8 Φεβρουαρίου 2018

Οργισμένος ο Αντώνης Σαμαράς:Nα μου πουν τι τσιγάρα καπνίζει ο Τσίπρας και ο Παπαγγελόπουλος!.. Για να τους τα στέλνω στη Φυλακή...!!!

Nα μου πουν τι τσιγάρα καπνίζει ο Τσίπρας και ο Παπαγγελόπουλος για να τους τα στέλνω στη Φυλακή…
Θα τους πάω μέχρι τέλους…
Αυτό εκμυστηρεύεται ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μετά τα πρώτα πεπετζίδικα στοιχεία της υπόθεσης Novartis.


Οργισμένος ο Αντώνης Σαμαράς φέρεται αποφασισμένος να οδηγήσει στο εδώλιο της Δικαιοσύνης τον Τσίπρα αλλά και τον πρώην ΚΥΠΑτζή Παπαγγελόπουλο.
Ο πρώην πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει μήνυση εναντίον του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του Δ.Παπαγγελόπουλου, προσφεύγοντας στον Άρειο Πάγο μετά την εμπλοκή του ονόματός του στο διαφαινόμενο σκάνδαλο της Novartis.
Αναλυτικά η δήλωση του πρώην πρωθυπουργού:  «Η σκευωρία και οι σκευωροί αποκαλύφθηκαν με το πρώτο άνοιγμα του φακέλου. Πρόκειται για την πιο αδίστακτη και γελοία σκευωρία που έχει γίνει ποτέ. Καταθέτω αύριο στον Άρειο Πάγο μήνυση κατά του ετοιμόρροπου Τσίπρα και του πρώην αρχηγού της ΕΥΠ επί ΝΔ που σήμερα είναι υπουργός δικαιοσύνης επί ΣΥΡΙΖΑ, Παπαγγελόπουλου και των συνεργών τους εντός κι εκτός του δικαστικού σώματος. Καταλαβαίνω ότι τους ενοχλεί η παρουσία μου. Τώρα θα καταλάβουν κι εκείνοι ότι θα τους πάω μέχρι τέλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: