14 Ιουνίου 2010

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ Α1 ΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ

Επιθεωρητές για τα οικονομικά
του Αθλητικού Φορέα του Δήμου Καλαμάτας...
Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης για τον έλεγχο των οικονομικών του Αθλητικού Φορέα του Δήμου Καλαμάτας, κάλεσε ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας. Ο δήμαρχος, μετά από καταγγελίες, ανέθεσε τον έλεγχο των οικονομικών του Αθλητικού Φορέα σε τριμελή επιτροπή αποτελούμενη από υπαλλήλους του Δήμου, όμως το αποτέλεσμα δεν τον ικανοποίησε και αποφάσισε να καλέσει τους επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης. Μετά τις εξελίξεις αυτές ο πρόεδρος του Φορέα παραιτήθηκε και ο δήμαρχος έκανε δεκτή την παραίτηση.

Δυστοκία στο ΠΑΣΟΚ
για υποψηφίους
δημάρχους και περιφερειάρχη...

Ολοκληρώθηκε χθες τα μεσάνυκτα η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων, μέσω Διαδικτύου, για τους υποψήφιους περιφερειάρχες και δημάρχους, που επιθυμούν να κατεβούν στις εκλογές του ερχόμενου Νοεμβρίου, με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ. Ονόματα υποψήφιων δεν έγιναν γνωστά, όμως - σύμφωνα με πληροφορίες - παρατηρήθηκε γενική απροθυμία για τη διεκδίκηση του χρίσματος της υποψηφιότητας για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ενώ μικρός είναι και ο αριθμός των υποψηφίων για το αξίωμα του δημάρχου Καλαμάτας και των άλλων 5 νέων διευρυμένων Δήμων της Μεσσηνίας.

Αντιπροσώπους για το συνέδριο ανέδειξε η Ν.Δ.
Πραγματοποιήθηκε χθες η νομαρχιακή συνέλευση της Ν.Δ.. Ακολούθησαν εκλογές από τις οποίες αναδείχθηκε η νέα ΝΟΔΕ Μεσσηνίας και οι αντιπρόσωποι για το 8ο τακτικό συνέδριο του κόμματος.
· Σε εκλογές που έγιναν το Σάββατο στην Καλαμάτα, πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ στη Μεσσηνία αναδείχθηκε ο 24χρονος Γιάννης Ασημακόπουλος, πτυχιούχος του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών.
ΠΗΓΗ: ΕΡΑ Καλαμάτας 105,4Fm

Δεν υπάρχουν σχόλια: