24 Ιανουαρίου 2021

ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ / "Τέλος της εποχής του πόνου των αρθρώσεων και της σπονδυλικής στήλης! Μια επαναστατική αγωγή...

Μια επαναστατική αγωγή Έλληνα καθηγητή, μειώνει αμέσως τον πόνο και επαναφέρει100% υγεία στις αρθρώσεις και στη σπονδυλική στήλη σε 28 μέρες

Η νέα αγωγή θα καταστρέψει τις επιχειρήσεις των κατασκευαστών παυσίπονων δισκίων για τον πόνο στις αρθρώσεις; Επιφανείς ειδικοί στη ρευματολογία, τη νευρολογία και την φυσιοθεραπεία δεν έχουν καμμία αμφιβολία πως έτσι θα γίνει. Μαζί με την ανάπτυξη από τον Έλληνα μιας φυσικής μακρομοριακής φόρμουλας, έλαβε χώρα η πολυαναμενόμενη επανάσταση στον αγώνα για λειτουργικές αρθρώσεις και σπονδυλική στήλη.

Ήδη πάνω από 14 χιλιάδες χρήστες της αγωγής εξάλειψαν τον πόνο και ανέκτησαν πλήρη λειτουργικότητα στις αρθρώσεις και την σπονδυλική τους στήλη εντός 28 ημερών. Ως αποτέλεσμα, σταμάτησαν να δηλητηριάζονται με παυσίπονα, να ξοδεύουν μια περιουσία σε αναποτελεσματικές θεραπείες και να περιμένουν σε ουρές για τους γιατρούς ή να παρακαλούν για οποιαδήποτε βοήθεια. Η αγωγή, μέσα σε μόλις 28 ημέρες, επέτρεψε να επιστρέψουν στην φυσιολογική ζωή ακόμη και αυτοί που, λόγω βαριάς μορφής εκφυλισμών, φλεγμονών και πόνου, δεν έλπιζαν πια πως θα αποφύγουν την αναπηρική καρέκλα. Πώς είναι αυτό δυνατόν;


Ο καθηγητής Στέφανος Μυταράς (ειδικός στη μοριακή βιολογία) αποφάσισε να θεραπεύσει τη μητέρα του από την προοδευτική αρθροπάθεια - ήθελε να την απαλλάξει από τον χρόνιο πόνο, την δυσκαμψία και το τρεμούλιασμα στις αρθρώσεις και να αποκαταστήσει την πλήρη κινητικότητά της. Αυτή ήταν η αρχή μιας επανάστασης στον τομέα της ρευματολογίας! Ο καθηγητής, μετά από ένα έτος προηγμένης εργαστηριακής έρευνας, ανέπτυξε τη φυσική, ασφαλή και εύχρηστη μακρομοριακή φόρμουλα που εξαλείφει τον πόνο και αποκαθιστά τις αρθρώσεις και τη σπονδυλική στήλη, απελευθερώνοντας από δυσκαμψία, φλεγμονή, οίδημα και εκφυλισμό. Ως αποτέλεσμα, αποκαθίσταται πλήρης σωματική λειτουργικότητα μέσα σε 28 ημέρες.

Τα επαγγελματικά ιατρικά περιοδικά έχουν ήδη ονομάσει αυτή την αγωγή ως "πρωτοποριακό επίτευγμα στη ρευματολογία" και ο καθηγητής για το επίτευγμά του, έλαβε υποψηφιότητα για το Βραβείο Νόμπελ. Χάρη στην δράση της φόρμουλάς του, ακόμα και άτομα που πάσχουν από τους βαρύτερους και πιο μακροχρόνιους εκφυλισμούς μπορούν να αναδομήσουν τις αρθρώσεις και την σπονδυλική τους στήλη, να ανακτήσουν την πλήρη κινητική τους λειτουργικότητα και να απαλλαγούν από την λήψη παυσίπονων που τους καταστρέφουν το συκώτι.

«Οι μέχρι τώρα γνωστοί τρόποι αντιμετώπισης του πόνου των αρθρώσεων και της πλάτης είναι χάσιμο χρόνου και χρήματος!» Ποιοι είναι οι λόγοι για να σκέφτεται κανείς έτσι;

Τα λόγια αυτά επιβεβαιώνουν περισσότεροι από 14 χιλιάδες ικανοποιημένοι χρήστες της μακρο-μοριακής φόρμουλας για την ανοικοδόμηση των αρθρώσεων και της σπονδυλικής στήλης, οι οποίοι έχουν ήδη απαλλαγεί από τον πόνο και ανέκτησαν το 100% της λειτουργικότητάς τους. Γι' αυτό αποφασίσαμε να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στις έως τώρα γνωστές μεθόδους αντιμετώπισης του πόνου των αρθρώσεων και της σπονδυλικής στήλης. Πιο συγκεκριμένα, να ελέγξουμε ποια είναι τα ελαττώματά τους και τι έχουν να αντιμετωπίσουν καθημερινά όσοι εφαρμόζουν μέσα κατά του πόνου καθώς και για την υποτιθέμενη «ενίσχυση των αρθρώσεων και της σπονδυλικής στήλης». Ακολουθούν τα συμπεράσματα:


  • Οι ασκήσεις απλά μεγεθύνουν το πρόβλημα

    Υπάρχουν πολλά σετ ασκήσεων για την υποτιθέμενη «ενίσχυση των αρθρώσεων και της σπονδυλικής στήλης», τις οποίες πρέπει να εκτελεί κανείς καθημερινά για αρκετή ώρα. Ωστόσο, αυτές οι ασκήσεις είναι συνήθως πολύ οδυνηρές. Δεν έχουν όλοι τη δύναμη και τον χρόνο να εκτελούν καθημερινά επίπονες ασκήσεις. Το χειρότερο είναι ότι ένα μικρό λάθος κατά την εκτέλεσή τους απειλεί με επιδείνωση των σοβαρών εκφυλισμών στις αρθρώσεις και στην σπονδυλική στήλη, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε αναπηρία.

  • Τα αναλγητικά μέσα δρουν βραχυπρόθεσμα και δηλητηριάζουν τον οργανισμό

    Τα παυσίπονα δρουν το πολύ για 3 ώρες. Για να ανακουφίσει τον χρόνιο πόνο, θα πρέπει να καταπίνει κανείς μια ντουζίνα κάθε μέρα. Με τη σειρά τους, τα χάπια για «ενίσχυση των αρθρώσεων και της σπονδυλικής στήλης» περιέχουν τεχνητά συστατικά, που αποκτώνται μαζικά και με το μικρότερο δυνατό κόστος. Η κατάποση τέτοιων χημικών είναι εντελώς αντίθετη με την φύση - αυτά τα συστατικά είναι τεχνητά με αποτέλεσμα ο ανθρώπινος οργανισμός μην τα απορροφά και να μην τα χρησιμοποιεί καθόλου για την αναγέννηση του χόνδρου. Αντίθετα, προκαλούν αυτά μια ατελείωτη σειρά παρενεργειών, μεταξύ άλλων έλκη στομάχου, προβλήματα ακοής ή νεφρική δυσλειτουργία.. Μπορεί να πάρει κανείς ένα χάπι με την ελπίδα ότι θα ανακουφιστεί από τον πόνο και αντ' αυτού να υποφέρει εκατό φορές περισσότερο - είναι παράλογο και χάνεται εντελώς το νόημα

  • Πρόκειται για χάσιμο χρόνου και χρημάτων

    Υπάρχει κάποιο νόημα να σπαταλάει κανείς τα χρήματα που με κόπο κερδίζει σε χημικούς παράγοντες που όχι μόνο έχουν μια εξασθενημένη και βραχυπρόθεσμη επίδραση, αλλά επίσης δηλητηριάζουν και καταστρέφουν τον οργανισμό; Φυσικά και όχι. Με την σειρά τους, οι ασκήσεις που εκτελεί κάποιος μόνος του ή με την συμμετοχή ενός φυσιοθεραπευτή απαιτούν πολύ χρόνο και δεν εγγυώνται βελτίωση. Το χειρότερο είναι ότι απειλούν να εντείνουν τον πόνο.

Γι' αυτό ακριβώς η μακρο-μοριακή αγωγή του καθ. Μυταρά είναι μια πραγματική επανάσταση στον αγώνα για ισχυρές αρθρώσεις και σπονδυλική στήλη

Τα δισκία προσφέρουν μικρή και προσωρινή ανακούφιση, καταστρέφουν το πεπτικό σύστημα και δηλητηριάζουν τον οργανισμό. Πολλά προϊόντα παρασκευάζονται αποκλειστικά και μόνο για το κέρδος της φαρμακευτικής βιομηχανίας. Όλα αυτά εξαντλούν την υγεία και τα χρήματά σας. Η θεραπεία του καθ. Οικονόμου ωστόσο βασίζεται αποκλειστικά σε φυσικά συστατικά και δεν προκαλεί καθόλου παρενέργειες. Καταπολεμά άμεσα τον πόνο και αναδομεί τον αρθρικό χόνδρο μέρα με τη μέρα, αποκαθιστώντας την κινητικότητα χωρίς δυσκαμψία, τριγμούς και πόνο. Αυτή η καινοτόμος φόρμουλα αποτελεί έναν συνδυασμό των τελευταίων επιτευγμάτων στον τομέα της μοριακής βιολογίας, της νευρολογίας και της ρευματολογίας.

Τα συστατικά που περιέχονται σε αυτή είναι πλήρως φυσικά και ασφαλή για την υγεία. Ωστόσο, χάρη στην κατάλληλη χημική σύνθεση, έχουν 300% ισχυρότερες ιδιότητες αναγέννησης. Η καθημερινή χρήση αυτών των ουσιών αποκαθιστά την κινητικότητα ακόμη και σε άτομα με σοβαρό και μακροχρόνιο εκφυλισμό, φλεγμονή ή επιπλοκές μετά από τραυματισμούς.

Να ανακτήσει 100% ισχυρές και δυνατές αρθρώσεις μπορεί τώρα ο καθένας

Η θεραπεία είναι ήδη διαθέσιμη στην λιανική πώληση με την ονομασία Naturalisan 2. Η μακρο-μοριακή φόρμουλα έχει τη μορφή μιας ενεργούς γέλης, η οποία απορροφάται αστραπιαία και εξαλείφει άμεσα τον πόνο, την φλεγμονή, το οίδημα και την ακαμψία τόσο των αρθρώσεων όσο και της σπονδυλικής στήλης. Σε αντίθεση με τα χημικά χάπια, η εφαρμογή της μακρο-μοριακής αγωγής είναι φυσική και απολύτως ασφαλής για τον οργανισμό, όπως αποδεικνύουν οι πρόσθετες μελέτες ενός γερμανικού ερευνητικού κέντρου στο Ντόρτμουντ.

Οι μελέτες αυτές έδειξαν επίσης ότι η θεραπεία έχει πάνω από 98% αποτελεσματικότητα. Χάρη σε αυτή, άτομα ηλικίας 21-93 ετών, σε μόλις 28 ημέρες παρουσίασαν εκπληκτικά αποτελέσματα καταπολέμησης του πόνου, εξάλειψη πρηξιμάτων, δυσκαμψίας και αντιμετώπισης κάθε είδους εκφυλισμού, φλεγμονών ή επιπλοκών μετά από τραυματισμούς των αρθρώσεων και της σπονδυλικής στήλης. Ανεξάρτητα από την ηλικία, καθώς και την αιτία και το χρονικό διάστημα εμφάνισης των προβλημάτων.

Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα

Τα άτομα αυτά απάλυναν ακόμη και τον ισχυρότερο πόνο των αρθρώσεων και της σπονδυλικής στήλης αμέσως μετά την εφαρμογή της μακρο-μοριακής φόρμουλας του καθ. Μυταρά. Χάρη σε αυτό, άρχισαν επιτέλους να κινούνται ελεύθερα και να εκτελούν όλες τις δραστηριότητες, τις οποίες μέχρι τώρα εμπόδιζε ο πόνος.

Τις επόμενες ημέρες της αγωγής, τα άτομα εισήλθαν σε φάση έντονης ανακατασκευής του χόνδρου και του αρθρικού υγρού, χάρη στην οποία απαλλάχθηκαν από την ακαμψία, το μούδιασμα και το τρίξιμο των οστών. Στη συνέχεια, ενίσχυσαν τις αρθρώσεις, τους τένοντες και τους μυς κατά 87% και εξάλειψαν το οίδημα και τη φλεγμονή. Οι αρθρώσεις και η σπονδυλική στήλη υποβλήθηκαν σε αυτόματη ανακατασκευή 24 ώρες το 24ώρο.

Ως αποτέλεσμα ο εκφυλισμός των αρθρώσεων και της σπονδυλικής στήλης εξαλείφθηκε και οι ερωτηθέντες απαλλάχθηκαν από τον πόνο και κέρδισαν κατά μέσο όρο 3 φορές περισσότερη ενέργεια. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Μετά από 28 ημέρες αγωγής, οι συμμετέχοντες παραδέχθηκαν ομόφωνα ότι απέκτησαν την κινητική ικανότητα από την νεαρή τους ηλικία. Σήμερα μπορούν να περπατούν, να τρέχουν και να χορεύουν χωρίς πόνο ή "κρακ" των οστών, ακριβώς όπως στην ηλικία των 20-25!

Τα τεκμηριωμένα αποτελέσματα της αγωγής μιλούν από μόνα τους:

αποκατάσταση της άνεσης στην κίνηση

ανακούφιση από δυσκαμψία, μούδιασμα και τρίξιμο των οστών

εξάλειψη οιδημάτων και φλεγμονών

ανάκτηση του 100% της κινητικότητας

1η εβδομάδα

2η εβδομάδα

3η εβδομάδα

4η εβδομάδα

1η εβδομάδα – άμεση μείωση του πόνου, επαναφορά της άνεσης της κίνησης

2η εβδομάδα – εντατική ανακατασκευή του χονδρικού ιστού και του αρθρικού υγρού, ανακούφιση δυσκαμψίας, μουδιάσματος και τριξίματος των οστών

3. εξάλειψη οιδημάτων και φλεγμονών

4. 100% ανάκτηση κινητικότητας

Η κυρία Μαρία (68 ετών) και ο κύριος Βασίλης (66 ετών) Πετρόπουλος από την Κοζάνη είναι από τα πρώτα άτομα στην Ελλάδα, που χρησιμοποίησαν το Naturalisan 2:

Κυρία Μαρίνα: "Εδώ και χρόνια διατηρώ με το σύζυγο μου μια οργανική φάρμα, αυτή είναι όλη μας η ζωή. Τώρα υπάρχει τάση για βιολογικά προϊόντα, γι' αυτό έχουμε περισσότερη δουλειά. Ήμασταν ευτυχείς μέχρι να αρχίσουν να παρουσιάζουν πρόβλημα οι αρθρώσεις μας. Είχα οδυνηρά, άκαμπτα χέρια και αγκώνες και η σπονδυλική στήλη μου ένιωθα να σπάει. Ο σύζυγός μου υπέφερε στα γόνατα και στο ισχίο. Ούτε που το σκεφτήκαμε να τα παρατήσουμε εξαιτίας του πόνου. Με την πάροδο του χρόνου, μάθαμε για το Naturalisan 2. Εάν δεν είχαμε επωφεληθεί - θα είχαμε κάνει το λάθος της ζωής μας! Αισθανόμασταν και οι δύο σαν αδύναμοι ηλικιωμένοι, αλλά 4 εβδομάδες ήταν αρκετές και είμαστε γρηγορότεροι στη δουλειά ακόμη και από τους ανιψιούς μας! Ο σύζυγός μου πάει για ψώνια με το ποδήλατο, εγώ μπορώ με χαρά να πλέκω. Δεν υπάρχει πόνος, χτύπημα, μούδιασμα, πρήξιμο. Στο γάμο της κόρης μου, ήμασταν οι τελευταίοι που φύγαμε από το χορό. Ευχαριστώ πολύ"

Γιατί να καταδικαζόμαστε σε αναπηρία, όταν μπορούμε με φυσικό τρόπο, με ασφάλεια και με αποτελεσματικότητα να απαλλαγούμε από τον πόνο και να ανακτήσουμε το 100% της κινητικότητας;

Η αποτελεσματικότητα του Naturalisan 2 έχει αποδειχθεί πέραν πάσης αμφιβολίας από ένα γερμανικό ερευνητικό κέντρο στο Ντόρτμουντ. Ο καθ. Οικονόμου συλλέγει διαρκώς υποψηφιότητες για βραβεία λόγω των ερευνητικών του ανακαλύψεων, συμπεριλαμβανομένης μιας υποψηφιότητας για το βραβείο Νόμπελ.

Το καλό νέο είναι ότι μπορείς να λάβεις το Naturalisan 2 με τη συμμετοχή στην εκπτωτική πλατφόρμα με χρηματοδότηση 40 € φτηνότερα. Η ειδική προσφορά ισχύει μέχρι το τέλος του την Κυριακή 24.01.2021. Μπορείτε να λάβετε την αγωγή μέσω της παρακάτω ιστοσελίδας.

Κάνε κλικ εδώ για να λάβεις την αγωγή με τη χρηματοδότηση και να ανακτήσεις αποτελεσματικές αρθρώσεις σε 28 ημέρες >>

Η ειδική προσφορά ισχύει μέχρι την Κυριακή 24.01.2021

Δεν υπάρχουν σχόλια: