27 Απριλίου 2018

Europa League: Μήτρογλου και Μαρσέιγ για τελικό. "Πάγωσε" την Άρσεναλ ο Γκριεζμάν

85530.jpg
Προβάδισμα πρόκρισης για τη Μαρσέιγ του Κώστα Μήτρογλου κόντρα στη Σάλτσμπουργκ μετά το 2-0 στο πρώτο ημιτελικό του Europa league. Με γκολ του Γκριεζμάν στο τέλος, η Ατλέτικο Μαδρίτης “χάλασε” το ευρωπαϊκό αντίο του Βενγκέρ στο Έμιρεϊτς (1-1).
Με τη Μαρσέιγ να επικρατεί με το «καθαρό» 2-0 επί της Σάλτσμπουργκ και τις Άρσεναλ και Ατλέτικο Μαδρίτης να αφήνουν «ανοιχτούς λογαριασμούς» για τη ρεβάνς, ολοκληρώθηκαν οι πρώτοι αγώνες για τα ημιτελικά του Europa League.

85530.jpg
Στο Βελοντρόμ, η Μαρσέιγ του Κώστα Μήτρογλου ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα από τη Σάλτσμπουργκ και κατάφερε να γίνει το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στο τελικό, έστω κι αν χρειάστηκε και τη βοήθεια των διαιτητών για να «ανοίξει» το σκορ.
Ο Κώστας Μήτρογλου έπαιξε βασικός στο ματς, όμως ήταν ο Παγιέ αυτός που έκλεψε τα «φώτα» με δύο ασίστ για Τοβίν (15′) και Ντζιέ (63′).
Αντίθετα, η Άρσεναλ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την εξαιρετική ατμόσφαιρα για το ευρωπαϊκό αντίο του Βενγκέρ στο Έμιρέιτς και παρότι προηγήθηκε με κεφαλιά του Λακαζέτ στο 61ο λεπτό, έμεινε στο 1-1 με την Ατλέτικο Μαδρίτης.
Ο Αντονί Γκριεζμάν ήταν αυτός που «πάγωσε» τους οπαδούς των Λονδρέζων, αφού με εξαιρετική προσπάθεια και γκολ στο 82ο λεπτό του αγώνα, έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του Σιμεόνε.
Ο «τρελός» πανηγυρισμός του Γκριεζμάν στο 1-1
"Absolutely criminal."

Arsenal dominate for 81 minutes, and then... Antoine Griezmann comes up with a huge away goal for Atleti.

A sucker-punch for Arsene Wenger 👊 pic.twitter.com/z24UgZE60j
Οι επαναληπτικοί αγώνες για τα ημιτελικά του Europa League, θα διεξαχθούν στην ερχόμενη Πέμπτη 3 Μαΐου, με τις ομάδες που θα προκριθούν να διεκδικούν τον τίτλο στο τελικό της Λυών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: