5 Οκτωβρίου 2010

Σωτήρης Παναγιωτόπουλος:Το Περιφερειακό Κέντρο Αγροτικής Παραγωγής θα βελτιώσει την αγροτική παραγωγή & την προώθηση των εξαγωγών


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (ΤΕΤΑΡΤΗ 6/10/2010) ΤΟΥ ΥΠΟΨ. ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΣΩΤΗΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

Αύριο το απόγευμα ΤΕΤΑΡΤΗ 6/10/2010, ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Σωτήρης Παναγιωτόπουλος, θα επισκεφτεί με υποψηφίους συμβούλους του Συνδυασμού ¨ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ¨ την Πυλία και θα περιοδεύσει στα Δ.Δ:6:00 μμ ΡΩΜΑΝΟΥ, 6:45 μμ ΚΟΡΥΦΑΣΙΟ, 7:15 μμ ΜΥΡΣΙΝΟΧΩΡΙ, 8:00 μμ ΜΕΤΑΞΑΔΑ & 8:30μμ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ.
Σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα υποδέχθηκαν οι κάτοικοι της Μεθώνης,της Φοινίκης, της Φοινικούντας και της Λαχανάδας τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Σωτήρη Παναγιωτόπουλος κατά την επίσκεψή του χθες Δευτέρα 4/10/2010.Οι σύντομες αρχικά ομιλίες του κ. Παναγιωτόπουλου εξελίχθηκαν σε εκτενή και ουσιαστικό διάλογο με τους κατοίκους.
Απαντώντας ο κ. Παναγιωτόπουλος στα ουσιαστικά ερωτήματα των κατοίκων αναφέρθηκε στο κρίσιμο θέμα του Πεδίου Βολής Σχίζας και τις επιπτώσεις του στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής. Το Πεδίο Βολής είχε κλείσει επί Κυβερνήσεως Ν.Δ, αλλά δυστυχώς η ευεργετική αυτή απόφαση καταργήθηκε από τον υπουργό Αμύνης της σημερινής Κυβέρνησης Πασοκ.(συνέχεια >>> http://ithomipolit.blogspot.com/2010/10/blog-post.html)

Δεν υπάρχουν σχόλια: