19 Μαΐου 2010


NAVARINO DUNES
Ειδήσεις για την Μεσσηνία...


Αύριο οι πρώτοι τουρίστες στην ΠΟΤΑ Μεσσηνίας !


Αύριο ξεκινά η λειτουργία της Περιοχής Ολοκληρωμένης Τουριστικής Ανάπτυξης Μεσσηνίας (ΠΟΤΑ). Οι πρώτοι επισκέπτες θα φιλοξενηθούν στις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις του συγκροτήματος «Navarino Dunes», που έχουν αναπτυχθεί σε έκταση 1.300 στρεμμάτων, με θέα το Ιόνιο Πέλαγος. Την 1η Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση με την ευκαιρία της έναρξης λειτουργίας της ΠΟΤΑ, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της ιδιοκτήτριας εταιρίας ΤΕΜΕΣ Α.Ε. Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος.

Αθήνα – Καλαμάτα
με την Aegean Airlines ...
Δυο αεροπορικά δρομολόγια την ημέρα θα εκτελεί από αύριο στη γραμμή Αθήνας – Καλαμάτας και αντιστρόφως η εταιρεία Aegean Airlines. Το πρώτο αεροπλάνο θα έρχεται στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα το πρωί και το δεύτερο το απόγευμα.

Απεργία για το Ασφαλιστικό
και συγκέντρωση στην Καλαμάτα!
Να συμμετέχουν στην απεργία της Πέμπτης 20Μαϊου που έχουν κηρύξει, για το Ασφαλιστικό και τις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ καλούν τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα το Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας και το Νομαρχιακό Τμήμα Μεσσηνίας της ΑΔΕΔΗ. Απο κει και πέρα στις 10:30 το πρωί οργανώνουν απεργιακή συγκέντρωση έξω από το κτίριο του Εργατικού Κέντρου στην οδό Αριστομένου. Απεργιακή συγκέντρωση οργανώνει στις 11 το πρωί στην πλατεία 23ης Μαρτίου στην Καλαμάτα και το ΠΑΜΕ. Με απόφαση του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας θα απέχουν από τα καθήκοντά τους και οι δικηγόροι.
ΠΗΓΗ: ΕΡΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 105,4Fm

Δεν υπάρχουν σχόλια: