29 Ιουλίου 2010


Ο Δημήτρης Δράκος κατέρχεται υποψήφιος για την Περιφέρεια!

Ο νομάρχης Μεσσηνίας και πρόεδρος της ΕΝΑΕ, Δημήτρης Δράκος, ανακοίνωσε πριν από λίγο την υποψηφιότητά του για Περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, με αντιπεριφερειάρχη τον αντινομάρχη Σωτήρη Παναγιωτόπουλο, ο οποίος είχε εκδηλώσει επίσημα και δημόσια το ενδιαφέρον του για υποψήφιος δήμαρχος Οιχαλίας. Στο μεταξύ εντός των επομένων ημερών αναμένεται να εκδώσει επίσημη ανακοίνωση με τα ονόματα των υποψηφίων που θα στηρίξει στις 14 Περιφέρειες της χώρας, κατά πάσα πιθανότητα μαζί με τα ονόματα των υποψηφίων αντιπεριφερειαρχών για κάθε νομό.

Ο Πέτρος Τατούλης ανακοίνωσε την
κάθοδό του για Περιφερειάρχης!
«Με βαθιά την συναίσθηση των δυσκολιών που αντιμετωπίζει το καινούριο και διαφορετικό για να ανατρέψει το παλιό και φθαρμένο, αλλά με βαθύτερη πίστη στην ανάγκη αυτό να εκφραστεί πολιτικά, θέτω υπόψη των Πελοποννησίων συμπολιτών μου την υποψηφιότητά μου για το αξίωμα του περιφερειάρχη και τους ζητώ να προχωρήσουμε μαζί στην νέα αυτή πρόκληση». Αυτό αναφέρει ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων της ΝΔ Πέτρος Τατούλης, στην ανακοίνωσή του την οποία δημοσιοποίησε μέσω της ιστοσελίδας του, την κάθοδό του ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.Στην ανακοίνωσή του αναφέρει ακόμα ότι «τα δύσκολα προβλήματα απαιτούν καθαρές απόψεις, τολμηρές λύσεις και αποφασιστικές πράξεις. Στο πολιτικό, οικονομικό, κοινωνικό και ηθικό αδιέξοδο υπάρχει διέξοδος. Τα υγιή κύτταρα της κοινωνίας, όπου και αν αυτά ανήκουν, μπορούν να συνεργήσουν για να δώσουν λύσεις . Οι πολίτες, απορρίπτουν τη συνενοχή με το πελατειακό κράτος και διεκδικούν ένα καλύτερο μέλλον. Αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια είναι η νομιμότητα και η αξιοκρατία που μπορούν να κάνουν το κράτος σύμμαχο του πολίτη, όχι εχθρό».Κλείνοντας την ανακοίνωσή του ο κ. Τατούλης σημειώνει πως «η τωρινή κρίση φέρνει μαζί της και μια νέα ευκαιρία. Όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε το γκρίζο παρόν και να φέρουμε ένα καλύτερο μέλλον. Μπορούμε να δημιουργήσουμε μια ενωμένη, ισχυρή, λαϊκή Πελοπόννησο. Τη Νέα Πελοπόν-νησο. Χωρίς μικροκομματισμούς. Χωρίς εξαρτήσεις. Χωρίς ιδιοτέλειες. Με αποφασιστικότητα, συνέπεια,διάθεση για συνεργασία και συμμετοχή. Με προοπτική και αισιοδοξία.Με ξεκάθαρες απόψεις, συγκεκριμένες πράξεις και ρεαλιστικό όραμα».

Το ΚΚΕ ανακοίνωσε τους υποψήφιους
δημάρχους στη Μεσσηνία!
Τους υποψηφίους που θα στηρίξει το ΚΚΕ στους δήμους της Μεσσηνίας με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», ανακοίνωσε σήμερα στις 12 το μεσημέρι, η Ν.Ε. Μεσσηνίας του κόμματος.

Υποψήφιοι θα είναι:

Στο δήμο Καλαμάτας ο οδοντίατρος Νίκος Διασάκος μέλος του ΝΓ Μεσσηνίας του ΚΚΕ,
Στο δήμο Δυτικής Μάνης ο καθηγητής Κώστας Λαμπρινέας, μέλος της ΝΕ Μεσσηνίας
του ΚΚΕ.
Στο δήμο Μεσσήνης ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός Κώστας Αποστολόπουλος.
Στο δήμο Οιχαλίας υποψήφιος δήμαρχος ο συνταξιούχος οικοδόμος στέλεχος του ΚΚΕ Παναγιώτης Παπανδρέου.
Στο δήμο Πύλου-Νέστορος η Σοφία Αποστολοπούλου γιατρός στο κέντρο υγείας Πύλου, μέλος της ΝΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ.
Στο δήμο Τριφυλίας ο Σαράντος Κουκούμης,συνταξιούχος δάσκαλος.

Σημειώνεται ότι υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τη στήριξη του ΚΚΕ θα είναι ο οικονομολόγος Νίκος Γόντικας και αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας ο εκπαιδευτικός Αριστείδης Δαμαλάς.
ΠΗΓΗ: ΕΡΑ Καλαματας 105,4fm

Δεν υπάρχουν σχόλια: