11 Οκτωβρίου 2010

ΣΤΗΝ ΕΡΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (105,4Fm) Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΕΡΙΤΗΣ...


Το πρόβλημα των σκουπιδιών στην Καλαμάτα!
Τα σκουπίδια της Καλαμάτας που αποτέθηκαν την Παρασκευή στη «Μαραθόλακκα», μετά τη βλάβη της μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων «Σούκου», φορτώθηκαν χθες σε αυτοκίνητα και μεταφέρθηκαν σε άγνωστη κατεύθυνση, κάποιες ποσότητες όμως αποτέθηκαν σε χωματερές της Μεσσηνίας. Πάντως χθες έφτασε κάποιο εξάρτημα για αποκατάσταση της βλάβης στη μονάδα «Σούκου». Το μέλος της «ομάδας δράσης για τον Ταΰγετο» Χρήστος Ζερίτης, μιλώντας πριν από λίγο στο σταθμό μας είπε ότι «είναι αίσχος που δεν μπορεί να φανταστεί κανένας, ούτε να περιγραφεί, αυτό που συμβαίνει στη “Μαραθόλακκα”». Ο κ. Ζερίτης μίλησε ακόμα για «μη εφαρμογή των νόμων από τους δημοτικούς άρχοντες και την περιφέρεια», λέγοντας ότι υπάρχει ανάγκη κινητοποίησης. Από την πλευρά του ο κ. Σούκος επέμενε ότι η μονάδα μεγαλύτερου μεγέθους από την υπάρχουσα που πρόκειται να έλθει στην Καλαμάτα, είναι ικανή να λύσει το πρόβλημα των σκουπιδιών.

Η Περιοδεία Σαμαρά στην Πελοπόννησο
Ολοκλήρωσε την περιοδεία του το Σάββατο σε νομούς της Πελοποννήσου ο πρόεδρος της “Ν.Δ.” Αντώνης Σαμαράς ο οποίος όμως ανέβαλε την προγραμματισμένη για χθες επίσκεψή του στη Μεσσηνία, λόγω του βεβαρημένου του προγράμματος, σύμφωνα με την επίσημη αιτιολογία. Συγκεκριμένα, ο κ. Σαμαράς το Σάββατο επισκέφθηκε περιοχές της Αρκαδίας, όπως τη Μεγαλόπολη, τη Στεμνίτσα και τη Δημητσάνα, και τις προηγούμενες ημέρες την Κορινθία, την Αργολίδα και τη Λακωνία. «Είμαστε συσπειρωμένοι κι ενωμένοι σαν μία γροθιά. Η κυβέρνηση θέλει να μας φοβίσει όλους, αλλά εμείς έχουμε το Δράκο» δήλωσε στην Αρκαδία ο κ. Σαμαράς, εννοώντας τον υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Δράκο, ο οποίος τον συνόδευε, μαζί με τον βουλευτή Αρκαδίας και Γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Λυκουρέντζο. Ο πρόεδρος της “Ν.Δ.” είπε πως «σ’ αυτές τις εκλογές να στείλουμε το μήνυμα στην κυβέρνηση. Γιατί αν στείλουμε το μήνυμα ότι όλα πάνε καλά, το 2011 να περιμένετε ότι θα είναι έτος “φοροκαταιγίδας”».

Σήμερα το ψηφοδέλτιο του Δ. Δράκου
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δημήτρης Δράκος θα ανακοινώσει τους υποψηφίους για τη Μεσσηνία περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού του «Δυνατή Πελοπόννησος», σήμερα στις 07:00 το απόγευμα στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο της Καλαμάτας. Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας θα είναι ο Σωτήρης Παναγιωτόπουλος.

By: ΕΡΑ Καλαμάτας 105,4 Fm

Ο ΑΡΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ OMIΛΗΤΗΣ
ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 11/10 ΣΤΟ "REX" ΣΤΙΣ 8.30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ
ΚΑΛΕΣΜΑ: Την Δευτέρα 11 Οκτωβρίου στις (8.30μ.μ.) θα μιλήσει στο ξενοδοχείο "REX" (σ.σ. δίπλα στο δημαρχείο Καλαμάτας) ο ηγετικός παράγοντας της ΕΠΟ και πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας Άρης Σταθόπουλος (σ.σ. είναι υποψήφιος με τον Δημήτρη Δράκο στην περιφέρεια Πελοποννήσου), ο οποίος θέλει την στήριξη όλων όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό και γενικότερα με το Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: