen Landa.
Τα νέα φαίνεται ότι δεν είναι καλά και για την πιο κλασική στάση από καταβολής σεξ. Όπως ανέφερε στο άρθρο η γυναικολόγος Sara Gottfried "το πρόβλημα με το "ιεραποστολικό” είναι ότι, πολλές φορές, το αντρικό μόριο δεν ερεθίζει επαρκώς τα κατάλληλα σημεία μέσα στον γυναικείο κόλπο. Πρόκειται δε για ένα πρόβλημα που συνήθως αφορά ζευγάρια στα οποία το μέγεθος του πέους είναι κάτω από τον μέσο όρο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: