17 Μαΐου 2018

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ; Το νέο βίντεο αυτοαποθέωσης του Αλέξη Τσίπρα!

«Η κοινωνία σηκώνει το κεφάλι και βαδίζει πια σταθερά σε μια χώρα κανονική» αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας στο νέο βίντεο που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό του Πρωθυπουργού.
Με μηνύματα για την ενδυνάμωση της χώρας και του ρόλου της στο ευρωπαϊκό και διεθνές στερέωμα, στην επιστροφή στην «κανονικότητα» και την επικέντρωση στις «ανάγκες των πολλών» το νέο βίντεο που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό του πρωθυπουργού στο Twitter.

«Από τον φόβο περνάμε στην κανονικότητα. Από την αμφισβήτηση στον σεβασμό». αναφέρει στο σποτ ο Αλέξης Τσίπρας. «Τώρα πια μας ακούν, μας αναγνωρίζουν, μας σέβονται. Από τις θυσίες των πολλών, περνάμε στις ανάγκες, στο δίκιο των πολλών και στα δικαιώματα για όλους». συνεχίζει ο πρωθυπουργός.
«Η κοινωνία σηκώνει το κεφάλι και βαδίζει πια σταθερά σε μια χώρα κανονική» είναι ένα ακόμα μήνυμα που ακούγεται στο νέο σποτ.
Με Ομπάμα, Μακρόν και Πούτιν
Το βίντεο που περιλαμβάνει στιγμιότυπα από επαφές του πρωθυπουργού με Ευρωπαίους και διεθνείς ηγέτες και αξιωματούχους (Μακρόν, Ομπάμα, Πούτιν, Γιούνκερ, Μοσκοβισί, Γκουρία), διατρέχουν μηνύματα όπως: «Ελλάδα. Από την άδεια θέση, στη δυνατή παρουσία». «Από τα χρόνια μικρής ευθύνης στη δύναμη της πράξης». «Με σαφήνεια, καθαρότητα, εξορθολογισμό». «Η χώρα μας, ξανά, ισότιμος συνομιλητής στην Ευρώπη. Μας αναγνωρίζουν, μας ακούνε, μας σέβονται». «Ελλάδα, διεθνής συνομιλητής».
Σε αυτό το πλαίσιο φιλοξενείται επίσης το απόσπασμα από την πρόσφατη ομιλία του Ζ. Κ. Γιούνκερ στην ελληνική Βουλή ότι «μετά από 8 χρόνια δοκιμασίας, η Ελλάδα επιστρέφει στην κανονικότητα», με το βίντεο να καταλήγει: «Και συνεχίζουμε με την ίδια θέληση κι υπευθυνότητα», «ήταν δίκαιο και έγινε πράξη».
Τώρα πια μας ακούν, μας αναγνωρίζουν, μας σέβονται.
Από τις θυσίες των πολλών, περνάμε στις ανάγκες, στο δίκιο των πολλών και στα δικαιώματα για όλους. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: