16 Ιουλίου 2010

Τα σκουπίδια σήμερα στο
Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας...
Το πρόβλημα με τους λόφους των σκουπιδιών στους δρόμους της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας αναμένεται να συζητηθεί εκτάκτως, στην προγραμματισμένη για σήμερα στις 9 το βράδυ συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας. Στη συνεδρίαση θα συζητηθούν επίσης, ως τακτικά θέματα στην ημερήσια διάταξη, η σύναψη δανείων για την αποπεράτωση έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη, η σύναψη συμβάσεων για τα έργα βελτίωσης των δρόμων στην περιοχή του Τελωνείου Καλαμάτας και για τον καθαρισμό επαρχιακών δρόμων, ζητήματα σχετικά με έργα του Δήμου που βρίσκονται σε εξέλιξη, αιτήματα δημοτών και φορέων και άλλα.

Σήμερα τα ασφαλιστικά
για τη χωματερή στη Μαραθόλακκα...
Την προσωρινή επαναλειτουργία της χωματερής στη Μαραθόλακκα μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, ζητεί το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, με αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Καλαμάτας. Η αίτηση θα συζητηθεί σήμερα το μεσημέρι στο δικαστήριο. Να υπενθυμίσουμε ότι η χωματερή έκλεισε την περασμένη εβδομάδα, με απόφαση του Πρωτοδικείου, επειδή η λειτουργία της κρίθηκε παράνομη.
ΠΗΓΗ: ΕΡΑ Καλαμάτας 105,4 FM

ΜΙΚΡΑ-ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΑΡΑΔΕΣ...

Ο ΠΑΠΑΣΤΑΘΟ...ΣΤΗ ΜΙΛΑΝ!
Ο καλαματιανός διεθνής άσος, Σωκράτης Παπασταθόπουλος υπέγραψε στη Μίλαν, καθώς η ομάδα της Τζένοα συμφώνησε για την μετεγγραφή του 22χρονου αμυντικού έναντι του ποσού των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ। Το συνολικό ποσό της μετακίνησης, αγγίζει τα 12 εκατομμύρια ευρώ αν υπολογίσει κανείς και τις απολαβές του Σωκράτη ο οποίος θα εισπράττει 1,3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως।

Ο ΠΟΝΤΟΛΣΚΙ…ΣΤΗ ΠΥΛΟ!
Οι επισκέψεις, κορυφαίων αθλητών του κόσμου συνεχίζονται στο Κώστα Ναβαρίνο। Από χθες και για τις επόμενες ημέρες στις εγκαταστάσεις της μονάδας, διαμένει ο 25χρονος διεθνής Γερμανός άσος Λούκας Ποντόλσκι, συνοδευόμενος από την σύζυγο και το παιδί του।

Π.Σ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ…
Την Δευτέρα, θα συγκροτηθεί σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη στον Ποδοσφαιρικό Σύλλογο H Καλαμάτα, ενώ την θέση του προέδρου θα αναλάβει εκτός απροόπτου ο διακεκριμένος νομικός Γιώργος Ράλλης।

"ΦΑΙΑΚΑΣ" Ο ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ…
Παρελθόν αποτελεί από τον Ατρόμητο, ο καλαματιανός επιθετικός Χρήστος Καλαντζής, ο οποίος συμφώνησε να υπογράψει στην Κέρκυρα

Α.Ο.ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ…
20 Μεσσήνιοι επιχειρηματίες δεσμεύθηκαν στην τελευταία Γενική Συνέλευση του Αθλητικού Ομίλου Κυπαρισσίας, ώστε να στηρίξουν την Τριφυλιακή ομάδα για να λάβει μέρος με αξιώσεις στο νέο πρωτάθλημα της Τέταρτης εθνικής।


ΣΤΙΒΟΣ-ΜΓΣ...
Για τις Σέρρες αναχωρεί σήμερα η αποστολή του τμήματος στίβου του Μεσσηνιακού, προκειμένου να συμμετάσχει το Σαββατοκύριακο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων। Ο λόγος για τις Βίκυ Καλογεροπούλου στα 800 μέτρα, Σταυρούλα Χανδρινού στο ύψος και, η ομάδα σκυταλοδρομίας 4x100 την οποία αποτελούν οι Σταυρούλα Λαπροπούλου, Νίκη Μακροπούλου, Δήμητρα Ζαχαρέα και, Ελευθερία Πουλάκου।

Ο ΤΣΑΤΟΥΜΑΣ
ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ...
Ο κορυφαίος νησιώτης άλτης όλων των εποχών Λούης Τσάτουμας, θα αναχωρήσει στις 25 Ιουλίου για τη Βαρκελώνη, καθώς θα αγωνισθεί στην κορυφαία διοργάνωση στίβου της γηραιάς Ηπείρου η οποία θα διεξαχθεί από τις 27 Ιουλίου έως τις 1η Αυγούστου


Συνεχίζεται το 16ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας!
Με τα μπαλέτα της Λωραίνης άνοιξε χθες το βράδυ, στο αμφιθέατρο του Κάστρου η αυλαία του 16ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας. Η παράσταση θα επαναληφθεί σήμερα στις 10 το βράδυ. Σήμερα και αύριο στις 8 το βράδυ, στο ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας, θα δώσει δυο παραστάσεις η ομάδα «Fresh – Νέοι Χορογράφοι». Σήμερα και αύριο στις 10 το βράδυ στο Πολυκλαδικό Λύκειο θα δώσει παράσταση η Άρτεμις Σταυρίδη σε χορογραφία του Γιάν Φάμπρ. Αύριο και την Κυριακή στις 8 το βράδυ στο Γυμνάσιο Παραλίας θα εμφανιστεί η ομάδα «Association Damseri”. Την Κυριακή στις 10 το βράδυ στο αμφιθέατρο του Κάστρου θα εμφανιστεί το μπαλέτο «C de la B». Την Κυριακή και τη Δευτέρα στις 10 το βράδυ στο Πολυκλαδικό Λύκειο θα δώσει παράσταση η ομάδα «Noema Dance Works». Τη Δευτέρα στις 8 το βράδυ στο Δημοτικό Στάδιο θα εμφανιστεί η ομάδα των Νίκου Δραγώνα, Όλιας Λυδάκη, Γιάννη Μανταφούνη και Κατερίνας Σκιαδά. Την Τετάρτη και την Πέμπτη στις 10 το βράδυ στο αμφιθέατρο του Κάστρου θα κλείσει τις παραστάσεις η ομάδα «Theatre De Surenses Jean Vilar». Την χθεσινή πρεμιέρα παρακολούθησε ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού και πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Νίκος Κωνσταντόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: