6 Οκτωβρίου 2010

Η διακήρυξη & τα ψηφοφέλτια του υποψ.δημάρχου Μεσσήνης,Νίκου Τζώρτζη

Απέχουμε ένα μήνα από τις δημοτικές εκλογές και η κοινωνία,
μας λέει με κάθε τρόπο ότι κάναμε καλά που τραβήξαμε
μπροστά, ότι κάναμε καλά που ενωθήκαμε όλοι για να πάρουμε
τις τύχες μας, την τύχη του τόπου μας, στα χέρια μας.Είμαστε τελικά πάρα πολλοί. Και, το σημαντικότερο, είναι το ενδιαφέρον και η όρεξη για συστράτευση που δείχνει ο κόσμος. Είναι πάρα πολλοί οι συμπολίτες μας που ενώνουν τις δυνάμεις τους μαζί μας. Μπορούμε να γίνουμε, η καλή τύχη του τόπου.
Είναι κάτι που το υποσχεθήκαμε από την πρώτη στιγμή,και θα το κάνουμε:Εμείς, τον τόπο μας θα τον φτιάξουμε! Έχουμε τη βούληση, έχουμε τη μέθοδο, κυρίως όμως έχουμε μαζί μας τις ζωντανές δυνάμεις της κοινωνίας μας για να φτιάξουμε επί τέλους τον τόπο μας.Με την εφαρμογή του «Καλλικράτη» όπου αλλάζει η δομή του κράτους και επιβάλλεται να τον στηρίξουμε, ο δήμος μας έχει τη χρυσή ευκαιρία να ευημερίσει.Τα μεγάλα θέματα του δήμου μας,γεωργία, τουρισμός,εμπόριο,πολιτισμός, βασικοί πυλώνες για τη ζωή και ανάπτυξη του Δήμου μας, μπορούν να γίνουν οι μεγάλες ευκαιρίες για τον τόπο μας.Ζούμε σε ευλογημένο τόπο, με εύφορα χώματα, με πανέμορφες παραλίες, με παγκοσμίου ενδιαφέροντος αρχαιότητες, με εύκολη πρόσβαση στα μεγάλα κέντρα.Από εμάς εξαρτάται, να προκόψουμε.
Εμείς, θέλουμε να εμπνεύσουμε τους νέους,να εμπνεύσουμε τους δημότες, στις νέες
συλλογικότητες.Από το ξεκίνημά μας το λέμε: Πιστεύουμε πολύ στη συλλογική δουλειά,
ο καθένας να βάλει τον καλύτερό του εαυτό.Τα προβλήματα είναι μεγάλα, κανείς δεν
μπορεί μόνος του να τα αντιμετωπίσει,χρειάζεται η προσφορά,η δύναμη,η πίστη,ο αγώνας όλων μαζί.Έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε, έχουμε πολλά να φτιάξουμε στον τόπο μας. Δεσμευόμαστε ότι το Δημαρχείο θα είναι ο συμπαραστάτης, ο καλός σύμβουλος,η καταφυγή όλων των δημοτών.
Οι υπηρεσίες του Δήμου μας θα αναδιαρθρωθούν,θα επανασχεδιαστούν για να μπορούν να
προσφέρουν στους δημότες μας σύγχρονες, υπηρεσίες με ταχύτητα, με ασφάλεια και αξιοπιστία.(συνέχεια στον σύνδεσμο >>> http://ithomipolit.blogspot.com/2010/10/blog-post_5219.html)

Δεν υπάρχουν σχόλια: