20 Δεκεμβρίου 2010

37χρονος ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΠΝΟΗ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ

Θανατηφόρο τροχαίο στην εθνική οδό Τρίπολης-Καλαμάτας!
Ένας νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του, προχθες το μεσημέρι στο 82ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Τρίπολης – Καλαμάτας. Θανάσιμα τραυματίστηκε ο 37χρονος Πολιτόπουλος Αθανάσιος του Μαρίνου ο οποίος κατοικούσε στην Καλαμάτα, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ανετράπη. Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος ενεργεί το τμήμα τροχαίας Καλαμάτας.

Η Επιδότηση ελαιολάδου!
Πιστώθηκε ήδη σε όλους τους λογαριασμούς των παραγωγών, το υπόλοιπο της επιδότησης του ελαιολάδου, που αντιστοιχεί στο 50% αυτής. Όπως είναι γνωστό, η προκαταβολή που δόθηκε στα τέλη Οκτωβρίου, αφορούσε στο 50% της επιδότησης ελαιολάδου.

Ο Α. Μητρόπουλος, προέβλεψε ακόμα χειρότερες ημέρες...
Σε δραματική συρρίκνωσή των μισθών και των συντάξεων οδηγούμαστε με βάση το μνημόνιο, σύμφωνα με τις επιταγές των δανειστών μας, ανέφερε κατηγορηματικά ο καθηγητής της Νομικής Αλέξης Μητρόπουλος σε συνέντευξη τύπου που έδωσε χθες το πρωί στην Καλαμάτα, όπου ήταν ομιλητής σε εκδήλωση του Συλλόγου Τριτέκνων Μεσσηνίας, μαζί με τον δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά.


Η ανακήρυξη των επιτυχόντων συνδυασμών...
Με την υπ΄ αριθμ. 14/2010 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Καλαμάτας έγινε η επικύρωση της εκλογής και η ανακήρυξη των επιτυχόντων και των επιλαχόντων συνδυασμών, των Δήμων Καλαμάτας, Μεσσήνης, Πύλου – Νέστορος, Οιχαλίας και Δυτικής Μάνης, καθώς και των δημοτικών συμβούλων των 5 αυτών δήμων. Από την επομένη της ανακήρυξης των επιτυχόντων, οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα για διάστημα 7 ημερών να υποβάλουν ένσταση κατά του εκλογικού αποτελέσματος. Να σημειωθεί ότι η ανακήρυξη των επιτυχόντων και των επιλαχόντων συνδυασμών του Δήμου Τριφυλίας έγινε από το Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας, εδώ και 15 περίπου ημέρες.

Ορκίστηκε η νέα Δημοτική Αρχή Καλαμάτας!
Η τελετή ορκωμοσίας του δημάρχου και των νεοεκλεγέντων δημοτικών συμβούλων, μελών Συμβουλίων Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων και Εκπροσώπων Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Καλαμάτας, πραγματοποιήθηκε χθες στις 11:00 το πρωί, στο αμφιθέατρο «Αλ. Κουμουνδούρος» της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μεσσηνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: