5 Οκτωβρίου 2010

ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

Ομιλητής στις (12:00) στο Διοικητήριο της Νομαρχίας...
Στην Καλαμάτα θα βρίσκεται το Σάββατο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, ολοκληρώνοντας εδώ την περιοδεία που θα ξεκινήσει την Πέμπτη στην Πελοπόννησο, εν όψει των Αυτοδιοικητικών εκλογών της 7ης Νοεμβρίου 2010. Σύμφωνα με το πρόγραμμα ο κ. Σαμαράς την Πέμπτη θα επισκεφθεί την Κόρινθο ενώ στη συνέχεια της ίδια ημέρας και την Παρασκευή θα επισκεφθεί το Άργος, την Τρίπολη και τη Μεγαλόπολη. Το πρωί του Σαββάτου θα φθάσει στην Καλαμάτα, όπου στις 12:00 το μεσημέρι θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στο αμφιθέατρο «Αλέξανδρος Κουμουνδρούρος» του Διοικητηρίου.

Στην τελική ευθεία για την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων...
Ένας περίπου μήνας απομένει για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου και οι υποψήφιοι σε περιφέρειες και δήμους, βρίσκονται στην τελική ευθεία ανακοίνωσης των ψηφοδελτίων τους, συνεχίζοντας τις περιοδείας και τις επαφές τους με τους πολίτες. Το περασμένο Σάββατο, πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του νυν δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα στην πλατεία Σιδηροδρομικού Σταθμού, παρουσία της ευρωβουλευτού της Ν.Δ. και πρ. υπουργού Μαριέτας Γιαννάκου. Επίσης το Σάββατο ξεκίνησε τη λειτουργία του το εκλογικό κέντρο του υπ. Δημάρχου Καλαμάτας Θεόδωρου Μπρεδήμα στο ισόγειο του Μεγάρου Τριανόν, παρουσία του μεσσήνιου υφυπουργού Οικονομικών Δημήτρη Κουσελά.

Οι υποψήφιοι του «Δικτύου Ενεργών Πολιτών» Καλαμάτας!
Οι πρώτοι υποψήφιοι σύμβουλοι που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του «Δικτύου Ενεργών Πολιτών» το οποίο με επικεφαλής το Σταμάτη Μπεχράκη διεκδικεί το δήμο Καλαμάτας, παρουσιάστηκαν χθες το μεσημέρι σε κεντρικό ξενοδοχείο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας. Οι υποψήφιοι σύμβουλοι είναι οι εξής: Φάνης Αθανασόπουλος, εκπαιδευτικός, Γιάννης Ασημακόπουλος, οικονομολόγος, Κέλλυ Βακκά, φυσικοθεραπεύτρια, Κώστας Γκόνης, οικονομολόγος, Αιμιλία Διαμαντάκη, ιδιωτικός υπάλληλος, Στέλιος Ηλίας ,συνταξιούχος Δ.Ε.Η., Κυριακούλα Καλογεροπούλου-Τοτάκη, επαγγελματίας, Γιώργος Κανέλης, ιδιωτικός υπάλληλος, Ελένη Κάτσου, ιδιωτικός υπάλληλος, Μιχάλης Κουτίβας, συνταξιούχος Δ.Ε.Η., Παναγιώτης Μπιτσάνης Αγρότης- Οικοδόμος, Παναγιώτης Μπούζας εκπαιδευτικός, Σπύρος Μωρακέας πολιτικός μηχανικός, Τάσος Ορφανός, δικηγόρος, Ευαγγελία Παναγάκη, εκπαιδευτικός, Ηλίας Παναγιωτόπουλος, σιδηροδρομικός, Βασίλης Παπανικολόπουλος, συνταξ. Ερευνητικού Κέντρου «Δημόκριτος», Σίσυ Πλακονούρη, εκπαιδευτικός, Γιώργος Πουλόπουλος, φαρμακοποιός, Γιάννης Πουρνάρας, Αρχιτέκτονας, Ηλίας Πουλόπουλος, δικηγόρος, Μηλιάνα Σβόνια οικονομολόγος, Φώτης Σκούλικας, επαγγελματίας, Πέτρος Σταυριανόπουλος, ιδιωτικός υπάλληλος, Βασίλης Φράγκος, δημόσιος υπάλληλος, Γιώργος Φράγκος, ελεύθερος επαγγελματίας, Αλέξης Χαρίτσης, ηλεκτρολόγος μηχανικός, Αφροδίτη Χριστοπούλου, εκπαιδευτικός, Έφη Χριστοπούλου, ψυχολόγος.

ΔΥΝΑΜΗ Η
ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ...
Κατά την παρουσίαση των υποψηφίων συμβούλων, ο κ. Μπεχράκης είπε ότι «η δύναμη μας είναι η συλλογικότητα νέων ανθρώπων που έχουν τη θέληση να αλλάξουν τη στασιμότητα. Να βάλουν σε άλλη τροχιά τον Δήμο με τη συμμετοχή του πολίτη. Πραγματοποιήσαμε και πραγματοποιούμε ανοικτές συνελεύσεις, συνεδριάσεις συντονιστικών επιτροπών προγράμματος, συντάξαμε την ιδρυτική μας διακήρυξη πραγματοποιήσαμε και πραγματοποιούμε δεκάδες επαφές όχι ψηφοθηρικές, αλλά να βγάλουμε στην επιφάνεια τα προβλήματα που απασχολούν τους δημότες και την πόλη». Ακόμα ο κ. Μπεχράκης ανέφερε: «Θέλουμε να έχουμε «γειωμένη» άποψη για τα θέματα που απασχολούν το δήμο μας από πρώτο χέρι, από τους ίδιους τους φορείς. Να ελέγξουμε την ορθότητα των αντιλήψεων μας. Να παρουσιάσουμε τεκμηριωμένα τις προτάσεις μας. Και θα συνεχίσουμε έτσι, γιατί έχουμε μια διαφορετική φιλοσοφία για τις εκλογές και τη συμμετοχή μας στις δημόσιες υποθέσεις».

ΤΡΙΤΗ (8:30μ.μ.) ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΚΥΜΑ...
Εξάλλου το «Δίκτυο Ενεργών πολιτών», στο πλαίσιο του διαλόγου με τους πολίτες για την κατάρτιση του εκλογικού προγράμματός του, οργανώνει σήμερα στις 08:30 το βράδυ, στο Καφέ «Κύμα» ανοιχτή συζήτηση με θέμα «Πόλη- πολίτες - πολιτισμός», στην οποία καλεί να μετάσχουν δημότες και φορείς προκειμένου να εκφράσουν τις προτάσεις τους σχετικά με τον πολιτισμό.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ (07:30μ.μ.) ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ...
Τέλος, αύριο, στις 07:30 το απόγευμα, το «Δίκτυο Ενεργών Πολιτών Καλαμάτας» στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, θα παρουσιάσει τις θέσεις του για το αναθεωρημένο Περιφερειακό Σχέδιο Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Ειδικός ομιλητής για το θέμα θα είναι ο υποψήφιος δήμαρχος Τρίπολης, επικεφαλής της «Μαντινειακής Συμπολιτείας» Βασίλης Γιόκαρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: