19 Απριλίου 2010

Όλα για το κέρδος...

Posted by:Κουραμπάς Γιάννης
Με αφορμή το παρακάτω δημοσίευμα θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις στο αρμόδιο υπουργείο.
Το ίδιο συνέβη και στην Καλαμάτα, 200 μέτρα από την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, πριν από ένα μήνα το ίδιο στην Ξάνθη εάν θυμάμαι καλά και σε πολλά ακόμα σημεία που δεν έτυχε να γνωρίζουμε..
Ωραίο είναι να το βγάζουμε στα μπλοκς , άλλα έχω μια απορία .
Το κράτος τι κάνει ?
Είναι θεατής ?

Εάν συμβεί κάποιο ατύχημα, μετά θα λέμε τι έφταιξε ?

Τι γράφουν για το θέμα αυτό άλλα blogs

Καταγγελία για Καρφούρ-Μαρινόπουλο στη Βασ.Όλγας στη Θεσσαλονίκη

"Επισκέφτηκα σήμερα το απόγευμα το Μαρινόπουλο στη Βασιλίσσης Όλγας στη Θεσσαλονίκη και βρέθηκα προ εκπλήξεως που με μειώνει σαν πελάτη και σαν πολίτη. Οι κύριοι που είναι υπεύθυνοι του καταστήματος έκριναν σκόπιμο να εκτελούν εργασίες ανακαίνισης του καταστήματος την ώρα που αυτό είναι ανοιχτό. Και δεν μιλάμε για απλή ανακαίνιση, αλλά...
για βαριές εργασίες ανακαίνισης! Ξηλώματα, μετακινήσεις εξοπλισμού, προφανώς για να φέρουν καινούριο, και αλλαγή στη διάταξη του χώρου.. Ο κόσμος να περιφέρεται μέσα στο μαγαζί την ωρα που εργάτες περνά! νε δίπλα του κουβαλώντας μέχρι και ψυγεία! Επίσης ΟΛΟΚΛΗΡΟ το πεζοδρόμιο μπροστά από το κατάστημα να είναι γεμάτο από τεράστια ψυγεία και ράφια με αποτέλεσμα οι πεζοί που δεν φταίνε σε τίποτα, να μην μπορούν να διαβούν απρόσκοπτα το πεζοδρόμιο.. Μέσα στο κατάστημα απίστευτη βρωμιά και δυσωδία (προφανώς το ξύλωμα των ψυγείων περιείχε και υδραυλικής φύσης εργασίες), κανένα προϊόν στη θέση του, ενώ ρωτώντας έναν υπάλληλο για το πού είναι τα ουίσκι (είχα το θράσος να θέλω να αγοράσω ουίσκι!) μου είπε με ενα υφάκι του στύλ "μην με ενοχλείς" ότι τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα είναι αυτά που βλέπω στα ράφια, και άρα αν δεν βλέπω ουίσκι σημαίνει ότι δεν υπάρχουν! Απαράδεκτοι στο Μαρινόπουλο, θα μπορούσαν να έχουν κλείσει το μαγαζί για λίγες μέρες για να το ανακαινίσουν. Στο βωμό του κέρδους τους μας δουλεύουν κατάμουτρα και θέτουν σε κίνδυνο ακόμα και τη σωματική μας ακεραιότητα!!"

Αναγνώστης

Αναρτήθηκε από troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: