25 Φεβρουαρίου 2021

Σκόπιμη η Αμυντική, Οικονομική και Δημογραφική Συρρίκνωση;

  Πάντα υπάρχει η δυνατότητα να χειραγωγήσεις έναν λαό ειδικά όταν είναι χαμηλής πνευματικής στάθμης, όταν είναι αμόρφωτος, όταν έχει περάσει 400 χρόνια υπό τους Οθωμανούς και έχει ενσφηνωθεί το ρουσφέτι στο DNA του, όταν έχει γαλουχηθεί με τους άκρατους διορισμούς.

 

Όταν μελετάς τα στοιχεία τα σχετικά με την άμυνα, την αμυντική βιομηχανία, την βιομηχανία, την παραγωγική βάση, την μεταπράτηση αλλά και τα δημογραφικά στοιχεία τα σχετικά με τον πληθυσμό τότε βλέπεις ότι όλα συγκλίνουν σε συρρίκνωση, αμυντική, οικονομική και δημογραφική,

 

Το ερώτημα που τίθεται είναι: είναι σκόπιμη ή όχι;

 

Δρ Θεοφάνης Α. Τσαπικούνης

 

Το Ισραήλ ανακοίνωσε την έναρξη του προγράμματος ανάπτυξης του αντιπυραυλικού συστήματος Arrow-4  (https://defencereview.gr/to-israil-anakoinose-tin-enarxi-toy-pr/ ) το οποίο θα αναχαιτίζει απειλές εντός και εκτός της ατμόσφαιρας της γης. Η ανάπτυξη του Arrow-4 γίνεται σε συνεργασία του ισραηλινού οργανισμού IMDO (Israel Missile Defense Organization) και της αμερικανικής υπηρεσίας αντιπυραυλικής άμυνας MDA (US Missile Defense Agency).

 

Τέσσερις αμυντικές βιομηχανίες του Ισραήλ σε μια πρωτοπόρα προσπάθεια και ένα σύστημα που θα εξασφαλίζει την υπεροχή στον αέρα.

 

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους στο τελευταίο του δελτίο αναφέρει ότι την 31/12/2021 το χρέος έφτασε τα 374 δις ευρώ. Το 2009 όταν πανηγύριζε ο Γιωργάκης και θριαμβολογούσαν για τα αποτελέσματα του ΔΝΤ  πόσο ήταν το χρέος και επίσης Σαμαράς και Βενιζέλος με το πι σι αι αφαίρεσαν (έκλεψαν δηλαδή) κάπου 100 δις. ΣΥΝΟΛΟ;;;

 

Αν δούμε λίγο την καθημερινότητα, βλέπουμε:

 

Ένα 23χρονο παΐδι έπεσε με το αυτοκίνητό του στη θάλασσα στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου στην Κεφαλονιά, βυθίζοντας στο πένθος το νησί του Ιονίου. Η οικογένεια του νεαρού καταγγέλλει ότι το παιδί τους δεχόταν bullying κατά τη στρατιωτική του θητεία, την οποία υπηρετούσε στην Πάτρα, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στην αυτοχειρία. Βρισκόταν στην Κεφαλονιά κάνοντας χρήση 7ήμερης άδειας, αλλά την τρίτη ημέρα πήρε το αυτοκίνητό του, ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και έπεσε στη θάλασσα, απ’ όπου δεν βγήκε ποτέ.

 

https://www.armyvoice.gr/2021/02/kefalonia-o-gios-moy-aytoktonise-epeidi-dechotan-bullying-sto-strato/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=i_idisis_simera_to_proi_newsletter&utm_term=2021-02-23

 

Στην Θεσσαλονίκη, στην Καλαμαριά, ένας νέος άντρας 30-35 ετών έπεσε από τον 7ο όροφο και φυσικά σκοτώθηκε.

https://www.typosthes.gr/thessaloniki/242278_thessaloniki-nekros-andras-stin-kalamaria-epese-apo-ton-7o-orofo

 

Στα Καβάσιλα, Ένας 24χρονος νεκρός και δύο τραυματίες σε τροχαίο κοντά στη γέφυρα Πηνειού

 

https://www.ilialive.gr/live/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/59549-%CE%BA%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CF%83%CE%B9%CE%BB%CE%B1-%CF%83%CE%BF%CE%B2%CE%B1%CF%81%CF%8C-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%87%CE%B1%CE%B9%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B3%CE%AD%CF%86%CF%85%CF%81%CE%B1-%CF%80%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CF%8D.html

 

Στην Κρήτη, κοντά στο Ρέθυμνο, ένας 17χρονος καταπλακώθηκε από τρακτέρ

https://www.iefimerida.gr/ellada/kriti-anatropi-trakter-nekros-17hronos-odigos

 

Χαλκίδα - Bρέθηκε άνδρας κρεμασμένος σε δέντρο

https://www.newsbomb.gr/ellada/story/1169564/eyvoia-sok-stin-xalkida-brethike-andras-kremasmenos-se-dentro

 

και όλα την τελευταία εβδομάδα

 

Μειώνεται ο αριθμός των γάμων, μειώνεται ο αριθμός των γεννήσεων, αυξάνει ο αριθμός των αυτοκτονουντων, βαίνει σταθερά η μετοίκηση νέων στο εξωτερικό ενώ έχουμε πάνω από 1200 νεκρούς και ανάπηρους κάθε έτος από τροχαία. Στις βιομηχανίες τα λουκέτα συνεχίζουν.

 

Στην Τσεχία με τον ίδιο πληθυσμό η κυβέρνηση έχει σε λειτουργιά 4000 κλίνες μεθ, στην Ελλάδα είναι κάπου ανάμεσα σε 750 με 1200 χωρίς κανείς να γνωρίζει με σιγουριά. Σε πλεονασμό όμως οι μεγαλοστομίες για προσλήψεις και μεθ.

https://www.youtube.com/watch?v=kMRRNSV9gaI&feature=emb_title

 

Και στην οικονομία βλέπουμε να ξοδεύονται εκατομμύρια σε αναπλάσεις χώρων και λεωφόρων και σε λίφτινγκ σε πλατείες και ξεπεσμένα ανάκτορα  και σε προγράμματα εξοικονομώ, βλέπουμε να στηρίζεται η μεταπράτηση, βλέπουμε να εστιάζουν όλοι στην εστίαση και το λιανεμπόριο, αλλά κανείς στα προβλήματα της παραγωγικής οικονομίας.

 

Και στο Δημογραφικό, βλέπουμε μια διαρκή συρρίκνωση του ελληνικού πληθυσμού και είσοδο και εγκατάσταση μουσουλμάνων.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: