8 Οκτωβρίου 2010

Ο Πέτρος Τατούλης,από την Σπάρτη:Θα σταθούμε δίπλα στους αγρότες!!!

Στο νομό Λακωνίας βρέθηκε χθες ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης, επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος», όπου συναντήθηκε με διάφορους φορείς και πολίτες της Σπάρτης.
Ο κ. Τατούλης ξεκίνησε το πρόγραμμά του, πραγματοποιώντας συνάντηση με τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού Λακωνίας, τον οποίο διαβεβαίωσε ότι θα σταθεί δίπλα στους Λάκωνες αγρότες και θα τους στηρίξει, όπως προβλέπει άλλωστε και η στρατηγική του συνδυασμού.
Στη συνέχεια, ο κ. Τατούλης επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση όπου συνάντησε τους εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων και της Τοπικής Διοίκησης Λακωνίας της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών, ενώ λίγο αργότερα, επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Σπάρτης όπου τον περίμεναν οι εκπρόσωποι της Ένωσης Υπαλλήλων
Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του νομού. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που είχε με τους άνδρες των δύο σωμάτων προκάλεσε αίσθηση η τοποθέτησή του, δηλώνοντας τους «Η περιφέρεια θα σταθεί δίπλα σε όλους εσάς. Πρέπει να σας στηρίξουμε για να μας στηρίξετε κι εσείς, στο μεγάλο έργο της αναδιάρθρωσης των θεσμών, προκειμένου και οι πολίτες να νοιώθουν ασφάλεια και εμπιστοσύνη σε εκείνους που έχουν ταχθεί στην υπηρεσία αυτού του σημαντικού κοινωνικού αγαθού. Πρέπει να σας κάνουμε να νιώσετε υπερήφανοι, προκειμένου να νιώσουμε κι εμείς ασφαλείς. Η επανόρθωση της εμπιστοσύνης των πολιτών απέναντι σε εμάς τους πολιτικούς περνάει μέσα από το δικό μας έργο. Η Περιφέρεια θα συζητάει σε ισότιμες βάσεις, προκειμένου όλα τα προβλήματα που δικαίως σας απασχολούν να βρουν τη λύση τους. Πιστεύουμε στους ανθρώπους μας».
Ο κ. Τατούλης κατά την περιήγησή του στο κέντρο της πόλης της Σπάρτης, κάθισε για ώρα με τους πολίτες, ακούγοντας τα αιτήματά τους, ενώ η ίδια εικόνα ξετυλίχτηκε και στη συνέχεια της περιοδείας του στους δήμους Μολάων, Ασωπού και Μονεμβάσιας. Μέσα σε λίγες μόλις ώρες και έχοντας πάντοτε στο πλευρό του την κα. Ντία Τζανετέα και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του, επισκέφθηκε πάνω από δέκα περιοχές, σταματώντας συχνά στο δρόμο να χαιρετίσει έναν προς έναν τους πολίτες.
Το οδοιπορικό στο νομό Λακωνίας που περιλάμβανε την επισκεψή τους στις περιοχές Πάκια, Ελιά, Φοινίκι, Ασωπό, Παπαδιάνικα, Δαιμονιά, Τάλαντα, Άγιο Δημήτριο, Βελλιές και Άγιο Ιωάννη, ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη στη Μονεμβάσια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: