4 Οκτωβρίου 2020

Η επαναστατική μέθοδος ενός Έλληνα καθηγητή εξαλείφει άμεσα τον πόνο και επαναφέρει στο 100% λειτουργικά γόνατα σε 28 ημέρες

  • Τέλος εποχής για τον πόνο στα γόνατα!

Θα καταστρέψει η νέα μέθοδος τις επιχειρήσεις των κατασκευαστών παρασκευασμάτων για τον πόνο στα γόνατα; Διακεκριμένοι ειδικοί στη ρευματολογία, στην ορθοπεδική και στη φυσιοθεραπεία δεν έχουν καμία αμφιβολία σχετικά με αυτό. Μαζί με την ανάπτυξη μιας φυσικής βιομαγνητικής μεθόδου από έναν Έλληνα, πραγματοποιήθηκε η προ πολλών ετών αναμενόμενη επανάσταση στον αγώνα για υγιείς αρθρώσεις στα γόνατα.

Περισσότεροι από 14 χιλιάδες χρήστες της νέας μεθόδου έχουν εξαλείψει τον πόνο και τα πρηξίματα κι έχουν ανακτήσει πλήρη λειτουργικότητα των αρθρώσεων στα γόνατα σε 28 ημέρες. Ως αποτέλεσμα, σταμάτησαν να δηλητηριάζονται με χάπια, να δαπανούν χρήματα για αναποτελεσματικές αλοιφές και θεραπείες και να στέκονται σε ουρές για ιατρούς ζητώντας βοήθεια. Η νέα μέθοδος σε μόλις 28 ημέρες επέτρεψε να επιστρέψουν σε μια φυσιολογική ζωή, ακόμη και αυτοί, που λόγω σοβαρού εκφυλισμού, φλεγμονής, τραυματισμού και πόνου στα γόνατα, δεν είχαν πλέον καμία ελπίδα να περπατήσουν κανονικά. Πώς είναι δυνατόν αυτό;


Ο καθηγητής Μιχάλης Πετράκης (ειδικός στη βιοϊατρική μηχανική) αποφάσισε να θεραπεύσει τη μητέρα του από τον προοδευτικό εκφυλισμό των αρθρώσεων των γονάτων. Ήθελε να την απελευθερώσει από τον χρόνιο πόνο, το πρήξιμο, τη δυσκαμψία και το τρίξιμο στα γόνατα και να αποκαταστήσει την πλήρη της κινητικότητα. Αυτή ήταν η αρχή της επανάστασης στον τομέα της ορθοπεδικής και της αποκατάστασης! Ο καθηγητής, μετά από ένα χρόνο προηγμένης εργαστηριακής έρευνας, ανέπτυξε μια φυσική, ασφαλή και εύχρηστη βιομαγνητική μέθοδο, η οποία σταθεροποιεί άμεσα τα γόνατα, εξαλείφει τον πόνο και ανοικοδομεί τις αρθρώσεις των γονάτων - απελευθερώνοντας από δυσκαμψία, τρίξιμο, φλεγμονές, οίδημα και εκφυλισμό. Ως αποτέλεσμα, αποκαθιστά την πλήρη φυσική κατάσταση σε 28 ημέρες.

Τα επαγγελματικά ιατρικά περιοδικά έχουν ήδη ονομάσει αυτή την αγωγή ως "πρωτοποριακό επίτευγμα στην αποκατάσταση των αρθρώσεων του γόνατος", και ο καθηγητής για το επίτευγμά του, έλαβε υποψηφιότητα για το Βραβείο Νόμπελ. Χάρη στη δράση της πρωτοποριακής βιομαγνητικής μεθόδου, ακόμη και άτομα με τον πιο σοβαρό και μακροχρόνιο εκφυλισμό ή μετατραυματικές επιπλοκές, μπορούν να ανακτήσουν πλήρως την κινητικότητα των αρθρώσεων του γόνατος, να απαλλαγούν πλήρως από τον πόνο, τον εκφυλισμό και τις φλεγμονές. Ως αποτέλεσμα, μπορούν να ανακτήσουν την πλήρη σωματική τους ικανότητα και να ελευθερωθούν από τα χάπια που καταστρέφουν το συκώτι.

"Τα δισκία και οι αλοιφές για τις αρθρώσεις είναι δηλητήριο και πεταμένα χρήματα!" Ποιος είναι ο λόγος για μια τέτοια δήλωση;

Τα λόγια αυτά επιβεβαιώνουν οι πάνω από 14.000 ικανοποιημένοι χρήστες της βιομαγνητικής μεθόδου ανακατασκευής των αρθρώσεων του γονάτου, οι οποίοι έχουν ήδη ξεφορτωθεί τα χημικά, δηλητηριώδη και αναποτελεσματικά φάρμακα από το ντουλάπι τους. Γι' αυτό αποφασίσαμε να βάλουμε στο μικροσκόπιο τα παρασκευάσματα για τις αρθρώσεις που διατίθενται στην αγορά. Πιο συγκεκριμένα, να ελέγξουμε ποια είναι τα ελαττώματά τους και τι αντιμετωπίζουν καθημερινά τα άτομα που εφαρμόζουν αναλγητικές αλοιφές και παίρνουν χάπια για την υποτιθέμενη "ενίσχυση των γόνατων". Ακολουθούν τα συμπεράσματα:


  • Τα παυσίπονα λειτουργούν μόνο για μια στιγμή ενώ οι αλοιφές καθόλου

    Τα παυσίπονα λειτουργούν για μέγιστο διάστημα 3 ωρών. Για να ανακουφιστεί ο χρόνιος πόνος, θα πρέπει κάποιος να πάρει μερικά ή ακόμα και κάμποσα ημερησίως. Θα πρέπει να θυμάται να τα αγοράζει σε απόθεμα (διαθέτοντας ακόμη και τον μισό του μισθό!). Αυτός είναι ένας απλός τρόπος για να καταστρέψετε όχι μόνο το ήπαρ και το στομάχι, αλλά και τα νεφρά ή τα έντερα. Κανένας οργανισμός δεν μπορεί να ανταποκριθεί . Από την άλλη, οι αλοιφές και τα τζελ είναι μόνο χάσιμο χρόνου και χρημάτων, επειδή δεν απορροφούνται από το δέρμα στο χόνδρο των αρθρώσεων και δεν επηρεάζουν την πηγή των προβλημάτων, ακόμη και στον ελάχιστο βαθμό. Μπορούν να προκαλέσουν ισχυρές αλλεργικές αντιδράσεις, ερεθισμούς, φλεγμονές και εγκαύματα στο δέρμα. Πρόκειται μονάχα για χάσιμο χρόνου.

  • Τα χάπια δηλητηριάζουν και καταστρέφουν τον οργανισμό

    Τα χάπια για τις αρθρώσεις του γόνατος περιέχουν συνθετικώς αποκτώμενα συστατικά. Η κατάποση τέτοιων χημικών ουσιών έρχεται σε αντίθεση με τη φύση - τα συστατικά αυτά είναι τεχνητά, οπότε ο ανθρώπινος οργανισμός δεν τα απορροφά και δεν τα χρησιμοποιεί για την αναγέννηση του χόνδρου. Προκαλούν ατελείωτη σειρά παρενεργειών, μεταξύ άλλων έλκος στομάχου, εντερικά προβλήματα ή νεφρική δυσλειτουργία, ακόμη και απώλεια ακοής. Έως και το 35% των περιπτώσεων οξείας νεφρικής ανεπάρκειας προκαλείται από την κατάποση "χαπιών". Μπορεί κάποιος να πάρει ένα χάπι με την ελπίδα της ανακούφισης από τον πόνο και αντί αυτού να υποφέρει εκατό φορές περισσότερο - αυτό είναι παράλογο και παρεκκλίνει εντελώς από τον στόχο.

  • Αποβλακώνουν και κοιμίζουν

    Οι περισσότερες σκόνες αντί να ανακουφίζουν από τον πόνο και να αναγεννούν τις αρθρώσεις του γονάτου, μειώνουν την εγρήγορση του οργανισμού. Προκαλούν ζάλη και ανεξέλεγκτη υπνηλία. Αποτελούν μία από τις συχνότερες αιτίες ατυχημάτων - στο σπίτι και κατά την οδήγηση. Τα άτομα που τις χρησιμοποιούν πέφτουν συχνά θύματα κλοπής στον δρόμο και παθαίνουν ατυχήματα από οχήματα.

  • Προκαλούν εθισμό σαν τα ναρκωτικά

    Ο ανθρώπινος οργανισμός συνηθίζει πολύ γρήγορα στις ουσίες που του παρέχονται. Αυτό σημαίνει ότι αποκτά ανοσία στη δράση των παυσίπονων μετά από μερικές καταναλώσεις. Γι' αυτό με το πέρασμα του χρόνου, για να ανακουφίσει κανείς τον πόνο, απαιτείται η παροχή στον οργανισμό όλο και υψηλότερων δόσεων βλαβερών χημικών. Δυστυχώς αυτό προκαλεί παρόμοιες αντιδράσεις όπως με τον εθισμό στα ναρκωτικά - ευερεθιστότητα, απώλεια συγκέντρωσης, εναλλαγές της διάθεσης, ακόμη και ξεσπάσματα θυμού και επιθετικότητας.

  • Κοστίζουν πολλά χρήματα

    Υπάρχει κάποιο νόημα στο να χάνει κανείς τα με κόπο κερδισμένα χρήματα σε χημικά μέσα, που δεν έχουν μόνο ένα σύντομο και ελάχιστο αποτέλεσμα, αλλά εξακολουθούν και να δηλητηριάζουν, να καταστρέφουν το σώμα; Ή σε αλοιφές και τζελ, τα οποία όχι μόνο δεν μπορούν καν να φτάσουν στην πηγή του προβλήματος, αλλά μπορούν να είναι και επικίνδυνα για το δέρμα; Φυσικά και όχι.

Για αυτό τον λόγο η βιομαγνητική μέθοδος του καθ. Πετράκη αποτελεί πραγματική επανάσταση στην μάχη για λειτουργικά και ισχυρά γόνατα

Τα δισκία επιφέρουν μια ελαφρά και προσωρινή ανακούφιση, καταστρέφουν το πεπτικό σύστημα και δηλητηριάζουν τον οργανισμό. Απορροφούν από τον άνθρωπο την υγεία του, αποβλακώνουν, εκφυλίζουν τα όργανα και κοστίζουν πολλά χρήματα. Τα τζελ και οι αλοιφές είναι εικονικά φάρμακα - εκτός από την θερμότητα που προκαλούν στην άρρωστη περιοχή (που μπορεί να οδηγήσει σε ισχυρότερες φλεγμονές), δεν λειτουργούν ούτε στο ελάχιστο και αξίζουν αρκετά χρήματα. Αντιθέτως, η μέθοδος του καθ. Πετράκη βασίζεται στα τελευταία επιτεύγματα στον τομέα της βιομαγνητοθεραπείας. Δεν προκαλεί παρενέργειες. Καταπολεμά αμέσως τον πόνο και μέρα με τη μέρα ανοικοδομεί το χόνδρο της άρθρωσης αποκαθιστώντας την κινητικότητα χωρίς δυσκαμψία, ρωγμές, πόνο, φλεγμονές και εκφυλισμούς.

Η αγωγή είναι απολύτως φυσική και ασφαλής για την υγεία. Χάρη στην κατάλληλη ισχύ του μαγνητικού πεδίου έχει κατά 600% ισχυρότερες ιδιότητες ανάπλασης σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη μέθοδο για την καταπολέμηση του πόνου, των φλεγμονών και του εκφυλισμού των αρθρώσεων του γόνατος. Η αγωγή αποκαθιστά την κινητικότητα ακόμη και σε άτομα με σοβαρό και μακροχρόνιο εκφυλισμό, φλεγμονές ή επιπλοκές μετά από τραυματισμούς και διαστρέμματα στο γόνατο. Ο βιομαγνητικός σταθεροποιητής είναι απλός στη χρήση, ενώ η τοποθέτησή του είναι άνετη - δεν περιορίζει την κίνηση ούτε προκαλεί δυσφορία.

Τώρα μπορεί ο καθένας να ανακτήσει 100% ισχυρές και δυνατές αρθρώσεις

Η μέθοδος είναι ήδη διαθέσιμη στο λιανικό εμπόριο με την ονομασία Knee Active Plus. Έχει τη μορφή ενός βιομαγνητικού σταθεροποιητή γόνατος, ο οποίος όταν τοποθετείται εξουδετερώνει αμέσως τον πόνο, τη φλεγμονή, το οίδημα και την ακαμψία των γονάτων. Η χρήση του είναι απολύτως ασφαλής για το σώμα, όπως αποδεικνύεται από την πρόσθετη έρευνα του γαλλικού ερευνητικού κέντρου στην Τουλούζη.

Οι έρευνες αυτές έδειξαν επίσης ότι η αγωγή έχει πάνω από 98% αποτελεσματικότητα. Χάρη σε αυτή, άτομα ηλικίας 21-93 ετών, σε μόλις 28 ημέρες παρουσίασαν εκπληκτικά αποτελέσματα καταπολέμησης του πόνου, εξάλειψης των πρηξιμάτων και της δυσκαμψίας και αντιμετώπισης κάθε είδους εκφυλισμού, φλεγμονών ή επιπλοκών μετά από τραυματισμούς των αρθρώσεων στα γόνατα. Ανεξάρτητα από την ηλικία, το αίτιο καθώς και το χρονικό διάστημα εμφάνισης των προβλημάτων στα γόνατα.

Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα

Τα άτομα αυτά μείωσαν ακόμη και τον ισχυρότερο πόνο στα γόνατα αμέσως μετά την τοποθέτηση του βιομαγνητικού σταθεροποιητή του καθ. Πετράκη. Χάρη σε αυτό, άρχισαν ανεμπόδιστα να εκτελούν όλες τις δραστηριότητες, τις οποίες μέχρι πρόσφατα εμπόδιζε ο πόνος. Ακόμη και να ανεβαίνουν σκάλες, να τρέχουν ή να σκύβουν.

Τις επόμενες ημέρες οι εξεταζόμενοι εισήλθαν στην φάση έντονης ανακατασκευής του χονδρικού ιστού και του αρθρικού υγρού, χάρη στην οποία απαλλάχθηκαν από την ακαμψία, το μούδιασμα και το τρίξιμο των γονάτων. Στη συνέχεια, ενίσχυσαν τις αρθρώσεις, τους τένοντες και τους μυς κατά 87% και εξάλειψαν το οίδημα και την φλεγμονή. Οι αρθρώσεις του γόνατος υποβλήθηκαν σε αυτόματη ανακατασκευή 24 ώρες το 24ώρο.

Ως αποτέλεσμα ο εκφυλισμός των γονάτων εξαλείφθηκε και οι ερωτηθέντες απαλλάχθηκαν από τον πόνο και κέρδισαν κατά μέσο όρο 3 φορές περισσότερη ενέργεια. Αλλά δεν είναι μόνον αυτό. Μετά από 28 ημέρες αγωγής, οι συμμετέχοντες παραδέχθηκαν ομόφωνα ότι απέκτησαν την κινητική ικανότητα της νεαρής τους ηλικίας. Σήμερα μπορούν να περπατούν, να τρέχουν και να χορεύουν χωρίς πόνο ή "κρακ" στα γόνατα, ακριβώς όπως στην ηλικία των 20-25!

5 σχόλια:

Unknown είπε...

Κάποιο τηλέφωνο υπάρχει για επιπλέον πληροφορίες

Unknown είπε...

Θελω καπιο τηλεφωνο

Unknown είπε...

Θελω καποιο τηλ για παραγγελια ευχαριστω

Unknown είπε...

Καποιο τηλ. Υπαρχει για να κανουμε την παραγγελεια; ευχαριστω

Unknown είπε...

Ενα τηλ για παραγγελια θα ηθελα παρακαλω