7 Δεκεμβρίου 2010

« Όχι στην κατάργηση του σιδηροδρόμου στην Πελοπόννησο »

Πρωτοβουλία για την επαναδραστηριοποίηση της «Παμπελοποννησιακής Επιτροπής Αγώνα για τη σωτηρία του σιδηροδρόμου», αναλαμβάνει η «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της, στην οποία αναφέρεται: «Η κυβέρνηση διαλύει και ξεπουλάει το σιδηρόδρομο, κατακρεουργεί τις εργασιακές σχέσεις των σιδηροδρομικών και καταργεί το δίκτυο της Πελοποννήσου. Με βάση το σχετικό νόμο βγάζει ως πλεονάζον προσωπικό 273 σιδηροδρομικούς στους Νομούς Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας και Μεσσηνίας και άλλους 331 από τους Νομούς Αχαΐας και Ηλείας. Ουσιαστικά καταργεί εντελώς το μετρικό δίκτυο της Πελοποννήσου, αφού διώχνει σχεδόν όλο το προσωπικό του».
Καταλήγοντας η ανακοίνωση, η οποία υπογράφεται από τον επικεφαλής του συνδυασμού «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου» Θαν. Πετράκος, «καλεί όλους τους εργαζόμενους στο σιδηρόδρομο και τους φορείς της Πελοποννήσου, να πλαισιώσουν την Παμπελοποννησιακή Επιτροπή, με σκοπό να δημιουργηθεί ένα πλατύ μέτωπο αντίστασης και αγώνα για τη σωτηρία του σιδηροδρόμου στην Πελοπόννησο».

Η Υπ. Περιβάλλοντος για τις χωματερές
Τα υπουργεία Εσωτερικών και Περιβάλλοντος επεξεργάζονται μια ταχεία νομοθετική ρύθμιση, προκειμένου να δοθεί μέχρι το τέλος του χρόνου λύση στο πρόβλημα διαχείρισης των απορριμμάτων, ώστε να κλείσουν οι χωματερές και να γλιτώσει η χώρα από πρόστιμα που απειλείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τα οποία μπορεί να φτάνουν μέχρι και 28 εκατ. ευρώ την ημέρα. Αυτό αναφέρεται σε χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ημερησία»στο οποίο σημειώνεται πως τα επιτελεία των δύο υπουργείων επεξεργάζονται ένα πακέτο μέτρων που θα επισπεύσει τις διαδικασίες για την υλοποίηση των νέων μονάδων διαχείρισης απορριμμάτων, εκμηδενίζοντας τις όποιες τοπικές αντιδράσεις, που στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι αποτέλεσμα μικροπολιτικών τακτικών κυρίως σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης. Μία από τις 4 βασικές αρχές που προτείνονται να ενταχθούν στη ρύθμιση, που όλα δείχνουν ότι θα κατατεθεί σε μορφή τροπολογίας στη Bουλή, είναι: η πολιτική απόφαση σε επίπεδο υπουργών Εσωτερικών και Περιβάλλοντος για τη χωροθέτηση των νέων XYTA και XYTY σε περιοχές όπου ακόμη αυτό εκκρεμεί, όπως, για παράδειγμα, στην Πελοπόννησο. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της «Ημερησίας», το μεγαλύτερο πρόβλημα φαίνεται ότι έχει η Πελοπόννησος, η οποία θα χρειαστεί να μεταφέρει σκουπίδια στις περιφέρειες Δυτικής Ελλάδας ή Στερεάς Ελλάδας. Εάν δεν γίνεται αυτό, τότε θα επιβάλλονται πρόστιμα. Tο δέλεαρ για τους υποδοχείς των σκουπιδιών θα είναι η επιπλέον χρέωση για τη λήψη σκουπιδιών από άλλη Περιφέρεια. Tο πού θα στείλει η οποιαδήποτε Περιφέρεια τα σκουπίδια της και ποια άλλη Περιφέρεια θα τα παραλάβει, θα καθοριστεί με νομοθετική ρύθμιση ή με υπουργική απόφαση.

Στην κυκλοφορία και το Λεύκτρο – Παραδείσια
Θέμα ημερών είναι η παράδοση 6 ακόμη χιλιομέτρων του νέου αυτοκινητόδρομου Καλαμάτας – Τρίπολης. Πρόκειται για το τμήμα Λεύκτρο – Παραδείσια, το οποίο θα το παραδώσει στην κυκλοφορία ο υπουργών υποδομών μεταφορών και Δικτύων Δημήτρης Ρέππας. Στο τμήμα αυτό, στη Βελιγοστή, θα λειτουργήσει και νέος σταθμός διοδίων, όταν παραδοθεί στην κυκλοφορία και το τμήμα Παραδείσια – Τσακώνα. Όπως έχει ανακοινωθεί, σταδιακά, με παρακάμψεις, θα δοθεί στην κυκλοφορία το συγκεκριμένο τμήμα μετά το Πάσχα, ενώ ολόκληρος ο αυτοκινητόδρομος, μέχρι την Καλαμάτα, αναμένεται να παραδοθεί μέχρι το τέλος του επόμενου χρόνου.


Η Ολομέλεια της «Νέας Πελοποννήσου» στην Καλαμάτα
Στην Καλαμάτα θα συγκληθεί την Κυριακή η Ολομέλεια της πρώτης αιρετής Περιφερειακής Αρχής Πελοποννήσου. Στην πανηγυρική συνεδρίαση, που θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 το πρωί της Κυριακής, στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, θα μετάσχουν όλοι οι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος» του Πέτρου Τατούλη, που μετείχαν στους συνδυασμούς και των 5 νομών της Περιφέρειας, εκλεγμένοι και μη. Σχετικά με τη λειτουργία της περιφερειακής αρχής, όπως έχει δηλώσει ο κ. Τατούλης, κάθε 45 μέρες θα γίνονται ανοιχτές συνεδριάσεις σε κάθε νομό, ενώ η Ολομέλεια θα συνεδριάζει κάθε 4 μήνες, με εισηγήσεις από διακεκριμένες προσωπικότητες.

Τίμησαν τη μνήμη του Αλέξη!
Σε συμβολικές καταλήψεις τόσο στο κτήριο του Πανεπιστημίου όσο και του ΤΕΙ Καλαμάτας, προχώρησαν χθες φοιτητές των τριτοβάθμιων αυτών ιδρυμάτων με τη συμπλήρωση 2 χρόνων από τη δολοφονία του μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια Αθηνών από Ειδικό φρουρό. Επίσης, χθες το βράδυ φοιτητές τίμησαν τη μνήμη του αδικοχαμένου μαθητή με σιωπηρή διαμαρτυρία έξω από το κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας και κατάθεση στεφάνου στην είσοδό του.

Η Πελοπόννησος πρόβλημα με τα σκουπίδια
Η Πελοπόννησος είναι η περιφέρεια της χώρας που αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο πρόβλημα λόγω της μηδενικής υλοποίησης των έργων που προβλέπονται από τον ΠΕΣΔΑ της και οφείλει να αποτελέσει προτεραιότητα» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Περιβαλλοντικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Ζώης. Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι «δεν φτάνει όμως μόνο αυτό. Δεν ακούσαμε τίποτα ούτε για την παύση λειτουργίας και αποκατάστασης όλων των παράνομων χωματερών που λειτουργούν στην υπόλοιπη χώρα και το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσής τους ώστε να μην κληθούμε να πληρώσουμε πρόστιμα, ούτε για την πρόοδο των έργων του ΠΕΣΔΑ στην Αττική που επίσης βρίσκεται σε οριακό σημείο, ούτε για το οξύτατο πρόβλημα της ασφαλούς διαχείρισης των επικίνδυνων αποβλήτων. Καλές είναι οι συναντήσεις μεταξύ των αρμοδίων έστω και καθυστερημένα αλλά αυτό που περιμένουμε να δούμε είναι συγκεκριμένα έργα και απτά αποτελέσματα σε ένα εξαιρετικά επείγον ζήτημα που αν δεν αντιμετωπιστεί με την δέουσα υπευθυνότητα μπορεί να λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις».

Η επίσημη ανακήρυξη των αποτελεσμάτων των εκλογών Η επίσημη ανακήρυξη των αποτελεσμάτων των εκλογών του Νοεμβρίου αναμένεται να γίνει σήμερα από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Καλαμάτας. Από την επόμενη της επίσημης ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων και της ανακήρυξης των εκλεγέντων, που γίνεται σε δημόσια συνεδρίαση, οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα για διάστημα 7 ημερών να υποβάλουν ένσταση κατά του εκλογικού αποτελέσματος.

Πλειοψηφία της ΔΑΚ στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας
Οι 9 από τις 15 έδρες στη διοίκηση του Εργατικού κέντρου Καλαμάτας, καταλαμβάνονται από την συνδικαλιστική παράταξη της «Δημοκρατικής Ανεξάρτητης Κίνησης», έχοντας πλέον την απόλυτη πλειοψηφία. Ακόμη, 3 έδρες πήραν «Οι Αγωνιστικές Συσπειρώσεις Εργατών», 2 έδρες «η Δημοκρατική Συσπείρωση» και 1 η «ΠΑΣΚΕ – Συνεργασία».

Εκλογές στην Α’ ΕΛΜΕ
Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Α’ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας και του Εποπτικού Συμβουλίου θα γίνουν αύριο στην Καλαμάτα. Οι ψηφοφορία θα γίνει στα γραφεία τις Α’ ΕΛΜΕ από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Επίσκεψη Λιθουανών στη Μεσσηνία
Σε συνέχεια της Συνεργασίας που συμφωνήθηκε με τις Ελληνικές Πρεσβείες στις Σκανδιναβικές χώρες, τις χώρες της Βαλτικής και την Πολωνία, στο πλαίσιο της ευρύτερης προσπάθειας του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας για την εξωστρέφεια των μεσσηνιακών επιχειρήσεων και το άνοιγμα σε νέες αγορές, 5μελής αντιπροσωπεία Λιθουανών πρόκειται να πραγματοποιήσει σήμερα εθιμοτυπική επίσκεψη στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας όπου ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Καραμπάτος θα τους προσφέρει τα «Δώρα της Ελιάς». Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας ανταποκρινόμενο στο ενδιαφέρον των Λιθουανών δημοσιογράφων, οργάνωσε το πρόγραμμα επίσκεψής τους και θα επισκεφτούν και θα φωτογραφήσουν παραδοσιακά ελαιοτριβεία, ελαιώνες της περιοχής και το λιομάζωμα. Η συγκεκριμένη επίσκεψη αποτελεί την δεύτερη έμπρακτη εκδήλωση ενδιαφέροντος που πραγματοποιείται σε συνέχεια των επιτυχημένων εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου, ενώ ακολουθούν και άλλες αφίξεις Σκανδιναβών, κυρίως εισαγωγέων αγροτικών προϊόντων.

Σεμινάρια από το Επιμελητήριο
Το ΚΕΚ του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας στο πλαίσιο της «Συμμαχίας για την ενδυνάμωση της Μεσσηνιακής αγοράς» διοργανώνει πλήρη κύκλο Επαγγελματικών Σεμιναρίων υψηλού επιπέδου, με εξειδικευμένους και έμπειρους εισηγητές, με σκοπό την ενδυνάμωση και βελτίωση των γνώσεων, επιδεξιοτήτων, ικανοτήτων και εμπειριών των επιχειρηματιών, ελεύθερων επαγγελματιών, στελεχών επιχειρήσεων, διοικητικών υπαλλήλων των εταιριών-μελών του Επιμελητηρίου.
Θέμα του σεμιναρίου είναι η “Αποθήκευση – Διανομή – Logistics – Εμπορευμάτων”. Το πρόγραμμα έχει στόχο να ενημερώσει τα στελέχη των επιχειρήσεων που ασχολούνται στον τομέα των logistics, αποθήκευσης και Διανομής σχετικά με τις τάσεις που επικρατούν στην διαχείριση της αποθήκης της σύγχρονης επιχείρησης. Στο πρόγραμμα αναλύονται και οι παράμετροι κόστους και ελέγχου των αποθηκών.
Το σεμινάριο θα γίνει στις 13 και 14 Δεκεμβρίου 2010 από τις 05:00 το απόγευμα έως τις 09:00 το βράδυ στο ΚΕΚ Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, Ηροδότου 6 και Κανάρη, στην Καλαμάτα. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο ΚΕΚ του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας (κτήριο πρώην Σχολές Παπαφλέσσα, Ηροδότου 6 και Κανάρη), τηλέφωνα 27210 24174 και 84849.

Νέο πάρκινγκ στο Νοσοκομείο Καλαμάτας
Ξεκίνησαν χθες οι εργασίες κατασκευής νέου πάρκινγκ στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 70 θέσεων. Η εργολαβική Εταιρεία εγκαταστάθηκε χθες το πρωί και σύμφωνα με τον υπεύθυνο το έργο θα έχει ολοκληρωθεί έως τις 15 Ιανουαρίου του 2011. Ταυτόχρονα ολοκληρώνονται οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου στον οποίο θα μεταφερθεί το κυλικείο, αριστερά της κυρίας εισόδου του Νοσοκομείου, έτσι ώστε στο χώρο που αποδεσμεύεται να εγκατασταθεί ο μαγνητικός τομογράφος.

Εκδήλωση για τον Αλμπέρ Καμύ
Ο Ελληνογαλλικός Σύλλογος Μεσσηνίας διοργανώνει εκδήλωση αφιερωμένη στα 50 χρόνια από το θάνατο του νομπελίστα Γάλλου συγγραφέα Αλμπέρ Καμύ, η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 08:30 το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.

Μουσική βραδιά για το ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ
Ο Σύλλογος Φίλων του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ διοργανώνει μουσική βραδιά αύριο στις 09:00 το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία. Τραγούδια θα ερμηνεύσουν ο Ανδρέας Μουτεβελής και ο Στράτος Νικολόπουλος. Στο φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου θα λειτουργεί έκθεση με έργα μελών του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ
Εκδήλωση για τα παιδικά χωριά SOS
Η Τοπική Ομάδα Στήριξης των Παιδικών Χωριών SOS και ο ΟΠΑΝΑΜ διοργανώνουν φιλανθρωπική βραδιά με το μουσικό σχήμα “Cubareto”. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 07:00 το απόγευμα στο ξενοδοχείο “Elite”.

Γιορτή από «το Χαμόγελο του Παιδιού»
Χριστουγεννιάτικη γιορτή διοργανώνει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Καλαμάτας από τις 10 έως τις 12 Δεκεμβρίου. Μέσα σε χαρούμενο και εορταστικό κλίμα, οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν πολλά είδη του Οργανισμού, όπως χριστουγεννιάτικες κάρτες, σχολικά, λευκά είδη κ.α.), καθώς και υπέροχες χριστουγεννιάτικες και όχι μόνο κατασκευές, που με ιδιαίτερο μεράκι και αγάπη έχουν κατασκευάσει εθελόντριες από «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Επίσης οι επισκέπτες θα μπορούν να ενημερωθούν για το ευρύ φάσμα δράσεών του Πανελλαδικά. Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 9 το βράδυ.

Χριστουγεννιάτικο παζάρι στην Κορώνη
Για τρίτη συνεχή χρονιά διοργανώνεται στην Κορώνη η Χριστουγεννιάτικη εορταγορά που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο και την Κυριακή 11 και 12 Δεκεμβρίου με πρωτοβουλία των Γυναικών Κορώνης και τη στήριξη φορέων της περιοχής. Στην εορταγορά που θα πραγματοποιηθεί στο Γυμνάσιο Κορώνης και θα είναι ανοιχτή από τις 10 το πρωί έως τις 7 το βράδυ, θα υπάρχουν παραδοσιακά προϊόντα, χριστουγεννιάτικα δώρα, βιβλία, ρούχα κ.α. Τα έσοδα, θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς και κοινωνικούς σκοπούς.
Πανηγυρικό χαρακτήρα θα δώσουν φέτος οι Γυναίκες της Κορώνης, θέλοντας να τιμήσουν την απόφαση της Unesco για την επιλογή της Κορώνης να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη διακρατική πρόταση υποψηφιότητας της Μεσογειακής Διατροφής και τον χαρακτηρισμό της ως εμβληματικής κοινότητας.

Εικαστική έκθεση για την ανακύκλωση
Ο Δήμος Καλαμάτας, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των δημοτών σε θέματα σχετικά με την ανακύκλωση των απορριμμάτων, διοργάνωσε φέτος σειρά εκδηλώσεων και δράσεων που υλοποιήθηκαν με επιτυχία. Φέτος, οι δράσεις αυτές ολοκληρώνονται με εικαστική έκθεση, που σκοπό έχει την κοινωνική ευαισθητοποίηση για την κατάσταση του περιβάλλοντος στον πλανήτη και για το θεσμό της ανακύκλωσης. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην Δημοτική Πινακοθήκη Καλαμάτας «Α. ΤΑΣΣΟΣ», σε συνεργασία με τον καλλιτεχνικό διευθυντή της επιχείρησης «Φάρις» κ. Παναγιώτη Λαμπρινίδη και το θέμα της θα είναι: «Ανακύκλωση – επανάχρηση – οικειοποίηση». Πρόκειται για μια ιστορική έκθεση, που διαπραγματεύεται τη χρήση προϋπαρχόντων αντικειμένων στην καλλιτεχνική διαδικασία και την επανάχρησή τους από τους σύγχρονους εικαστικούς. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν από το Δήμαρχο Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, το Σάββατο στις 08:30 το βράδυ στην Δημοτική Πινακοθήκη Καλαμάτας.

«Κυριακή και μουσικοί»
Στο πλαίσιο σειράς εκδηλώσεων με τίτλο "Κυριακή και μουσικοί", την Κυριακή στις 07:00 το απόγευμα θα δοθεί στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, ρεσιτάλ πιάνου της Μαρίας Ευστρατιάδη, σε έργα Γιόχανς Μπραμς.

Βιβλιοπαρουσίαση: "Η παραβολή του ασώτου"
Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μεσσηνίας (ΟΠΑΝΑΜ) και ο «Πολιτιστικός Αντίλογος» διοργανώνουν παρουσίαση του βιβλίου "Η παραβολή του ασώτου" του Γιάννη Καρβέλη που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Γαβριηλίδη. Ο συγγραφέας και ο καθηγητής του Πολυτεχνείου Γιώργος Παπαβασιλόπουλος θα συζητήσουν για τα λογοτεχνικά μαθηματικά. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Φαραί», στην παραλία της Καλαμάτας, το Σάββατο στις 7.30 το απόγευμα.

Έκθεση ζωγραφικής
Έκθεση ζωγραφικής της Χριστιάνας Κανελλακοπούλου, φιλοξενείται στη Καλαμάτα. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου και θα λειτουργεί τις ώρες που θα είναι ανοιχτό το Μουσείο.

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος
Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος προγραμματίζεται γι αύριο στο Δημοτικό Διαμέρισμα Εύας του Δήμου Ανδρούσας. Η διακοπή θα πραγματοποιηθεί από τις 08:00 το πρωί έως τις 02:00 μετά το μεσημέρι.
ΕΡΑ Καλαμάτας 105,4 Fm

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δ’ ΕΘΝΙΚΗ
Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία των πέντε μεσσηνιακών ομάδων, που μετέχουν στον 6ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής εν όψει των αναμετρήσεων της Κυριακής που θα διεξαχθούν στις 3 μετά το μεσημέρι. Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Η πρωτοπόρος του Ομίλου Καλαμάτα, δοκιμάζεται στην καυτή έδρα της Κάτω Αχαγιάς με αντίπαλο την ισχυρή Αχαϊκή.
Στο Στάδιο των Φιλιατρών έχει προγραμματισθεί το μεσσηνιακό ντέρμπι ανάμεσα στην Εράνη και το Πάμισο Μεσσήνης.
Ο Μεσσηνιακός που υπέστη βαριά ήττα στην Σπάρτη από την ομώνυμη ομάδα με σκορ 9-1, υποδέχεται στην έδρα του τον Εθνικό Σαγέϊκων.
Ο Αθλητικός Όμιλος Κυπαρισσίας, που φλέγεται για βαθμούς, καθώς βρίσκεται καθηλωμένος στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αγωνίζεται εκτός έδρας κόντρα στον Αστέρα Μαχαιράδου.
ΒΟΛΕΪ
Άσχημη εικόνα παρουσιάζουν μετά τις δυο πρώτες αγωνιστικές η Καλαμάτα ’80 και η Γυμναστική Εταιρεία Μεσσηνίας, που μετέχουν στο 2ο όμιλο της Β΄ Εθνικής. Παράλληλα το προσεχές Σάββατο το ενδιαφέρον θα επικεντρωθεί στην Τέντα, όπου στις 6.30 το απόγευμα η ΓΕΜ θα υποδεχθεί την Καλαμάτα ’80, στο σημαντικό καλαματιανό ντέρμπι.
ΑΘΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Ο προπονητής του Άθλου Καλαμάτας Βασίλης Αγγελάκος και ο χρυσός πρωταθλητής Ευρώπης στο άθλημα του Τραμπολίνο Απόστολος Κουταβάς, θα δώσουν συνέντευξη Τύπου την Τρίτη (7/12/2010) στις 3 μετά το μεσημέρι στα γραφεία του συλλόγου (Χρυσανθέμων 3), κάνοντας τον απολογισμό μιας πλούσιας με επιτυχίες χρονιάς και οριοθετώντας τους στόχους για το 2011.
Ο καιρός
Αίθριος καιρός προβλέπεται για σήμερα στην περιοχή μας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ...

"Οι ψευτοσοσιαλ…ληστές (!) του ΠΑΣΟΚ και του Δ.Ν.Τ. κλείνουν μετά από 110 χρόνια και τον Σιδηρόδρομο στη Πελοπόννησο. Πολίτες-Αντισταθείτε στην Νέα Ξεφτίλα του 21ου αιώνα!!!"

ΧΡ.ΠΑΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια: