1 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Μπένος στηρίζει Τατούλη

Πυκνώνουν τα πρόσωπα που είναι διατεθειμένα να στηρίξουν τον Πέτρο Τατούλη στην διεκδίκηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Το γεγονός ότι δεν αποποιήθηκε της «αριστερής» του επαναστατικής συνείδησης όντας μέλος της κυβέρνησης Καραμανλή τον καθιστά συμπαθή στους παλιούς συντρόφους.
Γι αυτό άλλωστε λέγεται ότι ο Φώτης Κουβέλης για παράδειγμα τον θεωρεί αξιόλογη περίπτωση υποψήφιου για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Υπάρχει ωστόσο και η περίπτωση του Σταύρου Μπένου, πολιτικού στελέχους που προέρχεται από τα σπλάχνα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητού στην βάση του ΠΑΣΟΚ στην Πελοπόνησσο καθώς αντιπροσωπεύει την γενιά όσων υπηρέτησαν το όραμα για τον «Σοσιαλισμό και την Ελλάδα» των πρώτων δεκαετιών. Πετυχημένος Δήμαρχος Καλαμάτας, μεταπήδησε στην κεντρική πολιτική σκηνή και ως βουλευτής πλέον πέρασε από τα υπουργεία Πολιτισμού, πάλαι ποτέ Αιγαίου και Εσωτερικών.Αποτελεί λοιπόν σημαντική στήριξη για τον Πέτρο Τατούλη όταν ο Σταύρος Μπένος δηλώνει χωρίς περιστολές ότι θα τον στηρίξει στην διεκδίκηση της Περιφέρειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: