14 Οκτωβρίου 2010

''ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ'' - ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ:Επίσκεψη υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Χρήστου Μαλαπάνη στο Γ.Νοσοκομείο Καλάματας

Σήμερα Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010 επισκέφθηκε τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας κ. Γεώργιο Μπέζο, ο κ. Χρήστος Μαλαπάνης υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Νομού Μεσσηνίας με το ψηφοδέλτιο «Νέα Πελοπόννησος» του κ.Πέτρου Τατούλη.
Στο πλαίσιο της συνάντησης ο Διοικητής του Νοσοκομείου ενημέρωσε τον κ.Μαλαπάνη για όλα τα θέματα του Νοσοκομείου & των υπολοίπων υγειονομικών δομών της περιοχής ευθύνης του.Ενδεικτικά τον ενημέρωσε για την λειτουργία της Μονάδας Εμφραγμάτων, του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου, την πορεία ένταξης των έργων στο ΕΣΠΑ, όπως του Κ.Υ. Αίπειας, των Π.Ι. Βλαχόπουλου, Μεθώνης, Πεταλιδίου και ΄Αρι, του αξονικού τομογράφου και των έργων Ψυχικής Υγείας.Μετά την συζήτηση από κοινού επισκέφθηκαν τους χώρους του Νοσοκομείου και ειδικότερα την Αίθουσα Εμφραγμάτων και το Αιμοδυναμικό Εργαστήριο.Ο κ. Μαλαπάνης εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την εξέλιξη των θεμάτων που αφορούν του Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας και ευχαρίστησε τον Διοικητή του Νοσοκομείου για την ενημέρωση που του παρείχε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: