6 Οκτωβρίου 2010

Ο Πέτρος Τατούλης στο Κιάτο:Συζήτηση εφ’ όλης της ύλης ενόψει των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου



Την περιοχή του Κιάτου επισκέφθηκε απόγευμα της Τρίτης, 7 Οκτωβρίου, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης. Ο κύριος Τατούλης συνοδευόμενος από στενούς συνεργάτες του επισκέφτηκε το Δημαρχείο, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Σικυωνίων, Άγγελο Τσουλούφα, με τον οποίο είχαν μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης ενόψει των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου.


Μετά από τη συνάντηση με τον δήμαρχο, ο κ. Πέτρος Τατούλης περιόδευσε στην αγορά του Κιάτου, προκειμένου να έχει μία κατ’ ιδίαν συνάντηση με τους επιχειρηματίες της περιοχής και να συζητήσει μαζί τους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Οι καταστηματάρχες υποδέχτηκαν θερμά τον κ. Τατούλη ο οποίος διασχίζοντας τον πεζόδρομο της κεντρικής αγοράς, έκανε αρκετές στάσεις, άλλοτε για να χαιρετήσει τους περαστικούς πολίτες που του εύχονταν καλή επιτυχία και άλλοτε για να επισκεφτεί τα μαγαζιά των επιχειρηματιών και να αφουγκραστεί τα αιτήματά τους αλλά και την ανησυχία τους σχετικά με την πορεία της οικονομίας και των επιχειρήσεων τους.
Κατά τη διάρκεια της επισκεψής του στο Κιάτο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου
κ. Πέτρος Τατούλης πραγματοποίησε συνάντηση και με τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού.Το πρόγραμμα της χθεσινής επίσκεψης του κ. Πέτρου Τατούλη στο Κιάτο περιλάμβανε και τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του γεωργικού συλλόγου της περιοχής, με τον οποίο συζήτησαν για αρκετή ώρα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

Σήμερα σε Ερμιόνη,Κρανίδι,Πόρτο Χέλι...
O υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Πέτρος Τατούλης θα περιοδεύσει
σήμερα, Τετάρτη 6 Οκτωβρίου, στο νομό Αργολίδας. Συγκεκριμένα, ο κ. Τατούλης
θα επισκεφθεί στις 17:00 την Ερμιονίδα, στις 19:00 το Κρανίδι και στις 20:00 το
Πόρτο Χέλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: