14 Φεβρουαρίου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής Στρατηγικού Σχεδιασμού
της “Ελλήνων Πολιτείας”
Ενώ τα συλλαλητήρια της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας είχαν τεράστια απήχηση με τις ογκώδεις συγκεντρώσεις τους, που ξεχείλισαν τον πατριωτισμό των Ελλήνων, στέλνοντας σαφέστατο μήνυμα στην κυβέρνησή μας πως, δεν θα επιτρέψει ο λαός μας καμιά σύνθετη ονομασία (εμπεριέχουσα τη λέξη Μακεδονία) στο οριστικό όνομα της γείτονας χώρας των Σκοπίων, προετοιμάζονται συλλαλητήρια και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος! Ως αποτέλεσμα της ανησυχίας του λαού μας στα δόλια σχέδια των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, που ευχαρίστως προωθεί η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ! 

Επίσημα στο παιχνίδι των διεκδικήσεων και η Βουλγαρία…



Ωστόσο, υπάρχει στον ορίζοντα ο διαχρονικός πόθος της Βουλγαρίας για την Μακεδονία μας! Η οποία τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχτεί σε βασικό παράγοντα της χώρας των Σκοπίων, αφού μεταξύ όλων των άλλων, έχει τουλάχιστον αποδώσει βουλγαρική υπηκοότητα σε Σκοπιανούς και οι Σκοπιανοί φοιτητές, φοιτούν ελευθέρως σε όλα τα πανεπιστήμια της Βουλγαρίας!

Προσφάτως δε, ευρωβουλευτής του βουλγαρικού BMPO είπε: “Είναι ελληνο-βουλγαρικό πρόβλημα το μακεδονικό ζήτημα”! Ο Άνγκελ Τζαμπάσκι λοιπόν, που ανήκει στον κυβερνητικό συνασπισμό, εμμέσως πλην σαφώς, έθεσε θέμα βουλγαρικής μειονότητας στη Μακεδονία μας, ισχυριζόμενος πως: “…παρά τους μικρασιατικούς πληθυσμούς που εγκαταστάθηκαν εκεί μετά τον ελληνοτουρκικό πόλεμο του 1922, υπάρχει στην περιοχή ισχυρή βουλγαρόφωνη μειονότητα”! Συνεχίζοντας τις ανιστόρητες προκλήσεις του και λέγοντας πως: “…η Βουλγαρία και η ΠΓΔΜ είναι ένας λαός χωρισμένος σε δυο κράτη”!

Πάντως, είτε μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει, η Τουρκία, η Αλβανία, η Βουλγαρία και τελευταία τα Σκόπια, εποφθαλμιούν κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδος! Το ζήτημα είναι εμείς τι κάνουμε όλα αυτά τα τελευταία 100 χρόνια; Δυστυχώς απολύτως τίποτε!

 

Όταν η Βουλγαρία δημιουργούσε “Μακεδονικό ζήτημα”…


Στο άρθρο μου: «Πλαστογραφία του Κομμουνιστικού Κόμματος της Βουλγαρίας η “Μακεδονία”», που δημοσιεύθηκε την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 στην Ελεύθερη Ώρα, αποκάλυπτα πως: “Στο 5ο Συνέδριο της Κομμουνιστικής Διεθνούς (κόμιντερν – Ένωση Εθνικών Κομμουνιστικών κομμάτων) διεξήχθη στη Μόσχα από 17 Ιουνίου – 8 Ιουλίου 1924 και στην οποία συμμετείχαν τα Κομμουνιστικά κόμματα της Γιουγκοσλαβίας, της Βουλγαρίας, της Ελλάδος (σ.σ. με αντιπροσωπία από τους Παντελή Πουλιόπουλο, Σεραφείμ Μάξιμο και Θεόδωρο Μάγγο) κ.α. Μεταξύ των θεμάτων είχαν και το ζήτημα μιας ανεξάρτητης “Μακεδονίας” και ενός “Μακεδονικού Έθνους”! Εισηγητές και υποστηριχτές ήταν ο Βασίλ Πετρόφ Κολάροφ και ο Γκεόργκι Δημητρόφ (σ.σ. Βούλγαροι Κομμουνιστές  – κορυφαίοι Αξιωματούχοι της Κομμουνιστικής Διεθνούς, παγκόσμιας φήμης)! Ο Κολάροφ υποστήριζε τη θεωρία του Βούλγαρου Κομιτατζή – Βοεβόδα Σαντάνσκι περί “Μακεδονικού Έθνους” και ότι οι “Μακεδόνες” είναι απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου…”!



Βουλγαρικό εθνικό δόγμα και βουλγαρικός εθνικισμός – σοβινισμός…

Σήμερα θα σας αποκαλύψω το περιεχόμενο επίσημου εγγράφου των Υπηρεσιών μας κατά τα τέλη της δεκαετίας του ΄90, όταν ανήσυχα ενημέρωναν τις κυβερνήσεις μας για την υπόγεια δράση της Βουλγαρίας:

«Το βουλγαρικό εθνικό δόγμα εκπονήθηκε το έτος 1997 από το Επιστημονικό Κέντρο για τη Βουλγαρική Εθνική Στρατηγική (σ.σ. που εμείς ουδέποτε είχαμε), με χρηματοδότηση της Βουλγαρικής Ακαδημίας Επιστημόνων (σ.σ. πού είναι οι δικοί μας Ακαδημαϊκοί;)! Το επεξεργάστηκε ομάδα επιστημόνων αποτελούμενη από 38 καθηγητές Πανεπιστημίων και στρατιωτικούς ειδήμονες, οι οποίοι παρέδωσαν σε επίσημη δημόσια τελετή στον Πρόεδρο Δημοκρατίας Στογιάνοφ! Ο βουλγαρικός εθνικισμός αποτελεί μια ενεργό κατάσταση του εθνικού πνεύματος και της εθνικής συνείδησης. Αποτελεί έκφραση συμπάθειας προς το ιστορικό πεπρωμένο του έθνους. Είναι συνδεδεμένος ειλικρινά με τα συμφέροντα, τις αξίες, τα ιδανικά και τις ιστορικές του επιδιώξεις! Γι΄ αυτό αποτελεί ενεργό στοιχείο και δυναμική κατάσταση της εθνικής ταυτότητας! Έναν τέτοιο σοβινισμό εκδηλώνουν οι γείτονές μας στη διάρκεια των πολέμων…»!  



Οι Πομάκοι είναι …Βούλγαροι… 


«Το Ελληνικό Σύνταγμα, η νομοθεσία και η πρακτική δεν αναγνωρίζουν την ύπαρξη της Βουλγαρικής μειονότητας. Ωστόσο, αντικείμενο ιδιαίτερης προσοχής είναι οι Βούλγαροι μουσουλμάνοι στην Ελλάδα, οι επονομαζόμενοι Πομάκοι. Θα καταβληθούν προσπάθειες για δημιουργία “πομακικού έθνους” και “πομακικής γλώσσας”! Γιατί, σύμφωνα με μελέτες Αμερικανών ερευνητών (;;;), στην περιοχή της Θεσσαλονίκης ζουν περίπου 60 χιλιάδες σλαβόφωνοι Μακεδόνες, ομιλούντες τη Βουλγαρική. Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα του 1997, στην Ελλάδα ζουν 105 χιλιάδες άτομα και ομιλούν τη Βουλγαρική ως μητρική γλώσσα! Βάσει των ελληνικών μελετών (;;;) ο συνολικός αριθμός των Βούλγαρων στην Ελλάδα υπερβαίνει τις 250 χιλιάδες! Από αυτούς 200 χιλιάδες ζουν στη Μακεδονία του Αιγαίου και πάνω από 50 χιλιάδες ζουν στη Δυτική Θράκη και στα νησιά του Αιγαίου! Ανάμεσά τους περίπου 200 χιλιάδες είναι Χριστιανοί και 50 χιλιάδες είναι Μουσουλμάνοι»!  

Στο σημείο αυτό ταιριάζει απόλυτα η ρήση: “Βάζουμε τα χεράκια μας και βγάζουμε τα ματάκια μας”, με όλες τις “Δημοκρατικές” κυβερνήσεις της Πατρίδος μας!



Η βουλγαρική στρατηγική άρχισε να υλοποιείται, σήμερα…


«Η Βουλγαρία πρέπει σταθερά και χωρίς συμβιβασμούς να θέσει στην Ελλάδα το ζήτημα της αναγνώρισης της βουλγαρικής εθνικής μειονότητας στη Μακεδονία και στη Θράκη του Αιγαίου! Να αναγνωριστεί στους Βούλγαρους μωαμεθανούς της Ανατολικής Ροδόπης το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού! Να εξασφαλιστεί σε όλους τους Βούλγαρους οι οποίοι ζουν στην Ελλάδα, η ελευθερία του λόγου, το δικαίωμα να ομιλούν τη μητρική τους γλώσσα και το δικαίωμα να έχουν σχέσεις με τους συγγενείς τους στη Βουλγαρία! Να καταβληθούν προσπάθειες για άνοιγμα των βουλγαρικών σχολείων στις περιοχές με συμπαγή (;;;) βουλγαρικό πληθυσμό!

Η Βουλγαρία να εξασφαλίσει ραδιοτηλεοπτική κάλυψη στις περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης του Αιγαίου, όπου ζουν συμπαγείς (;;;) βουλγαρικοί πληθυσμοί»!



Είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε πολυμέτωπη επίθεση;


Όλος ο παραπάνω σχεδιασμός, φίλες και φίλοι, ήταν ο στρατηγικός σχεδιασμός της επεκτατικής πολιτικής της Βουλγαρίας στα τέλη της δεκαετίας του 1990!  

Μετά από 20 χρόνια αποφάσισαν την υλοποίηση αυτού του σχεδιασμού, αφού το έδαφος είναι κατάλληλο γι΄ αυτές τις διεκδικήσεις!

Όταν η Αλβανία θέτει θέμα Τσαμουριάς και περιουσιών των ανύπαρκτων Τσάμηδων!

Όταν η Τουρκία αμφισβητεί τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στο Αιγαίο και τη Θράκη μας! Όταν τα Σκόπια μας “αρπάζουν” βίαια το Όνομα της Μακεδονίας μας!

Έτσι, ετούτη η ώρα είναι η καταλληλότερη για να αρχίσουν και οι βουλγαρικές διεκδικήσεις!

Σημειώστε πως, στο Όπλο του Πυροβολικού που υπηρέτησα κατά την στρατιωτική μου υποχρέωση, το τελειωτικό χτύπημα στον εχθρό γίνεται “με συγκέντρωση όλων των πυρών”!

Ας είμαστε λοιπόν πανέτοιμοι να δεχτούμε το χτύπημα του αλυτρωτισμού και από τη Βουλγαρία! Όμως, η ελληνική κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αλλά και τα υπόλοιπα κοινοβουλευτικά κόμματα, είναι πανέτοιμα να αντιμετωπίσουν αυτήν την πολυμέτωπη επίθεση από Τουρκία, Αλβανία, Σκόπια και Βουλγαρία;;

Είδομεν…  

P.S. Δημοσιεύω χάρτη της εποχής που διακινούσαν οι “φίλοι” μας και γείτονες Βούλγαροι, με την αλυτρωτική τους διάθεση! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: