1 Δεκεμβρίου 2010

Ληστεία σε βάρος 42χρονης γυναίκας στο Λεύκτρο Μάνης...

Ληστεία σε βάρος 42χρονης γυναίκας διέπραξαν δύο ένοπλοι κουκουλοφόροι σε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Λεύκτρου της Μάνης. Συγκεκριμένα στις 09:00 το βράδυ της Δευτέρας δύο κουκουλοφόροι με την απειλή πιστολιών, ακινητοποίησαν 42χρονη γυναίκα που εργαζόταν σε τυποποιητήριο ελαιολάδου, αμέσως μετά την έξοδό της από αυτό και εξαναγκάζοντάς την να μπει ξανά μέσα, της αφαίρεσαν από τσάντα χρηματικό ποσό 5.000 € και το κινητό της τηλέφωνο. Στη συνέχεια, αφού την οδήγησαν στο χώρο της τουαλέτας, την κλείδωσαν εκεί και εξαφανίστηκαν. Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για την ανακάλυψη της ταυτότητας των δραστών και τη σύλληψή τους. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καρδαμύλης.

Εξιχνιάστηκε η αρπαγή 38χρονου Κινέζου...
Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας η αρπαγή 38χρονου Κινέζου από τη Γαστούνη Ηλείας στις 15 Σεπτεμβρίου, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος στα Φιλιατρά, 7 ημέρες αργότερα.

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ στην Καλαμάτα!
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης θα επισκεφθεί την Παρασκευή την Καλαμάτα όπου θα έχει επαφές με τοπικά στελέχη του κόμματος και φορείς της περιοχής. Ο κ. Καρατζαφέρης, την Παρασκευή στις 6:30 το απόγευμα θα επισκεφθεί το δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα στο Δημαρχείο.

Ημερίδα για τον “Καλλικράτη» στην Πάτρα...
Το Υπουργείο Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και το Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης διοργανώνουν διημερίδα επιμόρφωσης Δημάρχων, Περιφερειαρχών και Αντιπεριφερειαρχών, σήμερα και αύριο στην Πάτρα.

Η Ν.Δ. για την «Ολυμπία Οδό»...
Διετή τουλάχιστον καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της Ολυμπίας Οδού, δηλαδή του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος – Πάτρα – Πύργος – Τσακώνα εκτιμά, σύμφωνα με τις εξελίξεις του έργου ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Δημοσίων Έργων της «Νέας Δημοκρατίας», Βουλευτής Ημαθίας, Μιχάλης Χαλκίδης, ο οποίος σε δήλωσή του αφού αναφέρει ότι ο συγκεκριμένος αυτοκινητόδρομος «προγραμματίσθηκε, μελετήθηκε, δημοπρατήθηκε και ξεκίνησε επί κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή και το πέρας των εργασιών προβλεπόταν για το 2012», προσθέτει: «Όπως παραδέχθηκαν οι εκπρόσωποι του παραχωρησιούχου “Ολυμπία Οδός”, στις 24 Νοεμβρίου, σε ξενάγηση δημοσιογράφων στα εργοτάξια του έργου, το χρονοδιάγραμμα κατασκευής βρίσκεται πλέον στον αέρα και κανείς από το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων δεν μπορεί να ανακοινώνει συγκεκριμένες προθεσμίες παράδοσης επιμέρους τμημάτων.
ΕΡΑ Καλαμάτας 105,4Fm

Δεν υπάρχουν σχόλια: