7 Οκτωβρίου 2010

Ο Δ.Δράκος με τον Αντ.Σαμαρά σε Κορινθία,Λακωνία,Αρκαδία,Αργολίδα


ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΡΑΚΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΚΩΣΤΑ ΜΑΝΔΡΩΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8/10

«Ο κ. Δράκος δεν είναι μία επιλογή που έρχεται απλά από τη Μεσσηνία. Είναι μία επιλογή που έρχεται από την ηγεσία της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδας. Είναι ο επικεφαλής εκπρόσωπος των νομαρχών σε όλες τις συζητήσεις θεσμικού επιπέδου των Νομαρχιών με το κεντρικό πολιτικό σύστημα. Δεν γνωρίζει απλώς τα πράγματα, τα έχει δημιουργήσει και η Πελοπόννησος είναι ευτυχής για την υποψηφιότητά του».
Με αυτά τα λόγια περιέγραψε την υποψηφιότητα του Δημήτρη Δράκου, την οποία χαρακτήρισε ως «την καλύτερη» για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, κατά τη συνεδρίαση της Ολομέλειας της ΝΟΔΕ Αρκαδίας την Τετάρτη 6/19, ο Χρήστος Ζώης, ο οποίος πέρα από βουλευτής Λάρισας, υπεύθυνου Τομέα Εσωτερικών της ΝΔ και πρώην υφυπουργός Εσωτερικών, είναι και ο σύνδεσμος του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για τις εκλογές στην Πελοπόννησο. Ολομέλεια, στην οποία παρακάθησε και ο ίδιος ο Δημήτρης Δράκος, μαζί με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Κώστα Μανδρώνη.
(συνέχεια >>> http://ithomipolit.blogspot.com/2010/10/blog-post_4549.html0

Δεν υπάρχουν σχόλια: