21 Μαρτίου 2018

Μας «δουλεύει» ο Κατρούγκαλος; «Θέλουμε καθαρή έξοδο για να αυξήσουμε τον κατώτατο μισθό»!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Κατρούγκαλος«Θέλουμε την καθαρή έξοδο για να αυξήσουμε τον κατώτατο μισθό και να επαναφέρουμε τις συλλογικές συμβάσεις», δήλωσε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος. 
Ο Γιώργος Κατρούγκαλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, δήλωσε βέβαιος ότι η δόση θα εκταμιευτεί και πρόσθεσε: 
«Θέλουμε την καθαρή έξοδο για να αυξήσουμε τον κατώτατο μισθό και να επαναφέρουμε τις συλλογικές συμβάσεις». 
Για την υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών ανέφερε ότι οι διπλωματικές κινήσεις της Ελλάδας γίνονται για να δείξουν στην Τουρκία ότι θα χάσει αν προσπαθήσει να μετατρέψει την υπόθεση σύλληψης σε κατάσταση ομηρίας.
 
Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών σημείωσε πως το συμφέρον της χώρας μας είναι να επιμείνει ότι έχουμε νομική διαμάχη που πρέπει να τελειώσει γρήγορα. «Δεν πρέπει να παρασυρθούμε και να παίξουμε το παιχνίδι που θέλει η Τουρκία αλλά να προσπαθήσουμε να την εκθέσουμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κατρούγκαλος. Εξάλλου, μιλώντας Στο Κόκκινο ο Γιώργος Κατρούγκαλος φάνηκε απαισιόδοξος για το Σκοπιανό: 
Ο υπουργός εξήγησε ότι για το θέμα της αλλαγής της ονομασίας της ΠΓΔΜ δεν έχουμε «τη συμφωνία στο τσεπάκι μας», εντούτοις το παράθυρο ευκαιρίας που έχει ανοίξει εξαιτίας της νέας κυβέρνησης των Σκοπίων, που δεν είναι εθνικιστική όπως η προηγούμενη, εξακολουθεί να παραμένει ανοιχτό, αλλά πληρέστερη εικόνα θα έχουμε μετά την επιστροφή του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, από την ΠΓΔΜ όπου και θα μεταβεί την Πέμπτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: